erkeğin ilgisi azalınca terk mi etmeli?🙄

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
diyelim aranızda bi sorun yok her şey güzel giderken yavaştan ilgisinin azaldığını hissetmeye başlıyorsunuz iş diyor aile diyor ne bileyim sorunları var biliyorsunuz da. müsamaha gösteriyorsunuz ama o durum hiç değişmiyor artık iyi yönde. ilgi hep daha da azalıyor. biraz üsteleyince ağzına emzik verilen bebe gibi kısa süreli ilgi patlamaları yaşıyorsunuz yine ama sonra yine durum eskiye dönüyor. bu sefer de diyorsunuz ki kaç zamandır birlikteyim herhalde biraz normaldir ben de kendi hayatıma odaklanayım bari. bu sefer sizin de ilginiz azalıyor ama siz kendi hayatınıza odaklanınca karşı tarafta sorunlar çıkmaya başlıyor daha bir başına buyruk özgür takılmaya başlıyor bu sefer siz kıskanmaya başlıyorsunuz paranoyak ilan ediliyorsunuz ikna ediliyorsunuz bir şey olmadığına dair. ee bu sefer kendi hayatınıza odaklanamıyorsunuz çünkü sizin ilginiz azaldığında karşı taraf hemen başına buyruklaşıyor ama karşılığını alamıyorsunuz o size eskisi gibi ilgi vermiyor. sonuç olarak kendi hayatınızı hiçe sayıyorsunuz ona odaklanmak için ve bamm bi bakıyorsunuz siz paranoyak değilmişsiniz aslında aldatılmışsınız. ee elinizde ona verdiğiniz vakit ve kandırılma dışında bişeu kalmıyor kendinizi aptal gibi hissediyorsunuz adam bu ilişkiden çok daha iyi çıkıyor sizse çok daha kötü.

siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
bunlar eski ilişkilerim. şuanki biri değil.

ama diyorum ilgi azaldığında ayrılmalı mıydım?

Sebebine ve diğer faktörlere göre değişir bence
Ben de şu an bunu sorguluyorum zaten sebebini öğrenip ona göre atağa geçeceğim
Ama şey hissini anlıyorum son ana kadar mücadele ederim ben
Bağımlılık değil o, bağımlı olsan aldatılınca da bırakamazdın
Benim kafamda şahsen şu var
Ben elimden geleni yaptım, içim rahat demek istiyorum geri dönüp bakınca o yüzden çabalıyorum

bence ilişkilerin ilerlemesi için arkadaşlık da önemli. erkek arkadaşınız sizin en iyi arkadaşınız olmalı. beraber bir şeyler yapmaktan zevk almalısınız. belki de bunu kriter olarak görmüyor olabilirsiniz. hiç bir şey paylaşacağınız bir insan değilse, ortak ilgi alanlarınız vb yoksa, ilişkinin ilk heyecanı gittikten sonra yapacak bir şey bulamamak çok normal. bir "ilgi beklemek" kısmı bana biraz bağımlılık gibi geldi ama yanlış bir şey yazmak istemem :)
"ilgi azalması" gibi sorunlarınız varsa (bence) siz bir arada olması çok da anlamlı olmayan iki farklı insansınız.

Sebebine ve diğer faktörlere göre değişir bence
Ben de şu an bunu sorguluyorum zaten sebebini öğrenip ona göre atağa geçeceğim
Ama şey hissini anlıyorum son ana kadar mücadele ederim ben
Bağımlılık değil o, bağımlı olsan aldatılınca da bırakamazdın
Benim kafamda şahsen şu var
Ben elimden geleni yaptım, içim rahat demek istiyorum geri dönüp bakınca o yüzden çabalıyorum

evet ama erkekler bizim gibi değil. sen onu mutlu edemiyorsan hemen kaçıyorlar.

biz neden mutsuzken de ilişkiye devam ediyoruz bilmiyorum. ortada bi sorun yoksa ama adam seni mutlu etmiyorsa devam ediyorum ben de ama sanki yanlış mı bu ya bilmiyorum kafam karışık.

evet ama erkekler bizim gibi değil. sen onu mutlu edemiyorsan hemen kaçıyorlar.

biz neden mutsuzken de ilişkiye devam ediyoruz bilmiyorum. ortada bi sorun yoksa ama adam seni mutlu etmiyorsa devam ediyorum ben de ama sanki yanlış mı bu ya bilmiyorum kafam karışık.

