erkek arkadaşım canımı yakmakla tehdit etti

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
O kadar sinirliyim ki arayıp ağzıma ne geliyorsa söylemek istiyorum..
Erkek arkadaşım da 3 gündür bir gariplik vardı... işinden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşıyor ama son günlerde her şeye alınır oldu.. bugün bir şey konuşurken yanlış hatırladı, ben de şakalaşarak “aşkım senin kafa gidiyor herhalde” dedim.. o an güldü geçti.. sonra başka bir şey dedi duymadım... tekrar sordum yine duymadım.. hayatım anlamıyorum telefonu uzaklaştırdın duymuyorum dedim.. helikopter geçiyor dedim yaa diyerek sesini yükseltti.. “ses tonuna dikkat et duymuyorum diye bana kızamazsın” dedim.. terslenmeye başladı “söylüyorum duymuyorsun zaten iş bunaltı sende bunaltma herkesle ben mi uğraşıcam” falan..ben kala kaldım dinledim neyse ben kapatıyorum dedim iyice kudurdu.. o sırada tartışma oldu “ sen bana kafan gidik diyemezsin, yeter be nasıl insanlarsınız” vs vs saydırdı suratına kapattım..çünkü uyardım kaç kere bağırmaması konusunda.. en son gırtlağı patlayana kadar bağırdı bir şeyler dedi.. o kadar bağırarak ve hızlı konuşuyordu ki ne dediğini bile anlamadım kapattım. 5 dk sonra msj atmış (suratına kapattığımda asla ne arardı ne msj atardı) “aşkım seni kırdım kusura bakma.. ama bana bir daha kafan gidiyor dersen, gerçekten canını çok fena yakarım” demiş şok oldum hiç beklemezdim.. şimdi ben nasıl davranıcam ne dicem ya da susmalı mıyım bilmiyorum..

Erkek arkadaşım da 3 gündür bir gariplik vardı... işinden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşıyor ama son günlerde her şeye alınır oldu.. bugün bir şey konuşurken yanlış hatırladı, ben de şakalaşarak “aşkım senin kafa gidiyor herhalde” dedim.. o an güldü geçti.. sonra başka bir şey dedi duymadım... tekrar sordum yine duymadım.. hayatım anlamıyorum telefonu uzaklaştırdın duymuyorum dedim.. helikopter geçiyor dedim yaa diyerek sesini yükseltti.. “ses tonuna dikkat et duymuyorum diye bana kızamazsın” dedim.. terslenmeye başladı “söylüyorum duymuyorsun zaten iş bunaltı sende bunaltma herkesle ben mi uğraşıcam” falan..ben kala kaldım dinledim neyse ben kapatıyorum dedim iyice kudurdu.. o sırada tartışma oldu “ sen bana kafan gidik diyemezsin, yeter be nasıl insanlarsınız” vs vs saydırdı suratına kapattım..çünkü uyardım kaç kere bağırmaması konusunda.. en son gırtlağı patlayana kadar bağırdı bir şeyler dedi.. o kadar bağırarak ve hızlı konuşuyordu ki ne dediğini bile anlamadım kapattım. 5 dk sonra msj atmış (suratına kapattığımda asla ne arardı ne msj atardı) “aşkım seni kırdım kusura bakma.. ama bana bir daha kafan gidiyor dersen, gerçekten canını çok fena yakarım” demiş şok oldum hiç beklemezdim.. şimdi ben nasıl davranıcam ne dicem ya da susmalı mıyım bilmiyorum..

iş yüzünden belli ki çok gergin ama sudan bahanelerle sana böyle ki duymadığın için bağırması çok saçma:20: anlayışlı olmalısın elbette bu sıkıntılı günlerinde ama zaten bi şey yapmamaışsın ki sadece duymamışsın. bence biraz tavrını belli et. ne yaşıyorsa yaşasın sen sevdiği kızsan öyle tehdit içeren sözler sarf etmemeli elin adamıyla konuşmuyor. çok ayıp gerçekten:19: bırak o arasın bakalım az bir soğuk davran anlar kırılıp alındığını af diler belki.

