Erkek arkadandan ayrldn,peki geri dnmez ise kararn?

kelebeketkisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
89
0
86
İstanbul
1.5 yıldan sonra nişanlımdan ayrıldımm vee o geri döndüü bende hislerime dur diyemedimm yeniden denedik ve sonuçç berbat en azından ilk ayrıldığımıza birbirmize saygımızz vardı özledikkk keşke öle kalsaydı..işin cıvkını çıkardıkkççeskii eskide mi kalmalı en azından anlamanı değerini yitirmeden ne dersiniz kıslar??kaydirigubbakcemile3

Egerki bir cift ayrilmaya karar verdiyse...birseyler bitmistirki bu karara varmislardir diye düsünüyorum....biten ya sevgidir yada saygi....:delphin:

Bu iki sey olmadan zaten saglikli bir iliski kuramazsin....bitmis bir iliski zaten sagliksiz bir iliskiydi...yeniden denemek bence mantiksiz.....biten bitmistir...:kahve:

kesınlıkle bı ılıskı bıtıyorsa uzun zaman geçse bıle bıtmeye mahkumdur oyuzden bı kısıye ıkıncı şans verılmemelı.

erkek arkadasım benden ayrılmıstı 2 hafta sonra yapamıycgaını sevdigini soyledi bi sure dusundum ve barıstık toplam 5 senedir beraberiz ayrıldıktan sonrada 9 ay oldu hala beraberiz bence cok uzun zaman gecmemişse mumkun olabiliyor herkes 2. sansı hakeder..

Bence iki tarafin da icinde ayriliga ragmen sevgi, ozlem kalmissa ve her iki taraf da arzu ediyorsa, denenebilinir ama tek tarafli ise, sartlari zorlamaya hic gerek yok, herkes yeni bir sayfa acar, gider kendi yoluna..

bence hayatta herkese ikinci şans verilmeli..eğer gerçekten arada sevgi ve aşk varsa...
dönüyorsa evet bi daha denemeli insan dönmüyorsa da benim gibi unutmayı denemeli.. başarılı olabilirse tabii........zaman zaman zaman...........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayrilrken terbiyesizlesilmemis saygi sinirlari asilmamis baska bir kisi yuzunden degil de sadece anlasamadigimiz icin ayrilma karari alinmissa kesinlikle onun donusu olur.
ama baska seyler girmisse isin icine cilki cikar.

Arada sevgi ve aşk olsa zaten ayrılık olmayacağını düşünüyorum.Uyuşmazlıktan dolayı ayrılınmışsa tekrar birleşince çok fazla bir şey değişmez..Genelde terk eden taraf geri döner ve bence bu tamamiyle boşta kalmayayım düşüncesiyle yapılır,karşısındakini sevdiğinden ötürü değil,kendisine duyulan sevgiye olan ihtiyaçtan..Beklenildiğine emin olmaya insan dönmez..Bir ilişki bitiyorsa,artık eskisi gibi olmaz çünkü bir kez gidebilen,buna cesaret edebilen,tekrar gidecektir..Ama 5 gün sonra ama 5 sene sonra..

evet kızlar hakaretler vardıı karşı taraftan hep ben sustumm:(((ben susarsam yürüyoo,,onun dediği olucak amma 30 yaşımdayım bu herkesi geçti eminimki oda beni çok seviyoo ama aklı çok karışıkkk,,harcadı ilşkimizii:((( uunutamadımm hala bir şarkı da yazdığı gibi,,KALBıN ÖMÜRLÜK BENDE EMANETT:((allah herkese sevdiğiyle buluşmayı nasip etsin inşşş:((((şimdilerde karşıma çıkanlarda onu arıyorumm:(((

Bir kere ayrılmak lafı geçti mi o ilişkiden hayır gelmez artık.

Siz lafını geçirmeyi bırak ayrılmışsınız bile sizinkinden hiç hayır gelmez artık akannehir

Birdaha denemeniz manası yok

cok haklısın bi kere bağlar kopuyor her şey değişiyor eskisi gibi olamiyor.Ayrıyken görüşünce her sey çok iyi olur diye umut ederken bir aray gelince hersey daha kötü olur .Her meyve mevsiminde güzeldir ozamanlar gibi olmuyor artık .cok üzücü ama böğle malesef

kuzenimin bir lafı vardı 7 yıl oldu hala unutmadım : Denenmiş, Denenmiştir...

denenmişi denemeyeceksin der annem hep. yarım kaldı zannedilir oysa ki bitmiştir. geri dönsen/dönse bile hiçbir şey ifade etmez artık çünkü ilk yaşadığın heyecan duygu sevgi aynı olmaz çoğu zaman kaldı ki istisnalar kaideyi zaten bozmaz

Bazen insan sinirlerine hakim olamaya bilir..
İstemesede bitti diyebilir..
Biten bitmiştir bikere ayrılmışsanız daha olmaz gbi kelimelere kesinlikle katılmıyorum :umursamaz:
Bitti denildikden sonraki süreçte ayrı durulan zamanda aslında gerçekten ayrı değildir o çift..
Laftadır yani herşey..
Bitti.. Bu kadarmı? Yürekler ayrıldımı? Sevgi bittimi?
Eğerki sevgi,saygı bittiyse tamam bitmiştir o kabul.. Ama bir kere bitti lafı edildi diye daha yürümez o ilişki diye bişey yok..
Siz saygınızın,sevginizin bittiğini düşünüyosanız daha fazla yürütmeyin..
Veya karşı taraftan bunu hissettiyseniz..
Biraz zaman tanıyın bakalım herşey rayına oturacakmı?:delphin:

bir kere bitmişsse arayada mesafe girmisse eskisi gibi olması çok zor.
ben denedim ama olmadı geri döndü 2 hafta baktm kendime hiçbişey eskisi gibi degil olmuoda..yedi kat yabancıdan farkı olmadıgını gördüm ve bitirdim..
bi kere bitmissin bida hayatına almanın anlamı yok ...
çok zordur eskisi gibi olmak.......tabi bunda ayrılık nedenleride önemli....

YA NEDENSE araya mesafe girince soğuyorsun görüşssende gözünden düşüyo o kişi:(((eski sıcaklık olmuyoo ama tabi istisnalardda olabilir aradaki bağlar güçlüyse kopulmazz

Back
X