Erkeğinize davetlerde eşlik edermisiniz yada etmek gerekir mi?

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
konu başlığımdaki soru başıma gelen bir olaydan kaynaklı,sizlere danışmak istedim bayanlar..

ben yapı olarak sıkılgan,çekingen,içe dönük bir insanım..nişanlım bunu bilir beni böyle kabul eder ve bugüne kadarda hiç bi eleştirede bulunmamıştır..

takii bu hafta sonuna kadar..bir düğün vardı,birlikte katılalım dedi,belki eşlik etmem gerekirdi ama hem işten çok geç geldiğim için hemde hiç gitmek istemediğim için ksr bakma dedim..tamam dedi..

ertesi günde piknik tarzı bir organizasyon hani şu derneklerin organize ettiği,yine istemedim..

kızlar o tarz yerlerde kendimi tekrar tekrar görücüye çıkmış gibi hissediyorum "hııı gelin bumu,nerelisin,kimlerdesin"gibi sorulardan al basıyor bana,bide süzmezler mi başdan aşşağıya..huyumu bildiği için pekde tepki göstermedi gelmeyişime..

ogünde köpek ısırmıştı bizimkini,aşı filan olmuştu..artık bu halde yanımda olmadı gibisinden mi yoksa birilerimi doldurdu bilmem o benim her halime saygı duyan nişanlım gitti yerine tavırlı,mesafeli biri geldi..

kızlar huyum bu ama onu bu tarz yerlerde yalnız bırakarak yanlış mı yapıyorum size sormak istedim..belki bilmediğim bi nüans vardırda "aman sakın ha"der uyarırsınız beni..yada atladığım biyer vardır???

genelde nişanlılık dönemlerinde kızın ailsi pek istemez kızlarının sürekli gitmesini vs.. eğer senin ailen bu konuda bi kısıtlama getirmediyse bence gitmelisin..yeni gelinkende olucak böyle durumlar o zaman gidemem diyemiceksin.. en iyisi sen şimdiden git kurtul bu durumlardan.. hem sıkıntı yapmanada gerek yok..

ailem kısıtlamıyor sorun benden kaynaklı..elimde deil yabaniyim..ama eğer davetlerde onu tek bırakmak büyük hata ise ne bilim törpülüyeyim bu yanımı :((

anlayabiliyorum sizi
insanlarin bakislari falan rahatsiz ediyor dogal olarak
yeni insanlarla tanismak sevimli davranmak zorunda kaliyosunuz
belki öylesinizdirde orda ayriyetten mecburiyet girince icine insani bogarr
yinede hepsine katilmasanizda bi kacina katilmanizi tavsiye ederim
cünki nisanlinizin beklentilerini karsilamiyosunuz bu durumda
buda sorun yaratabilir

tatlım şimdi nişanlısın gitmiyosun ama evlendikten sonra düğündü nişandı gitmek durumundasın insanlar tabikide en önemlisi nişanlın seni yanında görmek ister haklı olarak çünkü insanlar farklı yorumlar aralarında sorunmu var vs.gibi ileriki dönemlerdede böyle organizasyonlarla sık karşılaşacağın için bence şimdiden bu yönünü törpülemelisin açıkçası benim eşimde bensiz düğüne başka bir yere gitmiyor eşler eşlerinin yanında olmasından hoşlanıyorlar hatta gurur duyarlar:))

Nişanlılık tarafların birbirini tanıma süreci olduğundan ona eşlik etmeyerek çok önemli detayları, kişiliğiyle ilgili daha önce fark etmediğiniz hususları farklı ortamlarda gözlemleme şansını kaçırıyorsunuz...

Üstelik nişan sürecinde insanların tepeden tırnağa süzmelerinden rahatsız olur da ortalıkta nişanlınızla fazla görünmezseniz düğünden sonra daha fazla merak edilir, "gelin" sıfatıyla daha çok "süzülürsünüz"...

Beraberliklerini, sevgililik, nişanlılık dönemlerini sevdiğinden kilometrelerce uzakta geçirenler sizin yerinizde olmak için neler vermezlerdi... Bu süreci birlikte doya doya yaşayın...
:34:

yeri ve zamanına göre değişir gayet seviyeli bir şekilde eşlik edile bilir

canım bence de eşlik etmelisin, hem bu şekilde çevresini ve onu daha iyi tanırsın ve çevresini tanıdıkça senin çekingenliğin de biter...

teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için..

hepiniz gitmeliydin dediğinize göre sanırım bu huyu törpülemem lazım,alda bassa gitmeliyim..

bide bana dün sitem ederken şunu dedi,çok üzüldüm.."O tarz yerlere onu tek yollayışıma,içimin rahat etmesine anlam veremiyormuş,ondan taraf aklıma bişey gelmemeliymiş ama insanlar bi tuhafmış"..dedi ve ben duraktaydım otobüse bindim yarıda kestik..

ben aldım msjı ama söylediği söze bakın,içime bin türlü kurt saldı..ne oluyorsa bu tarz davetlerde artık,tek erkek görünce kadınlar taaruzamı geçiyormuş..(bar ortamı filan değil düğündü dernekti işte bahsettiğimiz olay)..bence derli toplu işine,eğlencesine bakana kimselerde casaret edemez yanaşmaya..yüz bulamaz çünkü..ama gözün kaşın durmazsa her türlüde askıntı olunur haksızmıyım..

