Erkek arkadaşa alınabilecek hediyeler????

ValentinusNF

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
3.929
4.462
448
Hanımlar merhaba doğru yerde mi soruyu soruyorum bilemedim aşk&sevgi köşesi daha mantıklı gibi geldi ama orada ki konularda benzer birşey bulamadım herneyse çok uzattım bi sorum var size?? Erkek arkadaşım mayıs doğumlu kendisine hediye almak veya YAPMAK istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim? (kendisi 25 yaşında, maço değil ama aır abi tipli bişey, tipik tipik tipik boğa burcu erkeği boğa burcunu tanıyanlar ne demek istediğimi anlamışlardır =), kaliteye çok önem veriyor birşey almaktan ziyade yapmak istiyorum ama özel ve güzel birşey olsun gördükçe beni hatırlatsın istiyorum ve hiç bir fikrim yok =( ) lütfen bi el atın arkadaşlar =(

Hanımlar merhaba doğru yerde mi soruyu soruyorum bilemedim aşk&sevgi köşesi daha mantıklı gibi geldi ama orada ki konularda benzer birşey bulamadım herneyse çok uzattım bi sorum var size?? Erkek arkadaşım mayıs doğumlu kendisine hediye almak veya YAPMAK istiyorum fikirlerinizi alabilir miyim? (kendisi 25 yaşında, maço değil ama aır abi tipli bişey, tipik tipik tipik boğa burcu erkeği boğa burcunu tanıyanlar ne demek istediğimi anlamışlardır =), kaliteye çok önem veriyor birşey almaktan ziyade yapmak istiyorum ama özel ve güzel birşey olsun gördükçe beni hatırlatsın istiyorum ve hiç bir fikrim yok =( ) lütfen bi el atın arkadaşlar =(

Ooov benim ki de boğa burcu 21Mayıs :31: Bende teraziyim. Romantik taraf benim ama bizimki ne yaptıysam beğendi bu zamana kadar :31: Hele boğa erkeğine hediye seçmek, beğendirmek gerçekten çok zor. Pek birşey almadım bu zamana kadar genelde yaptım bende bulamıyorum çünkü :17:

Bu topiğe istersen bakabilirsin belki fikir edinirsin el emeği her zaman özel, güzel olur :31:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-gunler-haftalar/609156-el-emegi-sevgiliye-hediyeler.html

Ooov benim ki de boğa burcu 21Mayıs :31: Bende teraziyim. Romantik taraf benim ama bizimki ne yaptıysam beğendi bu zamana kadar :31: Hele boğa erkeğine hediye seçmek, beğendirmek gerçekten çok zor. Pek birşey almadım bu zamana kadar genelde yaptım bende bulamıyorum çünkü :17:

Bu topiğe istersen bakabilirsin belki fikir edinirsin el emeği her zaman özel, güzel olur :31:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-gunler-haftalar/609156-el-emegi-sevgiliye-hediyeler.html

canım link için teşekkürler biz çok yeniyiz daha böyle veraber fotomuz yok ayrıca linktekiler gibi bişe yaparsam herkes görür çevresi falan daha o kadar ciddileşemedik malesef =(( sen neler yapmıştın mesela? ben bişe bulamadım heralde bi saat bi kitap alıcam klasik =(

canım link için teşekkürler biz çok yeniyiz daha böyle veraber fotomuz yok ayrıca linktekiler gibi bişe yaparsam herkes görür çevresi falan daha o kadar ciddileşemedik malesef =(( sen neler yapmıştın mesela? ben bişe bulamadım heralde bi saat bi kitap alıcam klasik =(

Hımm anladım tatlım. :31: Sen öyle deme yarının ne olacağı belli olmaz sonuçta, bi ömür birlikte olursunuz inşşallah :17: Ben de linkteki tarzlarda şeyler yapmıştım. Yada herkesin yaptığı gibi küçük kutuya notlar gül yaprakları falan. Neden resim çekinmeyi düşünmüyorsun bi iki tane? Kitap demişken, kitap ayracı yaptırabilirsin mesela kitap alırsan ve gayet güzel olur. Yada saat klasikleşmez bu tarz şeyler ben daha yeni saat aldım izne geldiğinde vereceğim. Saat güzel fikirdir :31:

bir erkeğe alınabilecek en klasik hediye tuttuğu takımla ilgili alınan hediyedir.

hangi takımı tutuyorsa imkanlarına göre bir kupa da alabilirsin forma da alabilirsin sana kalmış.bence kesin beğenir.

özellikle sen ondan farklı bir takımı tutuyorsan daha büyük fedakarlık.

ben şahsen benden farklı takım tutan erkeğe gidip onun takımıyla ilgili bir hediye alıyorsam cidden seviyorum demektir:9::1:

Tuttuğu takımın nevresimlerini alabilirsin.
Yastık yaptırabilirsin. Kendin tasarlıyorsun. Fotoğraf, çizim, isim falan.
Bir site var ismini öğrenmek istersen mesaj at yollarım. Buradan reklam olmasın.
Orada değişik şeyler var.
Mesela gece lambası gibi bir şey var. Sabah güneşin ışınlarını mı artık bir şeyini topluyor. Gece o enerjiyle yanıyor falan.

bu saat hakkında bi fikir verebilirmisinizzz? gerçi aldım bile ama henüz hediye sahibine ulaşmadı, sizinde fikrinizi almak istedim nasıl?

$saat.webp

Son düzenleme:
benim sevgilim üsteğmen denizci olduğu için sürekli gemide ve farklı şehirdeyiz ona bir kutuda hediye hazırlayıp yollamak istiyorum adresini arkadaşından aldım hediyeyi yollucam sürpriz olcak eminim çok şaşırcak bu hediyeyi bu aralarmı yollayayım yoksa 4 ağustosta doğum gününümü bekleyeyim kutuya bir tane gömlek falan koycam yazılar falan yazıcam kartlara anahtarlığın bir tarafına onun ismini bir tarafına benim ismimi yazdırcam kullanabileceği biişeyin bir tarafına benim bir tarafına onun resmini bastırcam aşk şarkıları cd ve ikimizin resimlerneden karışık slayt hazırlıcam kalp kurabiyeler yapıcam kavanoza koyucam bide kendime ait kullandgm şalıma kndi arfümümü sıkıp koysammı ya da kendime ait hngi eşyamı koysam onu çok etkilemek istyrm bebek patiğide koycam ilerdeki bebeğimize yazıcam yanlışlarmı düzeltrmsnz ya da eksiklerimi tamamlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

ben uzaktan kumandalı helikopter almıştım kızlar. Erkek arkadaşım bütün arkadaşlarımın dibi düştü demişti hatta bi arkadaş sevgilisiyle benm istediğimi biliyodun sen nye almadn diye kavga etmişlerdi. Erkekler uzaktan kumandalı şeyleri sever böyle bişey alabilirsin :)

erkeklere alınabilecek hediyeler yazısını incelemek için buyrun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X