Elektrikli Mutfak Aletleri erişte yapma makinası

Bence çok kullanışlı aynı makineyle fındık lahmacun ve ince hamurla yapabileceğin herşeyi mantı,erişte,makarna aklına ne gelirse.
Ben aldım ve hayatımda bir makarna sever olarak yaptığım en iyi şey olduğuna inanıyorum. Çeşitli aparatlar takılarak da boyutlanrdırılabiliyor.

Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender

$2012331113939__dsc3291_mod_cr_sm.webp $201222612432_imperia_5_trenette.webp $20122261953_imperia_3.webp

kizlar eriste yapinca guneste kurutuyorsunuz degil mi??? peki bu isin baska yolu yok mu? yani firinda filan kururulsa olmaz mi acaba??? :44:

Bence çok kullanışlı aynı makineyle fındık lahmacun ve ince hamurla yapabileceğin herşeyi mantı,erişte,makarna aklına ne gelirse.
Ben aldım ve hayatımda bir makarna sever olarak yaptığım en iyi şey olduğuna inanıyorum. Çeşitli aparatlar takılarak da boyutlanrdırılabiliyor.

Eki Görüntüle 508013 Eki Görüntüle 508047 Eki Görüntüle 508048

aynisi bendede var çok güzel bir alet kendi, eriştenizi yapabilirsiniz bununla ..
bana italyadan arkadaşım getirmişti hediye olarak,5 yıldır kullanıyorum çok pratik.
ben 100 gr una 1 yumurta hesabıyla yapıyorum hamuru,yani illaki çok yapmanız gerekmiyor yiyeceğiniz kadar yapabilirsiniz bu ölçüyle kurutmadan....

kizlar eriste yapinca guneste kurutuyorsunuz degil mi??? peki bu isin baska yolu yok mu? yani firinda filan kururulsa olmaz mi acaba??? :44:

Tabıkı mantıyı fırında kurutuyoruz aynı şekılde erıste ıcınde yapabılırsın ama zamanın olduğunda taze taze pısırmekte cok hos oluyor canım bilgin olsun şimdiden afiyet olsun =)

Dore de satılıyordu bundan.
70-80 lira civarıydı.
Dore ülkere bağlı, avon gibi bir marka ama tek farkı ev gereçleri de satıyor olması.
Doreonline.com dan varsa-satıştaysa bakabilirsiniz. İndirime girmeden almanızı önermem.

ben aldım kaliteli olanından hemde hamur açmak için hiç tavsiye etmiyorum sürekli düğmesinden kalınlık ayarı değiştirmek gerekiyor sıkıcı oluyor ayrıcı çok küçük biz zaman sonra tozlu rafa kaldırılıyor gece gündüz erişte yemiyorsanız gereksiz bi urun ben 200 TL ye aldım değmez bence

bu arada ben esse den aldım benimki marcato atlas italyan malı siz internetteki süslü resimlere bakmayın

20 yıldır kullanıyorum hala pırıl pırıl oklava ile açıp onunla kesiyorum çok memnunum erişte seviyorsanız kesinlikle alın özellikle annelerinize iyi bir hediye annem bulaşık makinesi bile kullanmaz ama bu aleti çok seviyor birçok arkadaşınada aldırdı

Eskiden annem kıyma makınasyla yapardı mahallede herkes böyle yapardı. Kollu demir lakınalarla

Eki Görüntüle 508013 Eki Görüntüle 508047 Eki Görüntüle 508048
organik makarna isteyen varsa buradan alabilirsiniz.
http://www.heponda.com/?subcats=Y&s...ed=Y&cid=0&q=makarna&dispatch=products.search

Markq önerirmisnz

bence evde yapmalı , cok seviyorum erişteyii , mutfak işlerinde başarılı değilim acaba bende yapabilirmiyim alsam makineden ?

Guzel bir alete benziyor denemek lazim ama alirsam evdeki diger aletlerin yaninda yer mi kaplar sadece diye dusunmeden edemedim :)

Back
X