Erkek arkadaşım beni aldatiyor mu ?

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar 9 aylık bi ilişkim var biz ikimizde çok kiskanciz birbirimizin ustüne titreriz sürekli de mesajlaşıriz ama şu son bi aydır bana daha az konuşalım konuşcak bişe olmuyo belli bi yerden sonra ve birbirimize sarıyoruz dedi bu çok zoruma gitti ilgisinin başka birine kaydığını düşündüm ve açık açık kaç kere söyledim ona sevgin mi azaldi falan diye her seferinde Ben öyle bı insan değilim degismedim ayniyim uzuluyorum sen boyle diyince bana inanmamana diyo şehir dışına üniversiteyr sinavlara gidicek ve çok endişeleniyorum baska biri hayatında olur diye çevremdekiler o yapmaz diyolar ama acaba ben mi kuruntu yapiyoRum sürekli ben mesaj atıyorum eskiden benden 10 dk haber almasa o trip atardı şimdi ben. Lütfen yorum yapın ben mi abartıyorum yoksa ilişkilerin bö bölümünden sonra artık konuşmaların azalması normal mi . Yüz yüzeyden hiç bi sorunumuz yok ama evlere gidince ben yine hep konuşmak istiyorum abartiyo muyum sizce ?

çok üstüne gitme aldattgını sanmam ama aldatıyosa o onun karaktersızlıgı olur çeker gidersin. kendini yiyip bıtirme. biz bu hale getırıyoruz onları sımartma . sana napıyorsa aynısını ona yap

çok üstüne gitme aldattgını sanmam ama aldatıyosa o onun karaktersızlıgı olur çeker gidersin. kendini yiyip bıtirme. biz bu hale getırıyoruz onları sımartma . sana napıyorsa aynısını ona yap
cok haklısın en basında boyle ilgisiz olsa yapısı der gecerdım ama cok sevdıgın ınsan boyle umursamaz bi insana dönüsmesını izliyorum resmen cok can sıkıcı

Back
X