Merhaba arkadaşlar üç aydır kendimle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum,çok güzel başlayan birlikteliğim bu hallere kadar geldi.İlk başta süprizler yapan,hediyeler alan,güzel sözlersöyleyen adam zamanla kendisine bağımlı biri haline getirdi beni ve her istediğini yaptırmaya çalıştı.Her dediğine evet tamam diyordum ama zamanla ben değiştim istemedim herşeye evet demek.Zaten ailesi sorunluydu sürekli ailesinin ağzına bakıyordu,eğitim olarak farklıydık ben üni okuyorum o lise mezunu..Düşüncelerimiz uyuşmadı sonradan.Sürekli içen,arkadaşlarıyla eğlenmeyi seven biriydi.Kendi istediği yere gidiyor bana gelince sen gitme aşkım beraber gideriz diyordu.Çok seviyordum onu..Ama ayrılma noktasına geldiğimizde çok kavgalar ettik.O ayrılmayı göze alamadı ama 9 gün boyunca hiç aramadı beni.Nedenine gelince aklım başıma gelsin diye yapmış.Kendisi benim face mi kapatmıştı,Benden habersiz face açmış,beni gıcık etmek için açtığını söylüyor.Bende face mi geri açtım,bana kapatacaksın dedi bende kapatmıcam dedim.Sonra da bana küfür etti s... git dedi.Allah belanı versin dedi.Çık git hayatımdan dedi.Psikolojim çok bozuldu arkadaşlar..Nasıl böyle bir adamı sevmişim ve hala seviyorum.Buraya açtığı konular hep onla ilgili onun yaptıkları ailesi..İlk başta ailem birşey demiyordu görüşmemize,ama olanları duyduktan sonra istemiyorlar..Babam dediki sen bizi o aileye nasıl layık gördün kızm dedi.Annesi çok garip bir kadın,kesinlikle evlerine gidilmez,misafir sevmez..Zaten aile sürekli küfürlü konuşuyor..Sonra da bir abisi var hiç sevmiyorum onu.Kız arkadaşı fln var sürekli beni ezmeye çalışıyorlar..Canım çok sıkılıyor.Nasıl böyle bir hata yapıp onunla çıktım diyorum.Ne ailesine,ne maddiyatına hiç bakmadm,aileler uymadığı halde biz birbrimizi sevdikten sonra olsun dedim..Ama şuan küfürü yedim,ve bitti
Yaşadığım bu sorunları unutamıyorum,başka şeylere odaklanamıoyrum.Destek olun bana lütfen
(