Erkek Arkadaş (Yeni Tanışma)

papatya_melda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
5
0
36
Kütahya
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni geldim.

arkadaşların vasıtasıyla sadece cep telefonuyla tanıştığım biri var. bu kişi denizlinin ilçesinde kalıyor. ve esnaf. dedimki memleketimden ayrı biryere gitmek istemiyorum. sen geleceksen öyle görüşelim. tamam dedi ve gelecek. ancak ablam sürekli mantık dışı olduğunu söylüyor. şimdi tamam dese bile ileride senin denizlinin ilçesine taşınmanı isteyecek. kurumun onun ilçesinde olmadı için her gün 20 dakikalık yolu gidip geleceksin. hadi birde altlı üstlü oturdunuzmu yandınız. ablam sürekli olumsuz. hadi gitmeni istemedi burada ne iş yapacak. esnaf adam kurulu düzeni var. bozsa gelse bile burada iş kurması zor. işi tutturamaz. sürekli gerginlik çıkar diyor. görüşme boşuna diyor.

sizce ablam haklımı? siz ne düşünürdünüz.

ablan cok haklı aynısını bende yaşadım ilk zamanlar tuttturdu senin memleketinde iş kuracam dedi
dedi dedi durdu bi faaliyet göremedim tabi
esnaf birinin kurulu düzenini başka memelekete götürmesi çok zor buu o da biliyordu cok zorladı ama olmadı
annemde ablan gibi düşünüyordu seni oraya yollamayız o gelsin diyordu o da gelemiyordu 2 arada kalmıştım bende bitrdim iyikide bitmiş halen iş kurmakla uğraşıyor kendi memleketinde
ablanı dinle daha ileriye gitmeden bitir bence bu işi sonunda hem o hem sen üzülürsün
hakkında hayırlısı olsun:71:

bence ablan çok önyargılı, daha görüşmeden adamın şartlarını bilmeden o olmaz bu olmaz
bi görüşün oturun konuşun, şartları değerlendirin...
yok olmaz derseniz bi daha görüşmezsiniz
ay ayrıca insanlar iş için bu devirde 1-2 saat yol gidip geliyor, 20 dk ne ki

arkadaşların vasıtasıyla sadece cep telefonuyla tanıştığım biri var. bu kişi denizlinin ilçesinde kalıyor. ve esnaf. dedimki memleketimden ayrı biryere gitmek istemiyorum. sen geleceksen öyle görüşelim. tamam dedi ve gelecek. ancak ablam sürekli mantık dışı olduğunu söylüyor. şimdi tamam dese bile ileride senin denizlinin ilçesine taşınmanı isteyecek. kurumun onun ilçesinde olmadı için her gün 20 dakikalık yolu gidip geleceksin. hadi birde altlı üstlü oturdunuzmu yandınız. ablam sürekli olumsuz. hadi gitmeni istemedi burada ne iş yapacak. esnaf adam kurulu düzeni var. bozsa gelse bile burada iş kurması zor. işi tutturamaz. sürekli gerginlik çıkar diyor. görüşme boşuna diyor.

doğru diyor:26:

teşekkürler. bende ablamın ön yargılı olduğunu düşünüyorum. sürekli olumsuz hikayeleri anlatıyor. 20 dk yol içinde sen alışık değilsin evinin önünden servisin geliyor işe götürüyor. burada heryer yakın rahat. ve k.validenin aynı ilçeye gidersen üzülürsün diyor.

teşekkürler. bende ablamın ön yargılı olduğunu düşünüyorum. sürekli olumsuz hikayeleri anlatıyor. 20 dk yol içinde sen alışık değilsin evinin önünden servisin geliyor işe götürüyor. burada heryer yakın rahat. ve k.validenin aynı ilçeye gidersen üzülürsün diyor.

ya canım ablan haklıdır ya da değildir bunu görüşmeden bilemezsin ki
bence ablan senin objektif bakışını engelliyor olaya
benim tavsiyem bi görüş, şartlarınıza bi bakın, daha tanışmadınız şartları değerlendirmediniz bile
gerçekten sende olmaz diye düşünürsen olmaz zaten
ne iş yapıyor tam olarak bilmiyorum ama denizlide de çevresi çoktur diye tahmin ediyorum, işi uygunsa merkezde de yer açabilir neden olmasın ki
ama dediğim gibi bence sen bi görüş önce, bu sadece bi görüşme tanışma sonuçta
ama kaynananla altlı üstlü oturmayı bencede kabul etmemelisin

yani yoksa kimse dört dörtlük değil korkarım ablan her adaya bi kulp takacak

Son düzenleme:
20 dk neki canım, hergün işe gitmem 1,5 saati buluyor. Bence bir şans ver kendine ve ona, bir görüş derim..

