erkeğin kulağı kepçeyse

bende en çok buruna takığım psikopatlar gibi Allaha şükürler olsun minnacık hokka burunlu bir aşkım var hep öpüyorum seviyorum burnuşunu nazar etcem korkuyorum:16::16::16::16::nazar::nazar:

fotoğrafını koyabiliyormuyuz ?

benimle ilgilenen bi erkek var yanlız kulakları kepçe. Sizce bunu sorun etmelimiyim ya.
lütfen yardım edin ya çok taktım ben bu kulak işine galiba:59:

Arkadaşım sorun ettin ki bu konuyu açtın :45: bir de kalkıp çoçugun fotoğrafını mı koymayı düşünüyorsun :45: pesssss !

Belki o da senin bir yerine takıyordur .Başka sitelerde seninle ilgili konu açsa dese ki ,ben kardelen89'in şurasını beğenmiyorum,fotoğrafını koysam olur mu!!!!! :44: bu yaptığı seni incetmez mi ?
Biraz empati yap!!!

Son düzenleme:
Arkadaşım sorun ettin ki bu konuyu açtın :45: bir de kalkıp çoçugun fotoğrafını mı koymayı düşünüyorsun :45: pesssss !

Belki o da senin bir yerine takıyordur .Başka sitelerde seninle ilgili konu açsa dese ki ,ben kardelen89'in şurasını beğenmiyorum,fotoğrafını koysam olur mu!!!!! :44: bu yaptığı seni incetmez mi ?
Biraz empati yap!!!
valla doğru söylüyosun.

Her insan şöyle kusursuz olsun falan ister ama bu mümkün değil.Bizlerin her şeyi dört dörtlük mü?Görsellik önemsiz diyemem ama buna bu kadar takılmayın.Hoşunuza gitmeyebilir ama Allah onu öyle yaratmış.Ayrıca yüzünü beğeniyorsunuz sanırım.E kişiliği de sağlamsa bir kulağın da lafı olmasın. =)​

Slm arkadaşlar benimde davranışlarını ahlakını çok beğendiğim erkek arkadaşım var yalnız fazla yakışıklı değil birde laz olduğu için burnu büyük bazen takmıyom ama bazen takıyorumm yardımcı olursanız sevinirim:72:

Slm arkadaşlar benimde davranışlarını ahlakını çok beğendiğim erkek arkadaşım var yalnız fazla yakışıklı değil birde laz olduğu için burnu büyük bazen takmıyom ama bazen takıyorumm yardımcı olursanız sevinirim:72:

Aslında İlk Günler Dış Görünüşe Önem Veririz...
Neden İlk Başta Sorun Olmadı da Şimdi?
Merak Ettim Gerçekten..

benim eski erkek arkadaşım baya kepçeydi. saçları da 3 numaraydı, yelken gibi çıkardı kulakları. ama hem o kendiyle barışıktı, hem de ben 1 gün bile sorun etmedim. aksine çok tatlıydı :23:

gerçekten sevseydin değil kulağını hiçbir fiziksel özelliğini sorun etmezdin, edemezdin desem?? ağır mı kaçar??

Back
X