bnm de eşim aynı şekilde kızılmacak şeylere kızıyo söylediğim kelimelri önce normal karşılıyo daha sonr bakıyorum hoooop önümde biz sevgiliykende böyleydi eşim belkli düzelir dedim ama cık ....canını yakarım demesi çok garip remen tehdit etmiş yani.ruh sağlığı konusunda herhangi bi fikrn vr mı malum çağımızın belası resmen ruhsal sorunlar...

bnm de eşim aynı şekilde kızılmacak şeylere kızıyo söylediğim kelimelri önce normal karşılıyo daha sonr bakıyorum hoooop önümde biz sevgiliykende böyleydi eşim belkli düzelir dedim ama cık ....canını yakarım demesi çok garip remen tehdit etmiş yani.ruh sağlığı konusunda herhangi bi fikrn vr mı malum çağımızın belası resmen ruhsal sorunlar...

ahh ya gerçekten çok üzücü:50: evlenince düzelir diye bir şeye asla inanmıyorum aksine evlenince daha çok salar kendini çoğu erkek evlendik nasılsa rahatlığıyla.

ruh sağlığı açısından açıkçası şüphelerim hep var ama düzelme vardı.. tehdit etme olayını söyledim.."canımı yakarsın öyle mi? beni tehdit ettiğinin farkında mısın?" dedim..o da "yanlış bir kelime kullandım. söylemek istediğim, eğer öyle konuşursan ben de normal konuşmam üzerim seni" demek istemiş

Son düzenleme:
Ben de söylediklerim duyulmadığında istemeren kızarım, sinir olurum:9:
Bu konuşmada kendi ilişkimi gördüm yani, genelde işte bir şeye sinirlensem günüm kötü geçiyor olsa erkek arkadaşıma patlarım ve bu şekilde duymuyor diye azarladığım kaç olmuştur hatırlamıyorum.
Bence ne tehditinde ciddi ne de azarlamasında...

sen kimsinde canımı yakıyormuşsun diye cevap ver böyle bir şey olduğunda çok tepki vericeksinki butarz birşeyi yapamasın bidaha hemen önünü kesmelisin :34:

kesinlikle aynı fikirdeyim o yüzden.. benim canımı acıtacaksın öyle mi? beni tehdit ettiğinin farkında mısın dedim lafın evirdi çevirdi öyle demek istemedime getirdi.. bu tür şeylere göz yummadığımı çok iyi bilir

evet sevgilin yanlış bi kelime kullanmış ama senin de kavga çıkartmak ister gibi bi halin var gibi geldi bana.
erkek arkadaşım terslenmeye başladı demişsin,hemen öncesinde "yaaaa" dediği için "ses tonuna dikkat et duymuyorum diye bana kızamazsın" diye sen terslemişsin zaten çocuğu.
Bi de kavganın ortasında "neyse ben kapatıyorum" demek de karşıdakini kudurtmaya yetecek bişey,ben de kudururdum sevgilimden "neyse ben kapatıyorum" cümlesini duyunca:52::52:
Hem kendin diyosun işinden dolayı sıkıntılı,çok gergin diye..
kimbilir neler yaşıyo,günde ortalama 8 saat huzursuz bi ortamda bulunmak insanın sinirlerini yıpratabilir,böyle durumlarda biraz alttan almalısın bence.Nasıl onlardan adet öncesinde gergin hallerimizi alttan almalarını bekliyosak biz de onların bazı dönemlerinde biraz daha anlayışlı davranabiliriz.
benim nacizane yorumum bu yöndee
sevgiler :)

evet sevgilin yanlış bi kelime kullanmış ama senin de kavga çıkartmak ister gibi bi halin var gibi geldi bana.
erkek arkadaşım terslenmeye başladı demişsin,hemen öncesinde "yaaaa" dediği için "ses tonuna dikkat et duymuyorum diye bana kızamazsın" diye sen terslemişsin zaten çocuğu.
Bi de kavganın ortasında "neyse ben kapatıyorum" demek de karşıdakini kudurtmaya yetecek bişey,ben de kudururdum sevgilimden "neyse ben kapatıyorum" cümlesini duyunca:52::52:
Hem kendin diyosun işinden dolayı sıkıntılı,çok gergin diye..
kimbilir neler yaşıyo,günde ortalama 8 saat huzursuz bi ortamda bulunmak insanın sinirlerini yıpratabilir,böyle durumlarda biraz alttan almalısın bence.Nasıl onlardan adet öncesinde gergin hallerimizi alttan almalarını bekliyosak biz de onların bazı dönemlerinde biraz daha anlayışlı davranabiliriz.
benim nacizane yorumum bu yöndee
sevgiler :)

