Erkek adam nasıl öldüğünü hiç belli eder mi?

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
O umursamazmı sanıyorsun ? Kıskançlıktan kanı çekilirde kolundan tutup sürükleyemez. O özlemezmi sanıyorsun sen ? Ölür ulan. Yine kucagına otursanda kemiklerini kırana kadar sarılsa istemezmi sanıyorsun sana ? O kaçar. Dayanamaz bütün bunlara , uzaklara gider. Sana hiç benzemeyen bir kadın bulur sevişir onunla. Yabancı bir koku burnunu sızlatmazmı sanıyorsun ? O kahrolmazmı sanıyorsun sen ? İçinde ne fırtınalar koparda sırf sen üşütmeyesin diye derin derin nefes almaz. Erkek adam nasıl dondugunu belli edermi ? Susarak kaçarak içerek uzaklara dalarak düşünmemeye çalışarak sahte geyik muhabbetlerine sahte kahkahalar atarak çok mutluymuş gibi gözüküp geceleri o lanet yataga yattıgında dislerini sıkarak kopar kadınından. Bağıra bağıra susarak yaşar acısını. Erkek adam nasıl öldügünü hiç belli edermi ?

hiç üzülmezler sanıyoruz bende öyle sanmıştım
aylar sonra aradığında anladım
sesinde özlem vardı ama soğuktu
eski günlerin hatrına görüştüğümüzde
seni deli gibi özledim diye sarıldığında anladım
hiç özlemez sanmıştım

deli gibi acı çekerler özlerler o kadar çok özlerlerki gururla özlem birleştginde kendilerini mahvederler artık olmucagını bilirler herşeyin eski gibi..ama sadece özledm demek isterler o soguk titreyen sesleriyle dahada öteye gidemezler seni üzmemek için kendini üzerler

O umursamazmı sanıyorsun ? Kıskançlıktan kanı çekilirde kolundan tutup sürükleyemez. O özlemezmi sanıyorsun sen ? Ölür ulan. Yine kucagına otursanda kemiklerini kırana kadar sarılsa istemezmi sanıyorsun sana ? O kaçar. Dayanamaz bütün bunlara , uzaklara gider. Sana hiç benzemeyen bir kadın bulur sevişir onunla. Yabancı bir koku burnunu sızlatmazmı sanıyorsun ? O kahrolmazmı sanıyorsun sen ? İçinde ne fırtınalar koparda sırf sen üşütmeyesin diye derin derin nefes almaz. Erkek adam nasıl dondugunu belli edermi ? Susarak kaçarak içerek uzaklara dalarak düşünmemeye çalışarak sahte geyik muhabbetlerine sahte kahkahalar atarak çok mutluymuş gibi gözüküp geceleri o lanet yataga yattıgında dislerini sıkarak kopar kadınından. Bağıra bağıra susarak yaşar acısını. Erkek adam nasıl öldügünü hiç belli edermi ?

gebersin :51:

tovbe est.. ama aci cektirene aciyamiyorumm.. :ssz:

Çok beğendim canım, çok güzel yazmışsın, bende öyle sanıyordum, ama demek ki, özlüyormuş, bunu anladım çok iyi, ama gururu var işte ortada, ahh o gururu olmasa.

Bu şekilde acı çekecek olan terk etmesini de doğru dürüst yapar zaten adam gibi efendi gibi. Paldır küldür çekip gidende ne arar ki bu pehey :ssz:

ölsün
kahrolsun. adamlık yapmaya çalışcağına hayatındakı insana söylenılmesı gerekenlerı söylesın.
serseri gençliğin kendılerıne yakıştırdığı
acı biçimi işte.

erkek adam olmak
her şeyi gizlemek, ağlamamak, sevdığını unutmak için onunla bununla yatmak değil.

bence bazıları ''erkek adam''ın anlamını gerçekten bilmiyorlar.:ssz:

ölsün
kahrolsun. adamlık yapmaya çalışcağına hayatındakı insana söylenılmesı gerekenlerı söylesın.
serseri gençliğin kendılerıne yakıştırdığı
acı biçimi işte.

erkek adam olmak
her şeyi gizlemek, ağlamamak, sevdığını unutmak için onunla bununla yatmak değil.

bence bazıları ''erkek adam''ın anlamını gerçekten bilmiyorlar.:ssz:

Aynen katılıyorum canım, erkek olmakla, erkek adam olmak farklı şeylerdir, biri mecburiyettendir, diğeri ise o mecburiyetin hakkını vermektir.:ssz:

Back
X