erkeğin ne nazı ne tribi çekiliyor ya

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
36
İstanbul
selam kızlar..5 yıllık küs barışık giden bir ilişkim var..seviyorum o da beni seviyor..ama gerginim ve katlanamıyorum bazı seylere..sürekli kız gibi trip atıp durmasına, yanlış anlamasına, olgunluk göstermemesine, beni dünyanın en bişey anlamaz insanı sanmasına, herşeye karışmasına, kıskançlıklarına, kendince erkeklik taslamasına, kafasına göre izin verip vermemesine ( ki ne demek izin almak. ben kendi kararlarımı kendim verebilecek olgunlukta biriyim) vs vs bu liste böyle uzar gider. ya cok iyi biri ama bu durumlar beni cok sıkıyo. beni hala kendince ikllişkimiz acısından terbiye etmeye calışıyo..oysa biz 5 yıldır birlikteyiz. aştık bazı seyleri. yada ben aştım o kaldı. biz bunla nasıl evlenicaz bilemiyorum

emin misin bu insanla evlenmek istediğine? çok iyi biri demişsin ama yukarıda yazdığın özellikler öyle söylemiyor.sen 3 yaşında çocuksun o da senin annen mi de seni terbiye etmeye çalışıyor? üstelik 5 yıllık bir ilişiki de hala bunlar oluyorsa bi dur düşün derim!

5 yıldır çektiğiniz bu çileye aşk mı diyorsunuz?

nasıl evlilik olur diye hiç düşünmeyin böyle biri sizi almaz çünkü...

rolleri değişmişsiniz o senın yapman gerekenleri sana yapmiş sende onun sana yapması gerekenleri ona yapmışsın ama boyle daha ne kadar sabredebılırsın bılemem:19::19::19::19::19::19::19:

aaşk insanı mutlu etmelidir..
bırakın evlenmeyi siz sevgiliyken bile mutlu değilsinizki..
eee o zaman niye zorluyorsunuz??:26:

yani bir erkege herseyi uzatmak büyütmek yakışmıyo bence..ve bizim aramızda 5 yas var benden 5 yaş büyük. yani bıraksında tribide cocukluguda bi kerede ben yapiim

Aşk insana yük olup mutsuzluk veren bir şey değildir.Yeniden gözden geçirin bence...

yani bir erkege herseyi uzatmak büyütmek yakışmıyo bence..ve bizim aramızda 5 yas var benden 5 yaş büyük. yani bıraksında tribide cocukluguda bi kerede ben yapiim
yap ozaman sende ona kapris yap trip yap alttan alma senı gercekten sevvıyorsa zaten o alır ama baktın umursamıyor hala aynı sekılde devam edıyor o zaman huyu boyle dıyıp ya cekmeye devam edıceksın yada mecburen yol verıceksın:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Dikensiz gül olmaz derler ama sizin dikenler basmis heryeri:)
Hakkinizda hayirlisi ne diyelim:)

canım genellıkle uzun surelı ılıskıler de gorulen bır durum bu !

ılk baslarda nazı kaprısı yapan kızar oluyor ama ,ılıskı

ılerledıkce erkekler bı garıp oluyor resmen

yerler degısıyor desem yerıdır .

benımkı de cok trıp atar cok nazlıdır

herseyı yanlıs anlar alınır trıbe gırer

soylemek ıstedıgımı anlatamam ,bazen benı o kadar yoruyor kı ..

Bu yazdıklarını sevgilinle uygun bir dille konuş. Ona kırıldığını söyle.
Hem erkeklerin yüzde doksanı böyle değilmi zaten. Yani ondan ayrilsanda bu anlattığın özellikleri
tasimayan bir erkek bulmasi cok zor.
Bu benim düsüncem

aslında gercekten suc bende..neden zamanında bu kadar hayatıma müdahale etmesine izin verdim ki..e şimdide önünü alamamam normal

aslında gercekten suc bende..neden zamanında bu kadar hayatıma müdahale etmesine izin verdim ki..e şimdide önünü alamamam normal

evet canım ,zamanın da tavız vermemek gerekıyor .

sımdı kontrol altına alsan bıle duzelmıyor tam tersı

ıyıce sorunlu bır ılıskı halıne donusuyor .

Bence AŞK SEVGİ ÇİLE MUTSUZLUK bu dört kavramı sırasıyla tekrardan kendinize göre tanımlayın ve çıkan sonuca bakın...

İyi biri demenizin sebebi ona beş yıl boyunca alışmış olmanızdan kaynaklanıyor. Bunu hep söylüyorum yine söyleyeceğim;

-küs barış giden bir ilişkin varsa çok uzatmadan bitireceksin, yoksa elinde sonunda bitkin bir halde zaten siz biteceksiniz.

Alışkanlıklarınızdan dolayı ayrılmaya cesaret edemeyeceksiniz, bu çok normal ama.

Anlattıklarınız benim size HAYDİ BİR CESARET dememe yetiyor da artıyor bile..

Karar sizin...

NOT: bir daha aşık olamam bir daha sevemem tarzı düşünceler de kafanızı kurcalıyorsa, bir sürü örnekten feyz alın...Yine sevecek , yine aşık olacaksınız hele böyle inişli çıkışlı bir ilişkiden sonra, size değer veren ve kavgasız gürültüsüz anlaşabildiğiniz biri karşınıza çıktığında........

bu kadar acı çektiğini söyleyip üzerine birde evlenmeyi düşünmek..
konun başını okurken ne istediğini bilen bir kadın imajı çizerken
son kısımda yazdıklarınla bağdaştıramadım açıkçası...

ilişkinizin uzun oması pek çok şeyi sizden alıp götürmüş ve
katlanılası taraf hep o olmuş..oysa kadın ruhu naiftir,kırılgandır..
gerçekten daha nazlıdır...ilişkide bu rolü erkek aldığı vakit kadın
çok yıpranır hatta sevgisi tükenir..

5 yılda ı saydığın pek çok düzelmediyse hala
emin ol evlendikten sonra da düzelmeyecektir..ve
evlilikte benim bildiğim her şeyin üzerine kat kat konur.
sevgi olsun,aşk olsun,paylaşım olsun...ama sizden çok
şeyi alıp götürmüş..:4:

sence de kendi yolunu çizmenin zamanı gelmemiş mi??:26:

Back
X