yorumunuz için teşekkürler.. biraz haklı olabilirsiniz ama "helikopter geçiyor diyorum yaa" derken var gücüyle bağırarak söyledi.. bu arada sağ kulağımda problem olduğunu bildiği halde böyle davrandı sanırım ben de bu yüzden sinirlendim.. ayrıca evet zor bir işi var sıkıntılı ama benimde hazırlandığım çok zor bir sınav var ben de bunu bahane edebilirdim ona karşı.. neyse kapatıyorum dememin sebebi de, biliyorum biraz daha dinlersem kıyamet kopacaktı ve günlerce küs kalacaktık.. yani yöntem yanlış olsa da altan aldım birazcık :)

sevgilin sadece "kafan gitmiş" demene taktıysa benim şakayla karışık söylediğim şeyleri duysa abou kan çıkar herhalde :9: benimkinde iyi sabır varmış :31:

ikinizde kaşınmış ve birbirinizden sinirinizi çıkarmışsınız gergin zamanlarda oluyor böyle şeyler en geç yarına öpüşür barışırsınız :16:
tehdit kısmına gelince hoşuna gitmediğini böyle şeyler söyleyemiceğini söylersen sorun çözülür :34:

o kadar sinirliyim ki arayıp ağzıma ne geliyorsa söylemek istiyorum..
Erkek arkadaşım da 3 gündür bir gariplik vardı... Işinden dolayı sıkıntılı zamanlar yaşıyor ama son günlerde her şeye alınır oldu.. Bugün bir şey konuşurken yanlış hatırladı, ben de şakalaşarak “aşkım senin kafa gidiyor herhalde” dedim.. O an güldü geçti.. Sonra başka bir şey dedi duymadım... Tekrar sordum yine duymadım.. Hayatım anlamıyorum telefonu uzaklaştırdın duymuyorum dedim.. Helikopter geçiyor dedim yaa diyerek sesini yükseltti.. “ses tonuna dikkat et duymuyorum diye bana kızamazsın” dedim.. Terslenmeye başladı “söylüyorum duymuyorsun zaten iş bunaltı sende bunaltma herkesle ben mi uğraşıcam” falan..ben kala kaldım dinledim neyse ben kapatıyorum dedim iyice kudurdu.. O sırada tartışma oldu “ sen bana kafan gidik diyemezsin, yeter be nasıl insanlarsınız” vs vs saydırdı suratına kapattım..çünkü uyardım kaç kere bağırmaması konusunda.. En son gırtlağı patlayana kadar bağırdı bir şeyler dedi.. O kadar bağırarak ve hızlı konuşuyordu ki ne dediğini bile anlamadım kapattım. 5 dk sonra msj atmış (suratına kapattığımda asla ne arardı ne msj atardı) “aşkım seni kırdım kusura bakma.. Ama bana bir daha kafan gidiyor dersen, gerçekten canını çok fena yakarım” demiş şok oldum hiç beklemezdim.. şimdi ben nasıl davranıcam ne dicem ya da susmalı mıyım bilmiyorum..

ayrıl diyecegiz dinlemeyeceksin...evlenme barii...şimdiden kendi malı gibi görüp esip gürlemeye başlamış...sonu fena...

sevgilin sadece "kafan gitmiş" demene taktıysa benim şakayla karışık söylediğim şeyleri duysa abou kan çıkar herhalde :9: benimkinde iyi sabır varmış :31:

ikinizde kaşınmış ve birbirinizden sinirinizi çıkarmışsınız gergin zamanlarda oluyor böyle şeyler en geç yarına öpüşür barışırsınız :16:
tehdit kısmına gelince hoşuna gitmediğini böyle şeyler söyleyemiceğini söylersen sorun çözülür :34:

aslında ilk söylediğimde güldü ama sonra başka bir şey yüzünden tartışınca ona takacak bir şey bulamadı ona taktı :)))
2-3 saat sonra aradı özür diledi zaten :16:

konuşmak gümüş ise sükuut altıntır....bazen su bulanır ve bulanık suya elini sokarsan balık ısırır....o yüzden zararı dokunmayınca bazen susmak en iyisidir

Back
X