erkeğin ne nazı ne tribi çekiliyor ya

'sürekli kız gibi trip atıp durmasına, yanlış anlamasına, olgunluk göstermemesine, beni dünyanın en bişey anlamaz insanı sanmasına, herşeye karışmasına, kıskançlıklarına, kendince erkeklik taslamasına, kafasına göre izin verip vermemesine ( ki ne demek izin almak. ben kendi kararlarımı kendim verebilecek olgunlukta biriyim) vs vs bu liste böyle uzar gider.'

Onu böyle tanımlamışsın... :ssz:
Peki... Evlenmeyi de düşünüyorsunuz evlenince bu adam, sakin romantik rahat kıskançlıktan uzak seni sıkmayan birine mi dönüşecek?
Böyle umuyorsun ki evlenmeyi de düşünüyorsun sanırım... :6:
Evlilikte sihir mi var? Yoksa nikahta keramet vardır lafına inananlardan mısın?
Bilemedim... Yaş 18 iken bazı şeylere boyun eğmek daha kolayken yaş ilerledikçe o sorunlar büyür büyür önünü göremezsin.
Söylemedi deme. :8:

nazlı erkek cok zordur bılırım cunku yıllardan berı arkadaslık yaptıgım 2 erkek o kadar nazlı kı.
kı bunlar arkadasımken ben katlanamıyorum.sen de katlanamıyosun.elbette onların nazını cekebılecek özellkle ınsanlar da vardır ama sen bu insanlardan mısın bi düşün..
bir ömür cekeceksin bu insanı.umarım nazı kaprisi evlendıkten sonra da artmaz.
5 seneyı bırak onunde evlenıp gecırecegın nice nice 5 seneler var.
Allah yardımcın olsun. umarım hakkında hayırlısı olur.

Valla benimdee eski sevgilim böyleydii. hiç çekilmiyorrr.İlişkimizde uzun süre önce bitti.Neyse ki şuan ki sevgilim böyle değilll:9:.

herkese yorumları için tek tek teşekkür ederim. bir cok insan ayrılmalısın demiş. haklısınız. ama bu adam sadece bu özlelliklerden ibaret değil tabiki. bir kere cok temiz kalplidir. hiç kimse hakkında bir kötülük düşündüğünü abuk sabuk konustugunu görmedim bu 5 sene boyunca. sadakatlidir ve gercekten bu güveni verir. çok cömerttir hatta kendini zora sokacak kadar cömerttir paraya tapmaz. sıcak kanlıdır. çok kibardır. tanıdıgım en temiz erkek, temizliğe önem verir. genel kültürü oldukça iyidir vs. vs. :)) evet bunlarda iyi yönleri.. ara ara aklıma gelmiyo diyemem ama suan ondan ayrılmayı düşünmüyorum. sadece sizden bak sunu yap yola gelir, aslında böyle davranmalısın gibi taktikler bekliyorum :)) evet 5 yılda düzeltemedim ama bunun suçlusu da benm başta çizgimi sınırımı belli edicektim. amacım bu huysuzluklarını tamamen silmek değil..zaten istesemde yapamam ama minimuma indirmek

Sen bu adamı seviyosun 5 yıl geçirmişsin kolay değil silmek,atmak vs.
O yüzden bazı yönelerini görmezden gelmelisin
Ona sorsak belki onunda sende hoşlanmadığı bir sürü davranış vardır
Aslında sevgi aşk kahır çekmektir demiyorum ama bazı kötü yönlerini görmezden gelmektir

Madem ayrılamam diyosun , seviyosun onu olduğu gibi kabul et o zaman
Huyunu değiştiremezsin sonuçta bir insanın kolay kolay...

Back
X