teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için..
hepiniz gitmeliydin dediğinize göre sanırım bu huyu törpülemem lazım,alda bassa gitmeliyim..
bide bana dün sitem ederken şunu dedi,çok üzüldüm.."O tarz yerlere onu tek yollayışıma,içimin rahat etmesine anlam veremiyormuş,ondan taraf aklıma bişey gelmemeliymiş ama insanlar bi tuhafmış"..dedi ve ben duraktaydım otobüse bindim yarıda kestik..
ben aldım msjı ama söylediği söze bakın,içime bin türlü kurt saldı..ne oluyorsa bu tarz davetlerde artık,tek erkek görünce kadınlar taaruzamı geçiyormuş..(bar ortamı filan değil düğündü dernekti işte bahsettiğimiz olay)..bence derli toplu işine,eğlencesine bakana kimselerde casaret edemez yanaşmaya..yüz bulamaz çünkü..ama gözün kaşın durmazsa her türlüde askıntı olunur haksızmıyım..
:..(( bi araba lafı ye,üstüne bide içine kurtlar düşürülsün..ee alacağı olsun devran döner..
Adamcağız sitem ediyor sen devran döner diyorsun. "Yanımda ol bana sahip çık" diye ağlasın mı!
Bence kendinle ilgili sorunların veya komplekslerin var, ya da sosyal fobi yaşıyorsunuz.
valla nişanlınız doğru söylemiş.
nasıl içiniz rahat ediyor da tek başına her yere gönderiyorsunuz?
yanında salınıp, sevdiğinizin koluna girip, mutlu mutlu gezinmeyi istemeyen birini ilk defa görüyorum
sevgilime sonsuz güvensem de, etrafta onda gözü olabilecek kadınlar oldugunu düşünüp, sırf onlara göz dağı vermek için bile giyinip süslenip gidebilirdim ben. siz çok rahatsınız:90:
bence gitmek gerekir. sonuçta bir ilişkide iki tarafın da kendine ait bir çevresi var, o çevreye girerken yanında kendi gibi gördüğü nişanlısını götürmek ister, tanıtmak ister.. bence bu yanını törpülemelisin, bir de bu işin diğer boyutu var. belki şimdi değil ama yıllar sonra o gitmediğin davetlerden birinde eşinin başına bişey gelebilir. ben olsam gider görünürüm her yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?