Erkek arkadasim artik eskisi gibi aramiyor, yada bilgisayar basina gecmiyor.

benbilmemkeyfimbilir

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
60
0
6
Diğer
Selam, ben yurtdisinda yasiyorum.Erkek arkadasim turkiyede. Yaklasik 4 yildir konusuyoruz.Eskiden aksamlari hep bilgisayar basinda gecirir saatlerce konusurduk.Telefondan konusma imkanimiz pek yoktu.Ama son 1-2 aydir bilgisaraya gelmemeye basladi. Dergah gibisinden bir kuran kursuna basladi. Telden ucretsiz konusma programi indirmistik, ama onuda acmiyor.Ben ac dedigimde aciyor ancak.Kendisi ben gel demedikce sanki zarzor geliyor artik.Bir yandan benden biktigini dusunuyorum.Ama bana resmiyetten evlilikten soz etmeye devam ediyor.Bikan kisi neden bunlari konussun diyorum kendimce.Bir baskasi mi var diye dusunuyorum.Icim icimi yiyor.Dunde mesela telefonu kapatmisti, gec zaman oldugunda ben ararim hep. Benim ariyacagimi bilmesi lazim.Bugun aradigimda sogukkanlilikla sarjin bittigini, is icin yolda oldugunu gec geldigini soyledi.Bilmiyorum benmi kendime dert ediyorum. Ben hep ariyorum, bedava program oldugu halde, yani imkan oldugu halde kendisi arayip hatrimi sormuyor.Ne yaptigimi merak etmiyor.Siz ne dusunuyorsunuz? Bu durumda siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Şimdi arayıp da söyleyebilirsiniz içinizdekileri.Niye artık konuşmuyoruz diye.Belki de kendince bazı sorunları vardır şu sıralar elinizden geldiği kadar üzerine gitmemeye çalışın ama hep alttan alan,ilgili taraf da olmayın bence.

Son düzenleme:
Şimdi arayıp da söyleyebilirsiniz içinizdekileri.Niye artık konuşmuyoruz diye.Belki de kendince bazı sorunları vardır şu sıralar elinizden geldiği kadar üzerine gitmemeye çalışın ama hep alttan alan,ilgili taraf da olmayın bence.

Cok soyledim yakindim.Surekli farkindayim telafi edicem diyip duruyor.Ama hergun biraz daha gidiyor sanki..Yinede cevap icin sagol.

Back
X