canım nasıl değişti deme bence o baştaki hali göz boyamaydı malesef erkeklerin böyle adice huyları var farklı biri gibi davranıp sonra asıl yüzlerini gösterebiliyolar onun üstüne de kızlar şaşırıp kalıyo nasıl böyle oldu niye değişti diye..değişme yok özüne dönmüş lütfen üzülme kendine biraz zaman tanı bu ayrılık sogusun sonra eminim hayatını aşkını bulursun..arkadaş çok dogru söylemiş saygı olmadan ben seni seviyorum falan demeler boş..bugün küfreden adam yarın döverseni ailesine ezdirir gider içer içer gelir sonra senin dışarı çıkmana laf eder sence olmazmı bunlar..böyle ilişkiler böyle devam eder bir an önce at kafandan ve özgürlüğün tadına var..sana saygı duymayan insan da seviyorum diyip duruyosa şov yapıyodur inanma..3 yıllık sevgilim var bi kere aptal salak gibi laflar bile demedi bana kaldıki küfür
çok moralim bozuk cnm ilk başta çok kibardı,üç yıllık ilşkim sadece kabalıkta değil herşey var..ayrıldık zaten,sadece kendimi bu duruma soktum diye üzülüyorm
çok moralim bozuk cnm ilk başta çok kibardı,üç yıllık ilşkim sadece kabalıkta değil herşey var..ayrıldık zaten,sadece kendimi bu duruma soktum diye üzülüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?