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum ama ben şöle düşünüyorum seversin aşık olursun hani bişeyleri göze alırsın ama
birilerinin tanıştırdıgı insanda kafanda soru işaretleri varsa hiç başlama derim ablan haklı gibi bende bulundugum memleketten başka yerden evlenmek istemiyorum ama nasip diyede bişe var bunuda göz ardı edemeyiz hayırlısı olsun...

bunları düşünmek için cok erken değilmi?

herşey tamam denirse ciddi bir ilişkiye başlanacak. ailesine benden bahsetmiş. benim memleketime geleceğini söylediğinde annesi ağlamaya başlamış. bir keresinde makyaj yapmamamı bile istedi. sadece msnde görüştük telefonda konuştuk.

ben anlamadım bu durumu sadece telefonlamı nasıl oluyor birinin aracılığıylamı görüştnz numarasını falan alıp saçma bence telefonda ne kadar doğru diyebilrsinizki buluşma için gitmeniz bile tehlikeli olabilr ben çok doğru ve güvenilir bulmadım açıkçası Allah korusun akşama kadar neler duyuyoruz

herşey tamam denirse ciddi bir ilişkiye başlanacak. ailesine benden bahsetmiş. benim memleketime geleceğini söylediğinde annesi ağlamaya başlamış. bir keresinde makyaj yapmamamı bile istedi. sadece msnde görüştük telefonda konuştuk.

anne ağladığına göre sen oraya gideceksin ciddi bi iş olursa
ailenden uzakta başka şehirde bide kayınvaliddeyle aynı yerde oturursan ooooooo
herkes kötüdür diye bi kural yok ama yinede işi sağlama almak gerekir...
yüzyüze görüşmediğin biri içinde gelecek hakkında bu kadar detaylı düşünüp kafanı kurcalama bence
:50:

ben anlamadım bu durumu sadece telefonlamı nasıl oluyor birinin aracılığıylamı görüştnz numarasını falan alıp saçma bence telefonda ne kadar doğru diyebilrsinizki buluşma için gitmeniz bile tehlikeli olabilr ben çok doğru ve güvenilir bulmadım açıkçası Allah korusun akşama kadar neler duyuyoruz

bir arkadaşım aracı oldu. telefon numaramı verdi. telefonda ve msnde görüştük.

bir arkadaşım aracı oldu. telefon numaramı verdi. telefonda ve msnde görüştük.

bence bu arkadaş ortak arkadaşınızda, bence güvenli bi yerde bi kerede olsa görüşmelisin, uymazsa bi daha görüşme
ben ortak arkadaşla tanışanların evliliklerinin daha güzel olduğunu düşünüyorum
çünkü bu ortak arkadaş ikinizide tanıyodur bunlar beraber olsa ne güzel olsa diye düşünüp tanıştırmak istemiştir

ya durun bakalım bi görüşün belki hiç bişi olmıcak aranızda
yada aşık olucaksınız herşeyi göze alıcaksınız
bnce önce bi görüşün sonrasına o zamna karr vern

daha sadece telefonda msn de görüşerek birden bu kadar ilerisini düşünüp dert etme kendine
20 dk hakkaten hic bi sey
istanbulda yasayan biri zaten 1 saatten önce isine gidemiyor nerdeyse
ayrıca baktınız görüsünce de anlastınız
kücük ilcede esnaf olması merkezde yasamasıan engel degil ki
merkezde ev kiralarsanız
sen isine rahat gider gelirsin
madem 20 dk imiş
o da ilcedeki isien gider gelir
böylece kayınvalide ile de cok yakın oturmamıs olursunuz
siz yeter ki anlasın
çözüm bulunur bulmak isteyen biriyse karsınızdaki

Bunlari dusunmek icin erken diye dusunuyorum. Henuz tam anlamiyla tanismamissiniz. Biraraya yuzyuze geldiginizde belki zaten birbirinizi, belki de huylarinizi begenmeyeceksiniz.
Bir de ablanda gercekten dogruluk payi var. Her ihitmali dusunmek gerekiyor...

ablan çok haklı canım ....:21:zaten görmemişsin daha belki görüşünce sende hoşlanmayabilirsin belli olmazda iyice düşün içimden bir ses bu işe hiç bulaşmamanı söylüyor ama sen bilirsin hayırlısı olsun:71:

ablan çok önyargılı bir insan henüz daha msnde telde kısacık konuşmanız var ilerisi için ne kdr erken önyargıda bulunmuş yok 20 dk yol yok işi çok uzak filan durun bir yüzyüze knşun güvenli bir yerde biraz sohbet edin gezin ortak yönlerinizi belirleyinnn ya:49:

Back
X