Eriğim gelsin mi?

Benim mubişim çok düşkün bana bi gün görüşemesek hemen küsüyo o yüzden götürmek zorundayım elma sirkesini bilmiyorum gerçekten çok teşekkür ederim ❤
Tamam o halde, kafesin üzerini açık renk ama kalın bir örtü ile ört ve klimayı kesinlikle çalıştırma, ne pencereden ne klimadan serinlik ve rüzgar almaması gerek. Sizin için biraz sorunlu bir yolculuk olacak.

Bu arada rica ederim.

Antalyadan izmire gelince kusumu evde birakmistim esim vardi aksamdan aksama bakar dedim ama gece donmus olmus aklima geldi kotu okdum :(:(:( gunahina girdim bir dahada cesaret edemedim bence goturun kendi arabanizla gitceksiniz nede olsa

Antalyadan izmire gelince kusumu evde birakmistim esim vardi aksamdan aksama bakar dedim ama gece donmus olmus aklima geldi kotu okdum :KK43::KK43::KK43: gunahina girdim bir dahada cesaret edemedim bence goturun kendi arabanizla gitceksiniz nede olsa
Çok üzüldüm gerçekten :( tavsiyeniz için teşekkür ederim

Kızlar bir de söylemeden geçemicem. Mubişlerin salıncaklarında, oyuncaklarında altta çıngırak vardır. Öyle olanlar dikkat etsin. Benimki 4 senedir kullanıyordu. Gagasıyla çekiştirirken gevşetmiş bir anda ya da çürüdü de çekti geldi bilmiyorum. Toplu iğne gibi çıkmış sivrice. Bu da kafasıyla vurunca, yer yer kanamış. Hafif yarılmış gibi oldu. Fakülteye götürdüm hemen. Şükür derin değildi. Kabuk bağladı. Antibiyotik felan da hazırladılar. Sürdüm sonra kapandı. En son tüyleri çıktı. Dikkat edin siz de hataya düşmeyin. Resmen oyuncagı kan içinde kalmış ve hepi topu 5 dakikada oldu. Sökün sivri aksamlarını lütfen. Ben Hale'n düşündükçe kendi dikkatsizliğime kızıyorum.

Bende sizin gibi düşünüyorum iki gün için düzeninin bozulmasını istemiyorum ama bana gerçekten çok düşkün daha yavruydu aldığımda çok bağlıyız geçen gün işlerimden dolayı vakit ayıramadım üzüntüden tüylerini yolmuş yaramaz

Doğrudur. Benım kediciğimide bebekten buyuttum bana düşkündür ama 2 gun yalnız durunca kendını yolmuyor. Bilirsınız kediler bırazda yalnızlıgı sever onun için 2 gun dert olmuyır ama kuşunuz böyle davranıyorsa götürmeyi düşünmekte haklısınız umarım sıkıntısız geçer.

Bayram geçmis ama ben daha önce muhabbet kuşumla bir cok kez tatile gitmiştim 3 saatlik yol ile arabayla. Hiç bir şey olmamıştı.

Back
X