erkeğin evlılık için semt değiştirmesi

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize sormam gereken bır sey var benım eşim memur ben özel sektörde calısıyorum istanbulun bır yakasında o dıger yakasında ben oturuyorum o tum cevresını bırakıp buraya gelmeyı kabul ettı işinide buraya aldırmaya calısıyorkı buyuk ıhtımal olucak kıraya cıkıcaz bugun evle ılgılı bır kac işi halletmek ıcın arkadasıyla bu tarafa geldı gıtmesı gerekn üç yer vardı ve bılmedıgı yerlerdı buralar aradı dedı bu tarafa geldıgıme pişman oldum cok uzak gitmesı gereken yerlerı yönlendıren ınsan ılce ılce soylıyınce oda bılmedıgınden uzak gelmıs işlerini hallettıgınde dedım nıye boyle dedın aşkım ben uzak sandım ondan kızdım yakınmış pişman falan degılım senı sevıyorum dedı kapattı

şimdi sorum sizce bu ılerde sorun olur mu

o veya aılesı senın yuzunden buralara geldım falan dermı gercekten pişmanmı bu tarafa geldıgıne yoksa kızgınlıklamı söyledı ? :50: :50: :50:

ama kadın ama erkek duruma göre semt değiştirir. duruma göre şehir, ülke bile değiştirir. aklı başında bir insan bunu mesele etmez. ortak bir kararsa gereksiz endişelere kapılma arkadaşım. mutluluklar dilerim:70:

Bir zamanlar eşimde benim için bırak semt'i il değiştirmişti,yeri geldiği zaman pişmanım vs..diyordu..Üzülüyordum tabi..Fakat sürekli başıma kalkmıyordu,arada çok bunaldıgı zaman söylerdi..Aileside bugüne kadar hiçbir şey söylemedi..Eminim gitmemi hiç istemezlerdi ama iş,çevre dolayısıyla en mantıklısıyıdı il değiştirmekti..Tabi durumlar vs..düzelincede artık o sorunlar ortadan kalktı..
Bu birazda eşinin ve ailesinin anlayışına bağlı canım..Umarım başına kalkılmaz..Herşey gönlünce olur inşallah..

Son düzenleme:
şimdi bilmediği için o semt ona karışık geliyordur ileride alışır,arkadaşların dediği gibi seven insan ülke bile değiştiriyor beraber bir yuva kurabilmek için.ben bunların sorun olabileceğini hiç düşünmüyorum.

Ben özellikle İstanbul dışına çıkmış ve orada kendime bir düzen kurmuşken ve cillop gibi de bir işim varken..
Eşim için tekrar İstanbul'a döndüm, istifa ettim, yeni iş buldum.
Hepsi benim kararımdı, isteyerek yaptım.
İstanbul'dan hala pek hoşlanmasam da, bunun lafını tabii ki etmiyorum.

Back
X