• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin sevgisi

Arkadaşın direk fotoğraftaki kız olup, yan yana görüşünce de çekim olmamış olabilirdi.. Önüne baksın Ayşe..

----------------
Sosyal mesaj: Başkalarının fotoğraflarını kullanmayın.. Hele izinsin asla..

Ayşe olmayan ilişkinin nesini yürütüyor ?
Ayşe ilgilenmesin aramasın sormasın , işte ozaman anlar Ayşe Ali’nin ne yapmaya çalıştığını ...
Ali ata bak

ayşe hatalı. ali de hatalı niye kendini kandıran biriyle ilişkiye başlıyor ki.
ben ayşe olsam, kesin olarak bitiririm, bir süre de barışmam. bakalım ali ne yapıcak, çaba gösterecek mi. yoksa göstermelik bitirmeyelim diyip, yoluna devam mı edecek.
ama net olan ali ayşeye ilgisini kaybetmiş.

"sevmiyorsan ayrıl o zaman, sosyal hesaplardan sil engelle o zaman" lafini kk da öğrendim. Ayşe niye bu kadar ezik? Ali'nin kendini sevmediğini düşünüyorsa kendisi "ayrılsın o zaman".

Ayşe olmayan ilişkinin nesini yürütüyor ?
Ayşe ilgilenmesin aramasın sormasın , işte ozaman anlar Ayşe Ali’nin ne yapmaya çalıştığını ...
Ali ata bak
Aramasa sormasa Aliye pek sormuyo sende bekliyorum diyor hep bi kılıfı var

"sevmiyorsan ayrıl o zaman, sosyal hesaplardan sil engelle o zaman" lafini kk da öğrendim. Ayşe niye bu kadar ezik? Ali'nin kendini sevmediğini düşünüyorsa kendisi "ayrılsın o zaman".
Ezik değil ama her ayrlmaya çalıştığında adam toplyor ilişkiyi sonrà umursamyo gene

Back
X