Erkek Arkadaş Edinme Korkusu

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba çok sevgili ablalarım....Üniversite öğrencisiyim.Ve bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım hatta konuştuğum biri bile olmadı.Teklif falanda almadım.Lisede sevdiğim biri vardı ama olmadı.Onum üstüne bi erkeklerden soğudum kapattım kendimi tamamen.Ailem anlayışlı kişiler yani erkek arkadaş edinmeme birşey demezler(tabi düzgün biri olursa)
Şimdi benim sorunum şu,en yakın arkadaşımın erkek arkadaşının bir kankası var.Bizi yakıştırdılar ben ağlayacak gibi oldum.Çocuğun fotosunu gördüm beğendim.Arkadaşım ve sevgilisi bizi tanıştırmak istiyorlar.Ben ne karar versem bilemedim.Derslerim etkilenir diye de korkuyorum.Lütfen bir akıl verin.Tanışsam bile o beni beğenmez kiloluyum,zaten utançtan elim ayağıma dolaşır.Kendi halinde biriyim ve bir ünlüye çok aşığım herşeyim o benim ama bazen yanımda olmadığını düşününce....sanko biriyle çıkarsam kirlenirmişin gibi tuhaf bir korkum var.

Bir tanis görüs sonra etkilenirseniz birbirinizden belki olur birseyler ya simdiden telas yapma.Niye begenmesin ki seni hersey dis görünüsten ibaret degil.Bide asik oldugun ünlüyü cok merak ettim:KK53:

Ünlüye hayransın.
Okay aşk değildir.
Aşk olsa ben murat dalkılıçla murat bozu birde tolga sarıtaş berk atanı sevgilimle aldatıyorum :KK53::KK53:
Ama onlarda beni aldatıyorlar.
Hele hele tolgayla berk her bölüm kızları öpüyor :KK11:
Murat bozunda sevgilisi var.
Zaten dalkılıcta evlendi :63:
Heee Burak özçiviti unutmayayim :KK14: oda gitti fahriyeyle :KK53::KK53:
Bence bi tanı.

Ünlüye hayransın.
Okay aşk değildir.
Aşk olsa ben murat dalkılıçla murat bozu birde tolga sarıtaş berk atanı sevgilimle aldatıyorum :KK53::KK53:
Ama onlarda beni aldatıyorlar.
Hele hele tolgayla berk her bölüm kızları öpüyor :KK11:
Murat bozunda sevgilisi var.
Zaten dalkılıcta evlendi :63:
Heee Burak özçiviti unutmayayim :KK14: oda gitti fahriyeyle :KK53::KK53:
Bence bi tanı.
Tolga saritas :KK37:aklima düsürdün ya en iyisi diziyi bekleyeyim:-)

Back
X