Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Çok güzel yazmışsın tamamen duygularıma tercüman olmuşsun bugün arkadaşlarıma anlattım ilk kez ve onlar bile kendi halinde zararsız ziyansiz kizlar bile hodukce davranmış dediler para atmak kolay ama mesele gidip hediye beğenmekte uğraşmakta emek vermekte dediler. 2 buçuk ay oldu ayın 15 inde 3 ay olacak ve beyefendinin planları var bazı işleri var ben o günlerde yokum bile yani o öyle bir unutmuş ki imkanı yok ki daha kutlasın plan programından onu çıkardım 2 saatliğine gelicem diyor buluşur cay içeriz diyor ve bilerek mi yapıyor çözemiyorum ya asla cimri değil pastanaye gider bir ufak pasta alabilir gider 50 100 TL ye bir kolye alabilir onun gibi birisi nasıl olur da kutlamaz umursamaz anlayamıyorum dogum günümü d si bile yok adam da para atmak kolay ya emek vermek seçmek beğenmek bisey alicak sen beğen diyor marketin dibinde sen al git al gel diyor inip arabadan gel beraber seçelim demiyor ayakkabı alacakti kendisine beğendim kendine de beğenmezsen almam dedi bende öyle yapınca ne ona seçtim ne kendime millet sevgilisine neler yapıyor ayıcık alıyor ya gidip almasa bile internetten bile sipariş edebilir rastgele gözüne kestirir 5 10 dk sini almaz neyse zaten sallamiyorum daha ne hali varsa görsün
Bu bir değer göstergesi değildir. Her şeyi program yapan bir insan sevgilisine gire de ayarlayabilir programı.En iyisi her şeyi bitirmek onunla canim.Ayrilik metni fln hicbir şeyi hak etmiyor öncelikle direkt engelleyebilirsin ya da bitirelim deyip konuyu kapat senin icin arabadan inip beraber seçim yapabileceğin,doğum gününü kutlayan,para attım diye değer verdiğini düşüncesine girmeyen birisini bul. Bu her şeyden daha iyi olur lütfen bitir canim.Kendine değer veren birisyle ol zaten konuşmayı kafanı kurcalayan yazmissin bu konu da zaten seni bitirdiğini gösterir ama tam emin olamamışsın sadece o kdr bitirdiğinde haber ett burdayim

Günlerce uykusuz kalip hediye yaptigin biri senin dogum gününü kutlamamis , hala yok faturami ödüyor falan komik ezikce seyler. Bir sonraki dogum günün gelicek bu adam demiyo mu aa ya her sene bir insanin dogum gunu olur diye aylar gecmis tınlayan yok ? Salmis sizi sevmiyo, insan yerine koymuyo, dilenciye para verir gibi ama fatura oduyo yalniz kalmamak icin iste kenarda dursun diye. Bi degerli tut kendini ya ne bu boyle saçma sapan, doğum günlerinden hoslanmam takigim bu konuya ama her sene kocaminkini kutlariz o da benimkini kutlar yemege cikariz favori restaurantımiza ,ya da yemek yapar pasta keseriz hediye aliriz en sevdiğim insan dogmus tabi ki hatirlariz . 25 yasina gelmissiniz sizi seven biriyle birlikte olun
İşte normalde bazı şeylerde gerçekten çok düşünceli olup böyle bisey de hiç takmaması kutlamamasi mesaj dahi atmaması.. tamamen ilgisiz olsa zaten çözemedim ne yapmaya çalışıyor gidip pasta almayacaak biri hayatta değil evime bile yollardi birkaç kere pasta demişti yollarım vs ki yolladi da. Ve şu 2 haftadır hep dolu hafta sonları dolu eylülden umudum vardı ama zannetmiyorum ki kutlasın artık umursamıyorum ne hali varsa görsün

Bana şey dedi ilk başlarda dogum gününü unuttuğumu sanma kutlarsam en iyi şekilde kutlarım dedi de 3 ay olacak nerde kutlayacak
en iyi şekilde zaten nasıl kutlayacak abartmasın bi zahmet.Yani 3 ay beklettiğine göre dg kutlaman haberlere falan çıkıcak galiba.Artık açık konuşmak gerek bu ana kadar sadece oğlana olumlu yönden bakmışsın ama bunu yapmamalısın .Sadece ilişki açısından değil genel olarakta aynı tavsiyeyi veriyorum.Sana bu düşünceleri aklına getirmeyen birisiyle hayatına devam et. Hayatından herhangi birisi değilim ama oğlanın senin onu sevdiğin kadar sevgi beslemediği ortada. Kısa zamanda bitirip rahatla
:KK39:

Ailem kaliteli mi değil mi bilmiyor ki anlamazlar öyle şeylerden zaten 2 elbise 1 kaban birde ayakkabı almıştı fazla olsa gözlerine carpardi belli süre çalıştığım param vardı onunla aldm saniyorlardi
Bak ablacım, seni umursamayan biri için kendini heba etme. Hayatın boyunca bir cizgin olsun, sınırların olsun. İnan ki evlilik doğru zamanda doğru insanla güzel. Onun dışında ozenilecek bir şey değil.

Back
X