• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkein yakkl olmasna m yoksa dncelerine mi nem verirsiniz??

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
kim istemez yakışıklı :)
ama şahsen ben yakışıklı olmayan birine sempatikliğiyle,espriliğiyle ve nasıl konuştuğunuda bilirse aşık oluyorum
siz ? kızlar ? opuyorumnanaktan

siz konuşmalarından çok etkilendiniz ama yakışıklı,çekici değil,sıradan bi tip
devam mı edersiniz , bırakır mısınız ???

Son düzenleme:
tercih yapmak zorunda değilim.ben ikisi de diyorum.ben Allahtan tam tekmil dileyeyim de artık o ne kadarını verirse:)

ikisini alma şansım varsa ikisi bi arada olsun :)
yakışıklılık bi tarafa tabiki olsun istenir ama odun adamın tekiyle sırf yakışıklı diye bir ömür geçmez kanımca

hayır arkadaşlar tercih yapmanızı istiyorum
şöyle mesela siz konuşmalarından çok etkilendiniz ama yakışıklı,çekici değil,sıradan bi tip

benim için önemli çok muhteşem yakışıklı olmasını değil ama tipine önem veririm....ama öncelikli
olarak beni anlaması,konuşduklarının dinlenebilir olması ve karakteridir...
malesef çok yakışıklı olup da içi fos olan kişilerde tanıdım...o yüzden eli yüzü düzgün olsun sıradan olsun çok yakışıklı olması umrumda değil...:umursamaz:

ben kaptırırsam kendimi yakışıklı olmasa da olur
belki onun gibi biri daha karşıma çıkmıcak
neden bırakayım ki...

şlimdi yakışıklı olmasada benim etkileneceğim bir fizik yapısına sahip olmalı. yani,tamam düşünceler uydu da,fiziği beni çekmedi,olmaz ki... yakışıklı olması ve tınnn ,boş teneke, olmasıda olmaz. yani, hem fiziği beni etkilesin hemde kafası.

zihinsel ve fiziksel olarak ondan etkilenmem lazım,birinden biri eksikse olmaz

duffy sen aşık ol bence, her gördugume asık oluyorum dıyıp kasıyere takılan kız degıl mısın son konunda ıncelemıstım senı
bence b cpcuga takıl sonunda takılcagın bı cocuk buldun
ayrıca sevınce aşık olunca guzel cırkın kalmıyo kı hepsı prens oluyo sevınce bılmıyon sankı :)
eskı sevgılılerıne şöyle bır bak ne cırkını vardır ıclerınde ne kelı ne göbeklısı doludur kımbılır
hem hava atmak ıstıyorsan yakısıklı bul ama içine sınsın mutlu olasın ıstıosan bu bahsettıgın de gayet ıyı hem şu an kendı durumunu kurtarmalısın bılıosun her gördugune asık oluyosun :D şu aralar özellıkle

ben kaptırırsam kendimi yakışıklı olmasa da olur
belki onun gibi biri daha karşıma çıkmıcak
neden bırakayım ki...

evet cok dusunmene gerek yok gencsın sen yaşa gıtsın turkbayragi
belkı dogru olan budur şu ayların için bu cocuk dogrudur şu an sana

ama şahsen ben yakışıklı olmayan birine sempatikliğiyle,espriliğiyle ve nasıl konuştuğunuda bilirse aşık oluyorum
siz ? kızlar ? opuyorumnanaktan

siz konuşmalarından çok etkilendiniz ama yakışıklı,çekici değil,sıradan bi tip

adam gibi adam olsun da Şeniz

duffy sen aşık ol bence, her gördugume asık oluyorum dıyıp kasıyere takılan kız degıl mısın son konunda ıncelemıstım senı
bence b cpcuga takıl sonunda takılcagın bı cocuk buldun
ayrıca sevınce aşık olunca guzel cırkın kalmıyo kı hepsı prens oluyo sevınce bılmıyon sankı :)
eskı sevgılılerıne şöyle bır bak ne cırkını vardır ıclerınde ne kelı ne göbeklısı doludur kımbılır
hem hava atmak ıstıyorsan yakısıklı bul ama içine sınsın mutlu olasın ıstıosan bu bahsettıgın de gayet ıyı hem şu an kendı durumunu kurtarmalısın bılıosun her gördugune asık oluyosun :D şu aralar özellıkle

abartmışsın biraz sanki
benim bi tane sevgilim oldu o da yıllarca sürdü
ondan ayrılalı bir sene oldu
ben hep konuşurum ama uygulayamam yani beni öyle sanmış olabilirsin konuşmalarımdan ama ben sadece aşık oluyorum

ayrıca bu son kel
cem yılmaza benziyo
:) napsam ?

abartmışsın biraz sanki
benim bi tane sevgilim oldu o da yıllarca sürdü
ondan ayrılalı bir sene oldu
ben hep konuşurum ama uygulayamam yani beni öyle sanmış olabilirsin konuşmalarımdan ama ben sadece aşık oluyorum

ayrıca bu son kel
cem yılmaza benziyo

ya bırak allasen :) baslıklarına bır baksana herkese asık olabilitem var dıyorsun
neyse cem yılmaz yakısıklı sayılır bence olur elını tuttugunu hayal et
ıgrenc gelmıyorsa ıyıdır , gıder yani... ben olsam alırdım hihoyyyt

önce boyle dıyorsunuz..
ayrıca bu son kel
cem yılmaza benziyo
sonrada boyle...

sizce simdi siz dıs gorunusune önem vermıyormusunuz oldu acaba? yoksa tam tersimi..

hayır önem vermiyorum
sadece bahsettim kel olmasından

ayrıca o bilmiyo daha iki kere msnden konuştuk
hiç bi şekilde öle bi an bile olmadı
bu benim hayalim hepsi bu..

önce boyle dıyorsunuz..

sonrada boyle...

sizce simdi siz dıs gorunusune önem vermıyormusunuz oldu acaba? yoksa tam tersimi..

bak ben cevabını verdım arkadasın,
herkese aşık olabılırım sanki dıyor sonra da kel mel dıyor bırak allaskına ol gıtsın ıyıymıs ıste
cem yılmaz fena adam degıl :icecream:

hayır önem vermiyorum
sadece bahsettim kel olmasından

ayrıca o bilmiyo daha iki kere msnden konuştuk
hiç bi şekilde öle bi an bile olmadı
bu benim hayalim hepsi bu..

oho yıne mı hayaldesın
bari soyle de cıkalım fln de cıkıp dolasın ıyı cocuk begendık bız

Back
X