- Konu Sahibi kardelen89
bende en çok buruna takığım psikopatlar gibi Allaha şükürler olsun minnacık hokka burunlu bir aşkım var hep öpüyorum seviyorum burnuşunu nazar etcem korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece burnu için sevmedin heralde değilmi ?bende en çok buruna takığım psikopatlar gibi Allaha şükürler olsun minnacık hokka burunlu bir aşkım var hep öpüyorum seviyorum burnuşunu nazar etcem korkuyorum![]()
fotoğrafını koyabiliyormuyuz ?
benimle ilgilenen bi erkek var yanlız kulakları kepçe. Sizce bunu sorun etmelimiyim ya.
lütfen yardım edin ya çok taktım ben bu kulak işine galiba![]()
sadece burnu için sevmedin heralde değilmi ?
valla doğru söylüyosun.Arkadaşım sorun ettin ki bu konuyu açtınbir de kalkıp çoçugun fotoğrafını mı koymayı düşünüyorsun
pesssss !
Belki o da senin bir yerine takıyordur .Başka sitelerde seninle ilgili konu açsa dese ki ,ben kardelen89'in şurasını beğenmiyorum,fotoğrafını koysam olur mu!!!!! :44: bu yaptığı seni incetmez mi ?
Biraz empati yap!!!
valla doğru söylüyosun.
Slm arkadaşlar benimde davranışlarını ahlakını çok beğendiğim erkek arkadaşım var yalnız fazla yakışıklı değil birde laz olduğu için burnu büyük bazen takmıyom ama bazen takıyorumm yardımcı olursanız sevinirim![]()