erkeğin ilgisi azalınca terk mi etmeli?🙄

konuyu okumamışsınız. ben ilişkilerimde yaşadığım ortak bi sorunu yazdım. zaten hepsinden ayrıldım. eski sevgililerimden bahsediyorum.

aynı şeyi yaşayıp dururken nasıl evlenebilirim ya da bunlardan biriyle evlenseydim o zaman dikkate alır mıydınız acaba? evliyim çocuğum var aldatılıyorum yazabilirdim şu an üzgünüm evlenmemişim bunlardan biriyle tüh.
Bende bu durumu yaşadığın ilişkilerinde evlilik düşünme, bitir demeye çalışıyorum zaten. :KK70:Bence tek sorununuz ilişkileriniz değil, agresifliğinizi de listeye eklemelisiniz.

Eşin olsa oturup kafa yoralım, çözüm arayalım da bir sevgili için kafanı bu kadar yorma bence sevgili üye. Şimdiden ilgi azalmaları evlilikte çığırından çıkar. Oyumu “evet ayrılmalı” olarak kullanıyorum.:KK51:
Bende bu durumu yaşadığın ilişkilerinde evlilik düşünme, bitir demeye çalışıyorum zaten. :KK70:Bence tek sorununuz ilişkileriniz değil, agresifliğinizi de listeye eklemelisiniz.

ilk mesajda zaten bitmiş ilişkiler olduğu yazıyor zaten ne evliliği?

agresif oldum şimdi de. belki de siz terssinizdir? okuduğunuzu anlamıyor, anlatmak istediğinizi ifade edemiyor ya da en iyi ihtimalle kıvırıyorsunuzdur. :)

haklısınız. adam hayatına girmeden bi hayatın oluyor dolayısıyla bunları zaten söylüyorsun zamanla seni o hayatından koparıyor bu sefer ona bağımlı gibi kalıyorsun bu sefer o kaçmaya başlıyor sıkmamak için laf etmiyorsun belki ama yıpranıyorsun içten içe. tamam deneyeceğim bunu zaten ben de artık verici taraf olmak istemiyorum bi ilişkide.

işte ben biraz fazla safım kimse yokmuş gibi yapmıyorum ama bu sadakatimin karşılığını görmedim aksi oldu. yani ayak üstü bi arkadaşımı görsem oturup konuşsak bile sevgilimi arar haber verirdim benimki de farklı bi cins aptallıkmış.

cinsellik konusunda da daha temkınlı ol , fazla açık olmayı hak etmıyorlar ,

Valla bence ilgisizlik azaldi mi o iliski oylede boylede biyerden sonra patlak veriyor.. o patlagi verdirmeden bitirmek en dogrusu kanimca.. ;)

Evet ayrılmalıydın hem de kararlı bir şekilde. Daha flört döneminde ilgisi azalan biri ilgiyi başka yöne kaydırmış ya da duyguları bitmiştir.

Kadınlar genelde ilgi ister, ancak bu ilginin de tabiki bir dozu olmalıdır. Ancak size ilgi gostermediğinde erkek arkadaşınız bunalım depresyon gibi bir duruma girmiyorsanız sıkıntı yok. Açıkçası siz ilişkinize sahip cıkıp elinizden geleni yapıyorsanız yine de aldatma oluyorsa yapacak bısey yok. Aldatacak olan adam zaten aldatıyor

Back
X