:..(( bi araba lafı ye,üstüne bide içine kurtlar düşürülsün..ee alacağı olsun devran döner..

benim eşlik etmemi gerektirecek bir ortam varsa tabiki her zaman eşlik ederim. yerine ve ortamına göre değişir bu durum

teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için..

hepiniz gitmeliydin dediğinize göre sanırım bu huyu törpülemem lazım,alda bassa gitmeliyim..

bide bana dün sitem ederken şunu dedi,çok üzüldüm.."O tarz yerlere onu tek yollayışıma,içimin rahat etmesine anlam veremiyormuş,ondan taraf aklıma bişey gelmemeliymiş ama insanlar bi tuhafmış"..dedi ve ben duraktaydım otobüse bindim yarıda kestik..

ben aldım msjı ama söylediği söze bakın,içime bin türlü kurt saldı..ne oluyorsa bu tarz davetlerde artık,tek erkek görünce kadınlar taaruzamı geçiyormuş..(bar ortamı filan değil düğündü dernekti işte bahsettiğimiz olay)..bence derli toplu işine,eğlencesine bakana kimselerde casaret edemez yanaşmaya..yüz bulamaz çünkü..ama gözün kaşın durmazsa her türlüde askıntı olunur haksızmıyım..

:..(( bi araba lafı ye,üstüne bide içine kurtlar düşürülsün..ee alacağı olsun devran döner..

Adamcağız sitem ediyor sen devran döner diyorsun. "Yanımda ol bana sahip çık" diye ağlasın mı!

Bence kendinle ilgili sorunların veya komplekslerin var, ya da sosyal fobi yaşıyorsunuz.

Adamcağız sitem ediyor sen devran döner diyorsun. "Yanımda ol bana sahip çık" diye ağlasın mı!

Bence kendinle ilgili sorunların veya komplekslerin var, ya da sosyal fobi yaşıyorsunuz.

canım ben kinaye yaptım,adama kan kusturacak halim yok..onu haklı bulmasam size danışmam zaten kafamda soru işareti oluşmaz değilmi..

kompleksli değil sadece yazımda belirttiğim gibi biraz sıkılganım,zevk almıyorum kalabalık ortamlardan,soruların muatabı olmakdan sıkılıyorum..

valla nişanlınız doğru söylemiş.
nasıl içiniz rahat ediyor da tek başına her yere gönderiyorsunuz?
yanında salınıp, sevdiğinizin koluna girip, mutlu mutlu gezinmeyi istemeyen birini ilk defa görüyorum:16:
sevgilime sonsuz güvensem de, etrafta onda gözü olabilecek kadınlar oldugunu düşünüp, sırf onlara göz dağı vermek için bile giyinip süslenip gidebilirdim ben. siz çok rahatsınız:90:

canım ben de aynı senin gibi kalabalık yerlerden hiç hoşlanmayan biriyimm ama artık alıştımm :1: erkekler eşlerinin yanlarında olmasını ister nişanlında bunu beklemiş senden.artık her zaman olmasa da arada nişanlına eşlik etmelisin.

valla nişanlınız doğru söylemiş.
nasıl içiniz rahat ediyor da tek başına her yere gönderiyorsunuz?
yanında salınıp, sevdiğinizin koluna girip, mutlu mutlu gezinmeyi istemeyen birini ilk defa görüyorum:16:
sevgilime sonsuz güvensem de, etrafta onda gözü olabilecek kadınlar oldugunu düşünüp, sırf onlara göz dağı vermek için bile giyinip süslenip gidebilirdim ben. siz çok rahatsınız:90:

hmmm olabilir,buda bi bakış açısı :))

isterseniz bi sorun bunu her zamanmı yapıyorum?her detayı anlatın niye sorayım mı diceksiniz?

her detayı yazsam destan olur insanlar okumakdan sıkılır..

açıklık getireyim..bu her zaman olan bişey değil arada bu muameleyi yaptığım oluyor,aradada olsa yapmamam mı lazım diye danışıverdim..her yere "sen git gelmiyorum"diyor değilim..denilmez,demem,demedim..arada sadece arada..

baylıyorum burda konu açıp sonra savunma yapmaya,işin en sevdiğim kısmı bu..

ama değişmeyen bi durum varki gitsemde sıkılıyorum işte,hiç zevk almıyorum..zamanla değişirim umarım..

bence gitmek gerekir. sonuçta bir ilişkide iki tarafın da kendine ait bir çevresi var, o çevreye girerken yanında kendi gibi gördüğü nişanlısını götürmek ister, tanıtmak ister.. bence bu yanını törpülemelisin, bir de bu işin diğer boyutu var. belki şimdi değil ama yıllar sonra o gitmediğin davetlerden birinde eşinin başına bişey gelebilir. ben olsam gider görünürüm her yerde...:75:

bence gitmek gerekir. sonuçta bir ilişkide iki tarafın da kendine ait bir çevresi var, o çevreye girerken yanında kendi gibi gördüğü nişanlısını götürmek ister, tanıtmak ister.. bence bu yanını törpülemelisin, bir de bu işin diğer boyutu var. belki şimdi değil ama yıllar sonra o gitmediğin davetlerden birinde eşinin başına bişey gelebilir. ben olsam gider görünürüm her yerde...:75:

haklısınız düşünemedim bu kadar incesini :((

Back
X