Şu anda biri var mı ki hayatında böyle davranan?

Direkt öyle değil bence onlar da sabrediyorlar yani en azından şu an öyle görüyorum karşımdaki insandan

bence ilişkilerin ilerlemesi için arkadaşlık da önemli. erkek arkadaşınız sizin en iyi arkadaşınız olmalı. beraber bir şeyler yapmaktan zevk almalısınız. belki de bunu kriter olarak görmüyor olabilirsiniz. hiç bir şey paylaşacağınız bir insan değilse, ortak ilgi alanlarınız vb yoksa, ilişkinin ilk heyecanı gittikten sonra yapacak bir şey bulamamak çok normal. bir "ilgi beklemek" kısmı bana biraz bağımlılık gibi geldi ama yanlış bir şey yazmak istemem :)
"ilgi azalması" gibi sorunlarınız varsa (bence) siz bir arada olması çok da anlamlı olmayan iki farklı insansınız.

genelde ortak ilgilerim olan sevgililerim oldu hayat tarzlarımız zevklerimiz aynıydı bu ilgi azalmasını sevgilisel açıdan kastettim. yoksa işte arkadaşa dönüşüyoruz tamamen ilişkilerimde en sonunda sanki. ama atıyorum bi iltifat azalması "ne güzel olmuşsun bugün" ne bileyim bi seni görünce sahip olduğu heyecan sesindeki neşe. ilgi derken bunları kastediyorum

Bir arkadaş var bir kaç ay oldu nişanlanalı.
Yaza düğün.
Bir tane daha aynı şekilde.
Geçen ikisi de dertli, ilgisizlikten, iletişimsizlikten yakınıyorlar.

Daha nikah bile yokken böyleyse ohoooo dedim.
Sonra neyse olumsuz etkilemek istemem susayım dedim. :)

En son biri diğerine ben seni daha çok mutlu ederim benle evlen dedi. :)

Millete cinsel tercih değiştirtir bunlar yeminle :D

Erkek yok, sorun yok diyen ciddi doğru demiş heralde..

Evet...inan gercekten seven adam yoğunluk falan dinlemez

dimi ya. ben de çok yoğun dönemler geçiriyorum 2 dk aramaya ne bileyim koştur koştur 1 saat görüşmeye vakit bulabiliyorum

üstelik ilişkilerin ilk zamanlarında da yoğunlarken bana ne kadar çok vakit ayırdıklarını görüyorum dolayısıyla sonrası bahane gibi geliyor.

dolayısıyla ilgi azalınca hop yeni biri mi var algısı oluşmaya başladı bende. sanki erkeklerin kadınlara karşı 100 birim ilgisi var mutlaka verdikleri sana azaldıysa kesin başkasına gidiyordur gibi hissetmeye başladım düşündükçe kafama oturuyor bu durum.

Yaza düğün.

Millete cinsel tercih değiştirtir bunlar yeminle :KK70:

valla benim mümkün olsa yapardım ama olacak gibi değil :D

cidden öyle şu an erkek yok huzur var yeminle hayatımda. zaten oradan fark etmeye başladım bunları.

beni ne kadar huzursuz edebildiklerini ne kadar kapasitemi düşürdüklerini fark edince şaşırıyorum şu anki halime kıyasla

Yaza düğün.

Millete cinsel tercih değiştirtir bunlar yeminle :KK70:

s-5e61ad32c607a1b7eb10ab1ec3ad97b7ad032e2f.jpg

Önce arkadaş, sonra sevgili...

Bunu tavsiye ediyorum.
Sanırım eşim ile hayatımda yaptığımız en doğru karar bu oldu.
Tanıştırılmıştık biri vasıtası ile.
Ben açık açık "iyi hoş çocuksun da, ben öyle hemen aşık olacak bir tip değilim, ilk görüşte aşk var mıdır bilemem de, önce bir arkadaş olarak baksak, fikirlerimiz uyuyor mu? Aynı sayfaya bakabiliyor muyuz bir görsek" dedim.
O da olur dedi ve 3 ay böyle görüştük. Sonra karar verdik ya biz birbirimizi sevebiliriz, hoşlanıyoruz birbirimizden diye.
Ve sevgili olduk.

