Erkek Arkadaşım cimri mi ?

Kızlar 3 yıllık bir birlikteliğim var yurt dışında yaşıyorum Erkek Arkadaşım Türkiyede ben her yazın gittiğimde genellikle hesapları bana ödetiyor, bu güne kdr sadece 1 kere hediye aldı bana tabikide benim ona Söylememle utanmış olmalikki aldı Ayrıca çalışıyor kendisi yurt dışındaym diye benden sürekli birşeyler istiyor bende onu çok sevdigimden tamm alırım diyorum başka ne diyebilirimki Utanirim Hayır demeye sonuçta onun düşünmesi lazım sizce cimrilik mi yapıyor bana karşı kendimi enayi gibi hissediyorum Nedense sabredeyim diyorum ama Adam 3 yıldır değişmedi

ayy erkek arkadaşın bildiğin cimrii..tamam sana altınlar yakutlar alsın en pahalı mekanlara götürüp hesap ödesin demiyoruz ama ,sürekli sana ödettirip sürekli senden bişeyler istemesi fazla yüzsüzlükkk..

Sizi kullanıyor olabilir mi sevgiliniz ile ne kadar sıklıkla gorusuuorsunuz siz Türkiye ye geldikçe mi sevgiliniz cimri kısmını bence çoktan geçmiş ve böyle adamdan sevgili eş arkadaş hiçbir şey olmaz

Canim zengin evi falan var demeseydin kesin seni kullaniyor hatta aldatiyor bile olabilir dicekdim. Sonucta yurtdisindasin istediğini yapar burda burun burunayken bile aldatiyolar ama varlikli diyosun bu yuzden erkek arkadasin tam bir pinti. Sanirim aileden boyle gormus olmali bence biran once konusmalisin

Kızlar 3 yıllık bir birlikteliğim var yurt dışında yaşıyorum Erkek Arkadaşım Türkiyede ben her yazın gittiğimde genellikle hesapları bana ödetiyor, bu güne kdr sadece 1 kere hediye aldı bana tabikide benim ona Söylememle utanmış olmalikki aldı Ayrıca çalışıyor kendisi yurt dışındaym diye benden sürekli birşeyler istiyor bende onu çok sevdigimden tamm alırım diyorum başka ne diyebilirimki Utanirim Hayır demeye sonuçta onun düşünmesi lazım sizce cimrilik mi yapıyor bana karşı kendimi enayi gibi hissediyorum Nedense sabredeyim diyorum ama Adam 3 yıldır değişmedi
İyi yere dükkan açtığını düşünüyor galiba.

Hayir diyemiyorsan sende ondan birseyler iste tahminin yapmiyacaktir ozaman zaten sinirlenirsin agzinin payini verir gonderirsin.

adamım diye dolanmasın etrafta .parası olduğu halde kadına para ödeten benim gözümde erkek değildir. Çalışmasa neyse de ..

Back
X