Erkek arkadaş

bilinmeyen0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
88
-25
1
Merhaba fikrinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştık oda benimkilerle tanıştı aileler ısındı fakat aksilikler yaşandı nişan ertelendi ertelendikçe de sorunlar arttı ilişkiye gereğinden çok fazla dahil olup müdahale ettiler erkek arkadaşımla çok kavga ettik o dönemde meğer beynine giriyorlarmış oda onlar ne derse onların dediklerini uyguluyormuş ondan dolayı birbirimizi yiyormuşuz. Bende bunu farkedince uzaklaştım buna engel olduğum için kötü oldum beni kıskandıklarını farkettim sonradan. Çünkü yaptıkları fesatlıklar kıskançlığın belirtisi. Sorun yaşadığımızda da beni erkek arkadaşıma karşı kötülediler erkek arkadaşım onlara inanmadı benim yanımda durdu. Başedemedikleri için susup kenara çekildiler müdahale edemiyorlar artık. Ama bir yandan da kendi kendilerini yediklerine eminim kendilerini zor tutuyorlar resmen. Meraktan kıskançlıktan. Konuşmuyorum hiç biriyle evlenmemizi istemiyorlar zaten bende kendileriyle muhatap olmak istemiyorum. Olmam da huzurumuzu bozmaktan başka bir şey yaptıkları yok bizden uzak Allah’a yakın. Bu nedenle de benim ailem de istemiyor tiksindiler artık. Sırf ben istiyorum diye veririz diyorlar yoksa vermek istemiyorlar. Uzak durmaları ve ilişkimin huzurunu bozmamaları için ne yapabilirim?

hiç bişey evlendiğinizde onlarla da ailenize karışacaklar ve aile olacaksınız şimdiden böylelerse ileri de hiç geçinemezsiniz olay boşanmaya gıder iyi düşünün herşeyıne karışacaklar

Yapacağınız tek şey ardınıza bakmadan kaçmak olmalı. Ne zannediyorsunuz şimdi bu sıkıntıları yaşarken evlenince düzelir yada eşiniz sizi tutup onları siler falan mı? Yok öyle bir dünya …

Sildiği de oldu onlar iyi yaklaştıklarını gösteriyorlar manipüle ediyorlar istemiyoruz ama sen istiyorsan gider isteriz diyorlar ama alttan alttan ortalık karıştırıyorlar ben farkındayım o değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…