erkeğe söz geçirme yolu nedir?

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
kızlar selamlar.daha öncelerden konularım vardı kv ile ilgili.kısa bir özet geçeyim sonra asıl soruya geleyim:)
eşim kaza gecirdi ve 2 hafta hastaneden kaldı.kb ameliyat parasıyla ilgili sorun yaptı ondan bişi istemediğm halde bana demediğini bırakmadı.sonra kv oğlum çıksın ikimizden birini seçsin dedi ben yıne bişi demediğim saygısızlık yapmadığım halde.
neyse ben artık onlarla görüşmüorum.eşime olanları anlatıım sen bilirsin görüşmek istemeyebilirsin dedi
ama o hala görüşüyor sanki hiç bişi yok ortada gibi.kv ve kb hem bana hem aileme demediklerini bırakmadılar halbuki
hergün eşimi arıyorlar artık kıymeye bindi.eşimde cok normal konuşuyr hatta annesine para bile gönderdiği oluyor.
durum şu ki ben sinir oluyorum duruma
ya bu kocalara nasıl söz geçirecez?aileye düşkünlüklerini nasıl aza indireceğiz?fikri olan var mı?

Söz geçirmeniz çok zor anneci babacıysa eşin.
Oda bi seçim yapsa dicem ama artık bu durum ne hal alır bilemiyorum.

Ilk önce kendi ailenizi kesinlikle uzaklasmayin hep gelin gidn baglar saglam olsun
esinizin ailesiylede oyle ama sorunlu tarafoluyor ssorunlu taraf burda esinizin tarafi oldugu icin esinize kesinlikle ailesi hakkinda kotu bir sey demeyin hatta iyi seyler diyin hep iyi yonlerinden konusun yanlarina gidince iyi davranin gulun edin ama esiniz yokken bunlara gerek yok öyle boyle insanlara ikili oynamak tek cozum

Her seye rağmen onlar ailem atamam onları dedi.sende eşimsin.kimseyi kimseye tercih etmem dedi.tamam istemıyorsan sen görüşme gitme dedi.bende öyle yapıyorum.zaman lazım diyo ama eskisi gibi olunmaz biliyorum dıyo.ikimizin ailesi aynı şehirde biz farklı sehirdeyız.gelip gitme zor oluyo onlar zaten bu olaydan sonra gelmediler daha.biz gittik ama ben onun ailesinin evine gitmedim.eşim benim aileme geldi kaldı.
Ama eğer annemler gelmek istiyoruz derlerse gelmeyın diyemem diyo.o cok kafama takılıyor.bir de her gün annesi arıyor konuşuyorlar para bile yolladı annesine ya.hala el üstünde sinir oluyorum beni boşatmak istediği halde böyle

ilk zamanlar naslsa oyle gider
hani bi hikaye vardir yeni gelin daamt yolda gidiyormus
atin ayagi tokezleyince gelin 1 demis
atin ayagi bi daha tokezlemis 2 demis
bi daha teekezleyince tabancasini çekmis vurmus ati gelin

eve gelmisler ertesi gun kocasi azgini açinca
gelin 1 demis saymis
adam susmu$ geri sonum ata benzemesin demis:)

biraz geç kalinmis sizin duurmda

Hiç Bi sorunumuz yoktu ki çok iyi anlaşıyorduk eşimin ailesi ile.ne olduysa eşim kaza geçirince oldu.hastanede koptu zincirler.bende artık tahammül edemiyorum işte

Back
X