erkeğin kalbine giden yol ruhunun beslenmesinden geçiyor.. bizler kadar onlarında sevilmeye ihtiyacı var.. benim sevdiğimin hep dediği şudur çok güzel seviyosun sevginle bağliyosun kendine, çok aliştiriyosun sevgine, bigün çekip gidersen içinden çıkılmaz boşluğa düşerim beni sakın bırakma! aşka sevgiye inanmayan kadını sadece cinsel obje olarak görmüş olan bi adam söylüyor bunları.. denk gelme meselesi demeyelim de seçici olmak lazım.. o işiği gördüyseniz sevin ve bunu hissettirin.. ben o ışığı gördüm, hiç birini sevmemiş, hiç ciddi beraberliği olmamış, sadece yatak ilişkisi olmuş bi adamı seçtim evet.. ama o işiği gördüm, kimsenin veremediği şeyi ona ben verdim, sevgimi sicakliğimi yüreğimi verdim, sırf ben sevdim diye değil kendi de istediği için sevdi beni, ama o işiği görebildim, önemli olan o.. seçici olmak lazım, biraz ileriyi görebiliyo olmak lazım.. ben ilişkilerimde ileriyi biraz görebildiğim için hiç kötüye denk gelmedim çok şükür.. sevilmeye de doydum ilgiye de doydum, hep unutulmayan özlenen uğrunda ağlanan ben oldum.. kimseyi sebepsiz yarı yolda bırakmadım ama hataları bi yerde affetmedim ve hep arkamda gözü yaşli pişman bi erkek bıraktım.. hepsi de aynı şeyi söyler, senin sevgini özlüyorum en çok derler.. onlar da bizim kadar sevgiye aç.. sadece farkında değiller.. içiniz dışınız bir olup çıkarsızca sevince sizden vazgeçemiyolar inanın.. siz bırakıp gidince de tepe taklak oluyolar.. sizden daha çok acı çekiyolar.. benim diyen kadından daha fazla acı çeken ne erkekler gördüm ben... sevginizle sarıp sarmalamışsanız erkeği, o erkek öyle bi boşluğa düşüyor öyle bir aşk acısı çekiyor ki arkanızdan aklınız bile almaz..