Çalkantılı çok dönem yaşadık.
Ancak arkadaşlık temelimiz olmasaydı, ben inanıyorum ki yaşadığımız zor günleri de atlatamazdık.
Temeli sağlam atmak lazım düşüncesindeyim.
Umarım bu yorumumun faydası olur.

genelde ortak ilgilerim olan sevgililerim oldu hayat tarzlarımız zevklerimiz aynıydı bu ilgi azalmasını sevgilisel açıdan kastettim. yoksa işte arkadaşa dönüşüyoruz tamamen ilişkilerimde en sonunda sanki. ama atıyorum bi iltifat azalması "ne güzel olmuşsun bugün" ne bileyim bi seni görünce sahip olduğu heyecan sesindeki neşe. ilgi derken bunları kastediyorum
E bu söylediğiniz "ne güzel olmuşsun" vb şeyler tabii ki aylar geçtikten sonra aynı kalmaz ki :) Erkeklerin yaradılışında yok. Çok şey bekliyorsunuz :) Malum saçınızı kestirince fark etmeyenler var. Bu şekilde sevgi değil de odunluk sorguluyoruz :) Sevdiğini biliyorsak onu öyle kabul ediyoruz. Yoksa def ediyoruz.
Yani kimse kimseyi sonsuza dek sevme sözü vermiyor. Biz sevmeyince sıkıntı yok, ama sevilmeyen olduğumuzda ego yapıp hazmedemiyoruz, kendimize yediremiyoruz. Ama oluyor işte :) Sevilmediğinizi hissediyorsanız çok da sebep aramaya gerek yok. Nasıl ki biz de bazen sevmekten vazgeçebiliyoruz, karşımızdakinin yemekleri çiğneme şekli bile batmaya başlıyor, biz de karşımızdakine aynı şekilde batabiliriz. Bu kimseyi kötü insan, eksik insan, değersiz insan yapmaz. Erkek ilgisi azalınca odunluktan değil de sevgisizlikten olduğunu hissediyorsanız (sorunca tabii ki kırmamak için aksi ispatlanmaya çalışılacaktır) iç sesiniz size "buraya kadar" diyorsa o iş bitmiştir.

dimi ya. ben de çok yoğun dönemler geçiriyorum 2 dk aramaya ne bileyim koştur koştur 1 saat görüşmeye vakit bulabiliyorum

üstelik ilişkilerin ilk zamanlarında da yoğunlarken bana ne kadar çok vakit ayırdıklarını görüyorum dolayısıyla sonrası bahane gibi geliyor.

dolayısıyla ilgi azalınca hop yeni biri mi var algısı oluşmaya başladı bende. sanki erkeklerin kadınlara karşı 100 birim ilgisi var mutlaka verdikleri sana azaldıysa kesin başkasına gidiyordur gibi hissetmeye başladım düşündükçe kafama oturuyor bu durum.
Baskasi olmasa bile soguma var demek,ki bu da normal ama uzun sürmez o sogukluk ...surerse zaten sonu iyi degil🙄

Önce arkadaş, sonra sevgili...

Bunu tavsiye ediyorum.
Sanırım eşim ile hayatımda yaptığımız en doğru karar bu oldu.
Tanıştırılmıştık biri vasıtası ile.
Ben açık açık "iyi hoş çocuksun da, ben öyle hemen aşık olacak bir tip değilim, ilk görüşte aşk var mıdır bilemem de, önce bir arkadaş olarak baksak, fikirlerimiz uyuyor mu? Aynı sayfaya bakabiliyor muyuz bir görsek" dedim.
O da olur dedi ve 3 ay böyle görüştük. Sonra karar verdik ya biz birbirimizi sevebiliriz, hoşlanıyoruz birbirimizden diye.
Ve sevgili olduk.

Çalkantılı çok dönem yaşadık.
Ancak arkadaşlık temelimiz olmasaydı, ben inanıyorum ki yaşadığımız zor günleri de atlatamazdık.
Temeli sağlam atmak lazım düşüncesindeyim.
Umarım bu yorumumun faydası olur.

ya ben öyle bi ilişki olduramadım hiç ben de önce arkadaş olalım diyorum ama genelde 1 aya sevgili olmuş oluyoruz karşı taraf üsteleyince.

arkadaşlarımdan hoşlandıklarımla da olmadı zamanında bi şekilde.

ama ilişkideyken arkadaş gibi herşeyden paylaşım yapmayı severim benden yana bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama erkekler ketumlar kadınlara karşı arkadaş gibi de yaklaşmıyorlar pek.

Back
X