• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe ne kadar sürede evet demeliiyiz?

drbloond

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
78
2
86
Eskişehir
size danışmam gereken 2 durumu var
1. tanıştığın bi erkeğin buluşma teklifine ilk teklifte evet denmeli mi yoksa naza çekip biraz uğraştırmalı mı
2. diyelim ki buluştuk konuştuk bana benii beğendiğini vs söyledi ona ne cevap vermeliyim süründürmeli miyim biraz?
not: ben bu erkekle gerçekten ilgileniyorum
ama hemen evet dersem kolay kız olup benden çabuk vazgeçer mi geri?
yada bıktırıp kaçırmakta istemiyorum

şu anki sevgilimle henüz sevgili değilken bana beraber dışarı çıkmayı teklif ettiğinde hemen evet dedim. bir hafta sonraki ikinci buluşmamızda da ilişkimizin temellerini attık.

sonuç: 2 senedir beraberiz

bence bekletme, gerçekten hoşlanıyorsan evet de. zaten hemen evet dedin diye seni kolay birisi olarak görecekse iyi niyetli değildir bence, böyle biriyle beraber olmanın anlamı yok.
bu naza çekme durumlarını da anlamadım bir türlü, biz bunu lisede falan yapardık yahu.

bence direk evet deme
eveti dolaylı yollardan hissettir
ilkin iyice bi cilveleş sözlerinle hareketlerinle:1:
ama bayağı olmadan tabi

sana olan beğenisinden nazlı nazlı zevk aldığını hissettir:1::1::1:
sakin sakin ilerle
sonrada bi bakmışsın kendiliğinden ilişki başlayıvermiş:1::1::1:

canım ınsanların lafıyla hareket etme.. ilgilendiğine göre bir süredir takip altında. oda sende. yani bir süre var zaten tanısma teklifine evet demelisin. bunu yaparsam kolay oldugumu dusunur söyle yaparsam baglanır.. hayır. boyle dusunduren karakterdir tek günlük bulusmayla gecmicekki vaktiniz.. o zamanla anlar agır mısın hafif mi zor mu kolay mı. sen suan icinden gleni yap :)

canım ben hemen evet demen taraftarı değilim bence bi süre birbirinizi tanımalısınız önceden tanışmak ayrı ilerisi için adımlar atmanın öncesi ayrıdır bunu unutma buna en bariz örnek evlilik .. neden evlilikten önce nişanlılık dönemi var? çünkü evlenecek çiftlerin birbirini bir süre tanımaları ve uygun yönlerini keşfetmeleri gereklidir bilmiyorum ama ben buna benzetiyorum ve bunu doğru buluyorum bence hemen evet dememelisin tabi arayı çok fazlada açmamanı öneririm

bi de bendeki genel problemlerden biride bana bi iltifat ettiğinde ne dicemi bilemiorum
yani çok güzelsin çok tatlısın gibi bişi söyleyince ne dicem sende öylesin mi dicem :)

Düşüncelerin çok tuhaf geldi bana. :26:

Bir ilişki asla böyle taktiklerle yürümez sana söliim.
Biriyle çıkıyordum, buluştuğumuz ilk gün çocuğu ben öptüm.
Aradan yıllar geçti, hala peşimde, deli divane bana.

Rahat ol biraz. Benim gibi yap demiyorum ama mesela ben onu ilk günden öptüm ya, sonra çok sallamadım, üstüne düşmedim, canım cicim, aşkım falan filan çok yapmadım.

Önemli olan ilişkinin tüm evresinde kendini ağırdan almak. Yani ilk başta sıcak davrandın diye, ya da kendimden örnek verirsem, hemen çocuğu öptüm diye tamam bu kız artık benim, istediğimi yaparım mı dedi karşımdaki? Hayır. Yapamadı da zaten. Yaptırmadım, izin vermedim.

Bence sen olduğun gibi davran. Naza da çekme kendini. Evet de, madem hoşlanmışsın. Erkekler bunlara takılmaz. Yanında rahat mı, sana kalbi kaydı mı, heyecanlandı mı ona bakar. İstediğin gibi davran.

haklısın sanırım taktikle yürümez ve yürüse bile ben taktiği bile beceremem her şeyi berbat ederim ben bu işlerdede bi kere kaybettim onda açık ve net şekilde evet demiştim de bu karamsarlığın sebebi bu

yahu çocuk daveti yapacakmı belli değil, diyelim yaptı arkadaşçamı flört amaçlımı yaptığı belli değil, arkadaşça yaptıysa zaten sana o gözle bakmıyodur ama flört amacıyla buluşma teklif etti diyelim belki başbaşa olunca anlaşamıcanızı anlıcaksınız ya da sevgili oldunuz evliliğe gideceği ne belli bazı arkadaşlar direk evliliğe getirmiş lafı, hayatını yaşa be canım istiyosan git görüş matematik formülü mü bu

yahu çocuk daveti yapacakmı belli değil, diyelim yaptı arkadaşçamı flört amaçlımı yaptığı belli değil, arkadaşça yaptıysa zaten sana o gözle bakmıyodur ama flört amacıyla buluşma teklif etti diyelim belki başbaşa olunca anlaşamıcanızı anlıcaksınız ya da sevgili oldunuz evliliğe gideceği ne belli bazı arkadaşlar direk evliliğe getirmiş lafı, hayatını yaşa be canım istiyosan git görüş matematik formülü mü bu

daveti yaptı ve biraz flört amaçlı yaptığı belli oluordu güzelsin çok tatlı gülüosun gibi iltifatlarda yaptı ama ben konuyu değiştirdim :)

bence kilit nokta dengesizlik :1:
yani aynı olaya her zaman aynı tepkiyi vermiceksin
zor olman gereken nokta kişiliğinin zorluğu
seni çözemeyecek
çözdüğünde giz biter
alışkanlığa dönüşür...

daveti yaptı ve biraz flört amaçlı yaptığı belli oluordu güzelsin çok tatlı gülüosun gibi iltifatlarda yaptı ama ben konuyu değiştirdim :)

o zaman kabul et, ama bu davete çok anlam yüklediğini belli etme ama soğuk nevalede olma bu ince bi ayar, kolay kız olduğunu falan düşünmez mesela nişanlımı ben tavladım 8 yılı devirdikten sonra geçen ay nişanlandık kolay olduğumu falan düşünmedi çünkü gerekirse sürüm sürüm süründürebileceğimi bilir :)

bence kilit nokta dengesizlik :1:
yani aynı olaya her zaman aynı tepkiyi vermiceksin
zor olman gereken nokta kişiliğinin zorluğu
seni çözemeyecek
çözdüğünde giz biter
alışkanlığa dönüşür...

o zaten elimde olmadan yaptığım bişi :)
ama saol farkına varmam ii oldu :)

o zaman kabul et, ama bu davete çok anlam yüklediğini belli etme ama soğuk nevalede olma bu ince bi ayar, kolay kız olduğunu falan düşünmez mesela nişanlımı ben tavladım 8 yılı devirdikten sonra geçen ay nişanlandık kolay olduğumu falan düşünmedi çünkü gerekirse sürüm sürüm süründürebileceğimi bilir :)

aslında kabul ederdim ama şehir ve iş durumundan dolayı ortalama 3 4 hafta sonra görüşebilicez zaten belkide ben şimdiden evet demeye korktum

Back
X