- Konu Sahibi mavikelebek123
-
Para biriktirip evlensin ozaman sonra pişman olursun bence kabul etme seni çok seviyorsa napar eder düğün yaparErkek arkadasimla evlenmeti dusunuyoruz.memleketlerimiz farkli biz kiz tarafı olarak nisan dugum yapacagiz ama o benim borcum var (daha oncr nisan atmis ondan kalan borçları varmis) dugun yapacak durumum yok elimdeki ile gelinlik damatlik alirim nikah salonunda nikah yapariz oyle dugun takiya gerek yok diyor.ailemde emeklo karismasinlar birsey yapmasinlar diyor.benim ailemdr emekli 1 kizim daha once evlenmedim sevgilimde olmadi benim yani kusurumda yok.bende calisiyorum.
Dugun istediğimi kuru nikahla ailemin omay vermiyecegini de soyledim. Bunun omur boyu üzüntüsünü yasayacagimisa dedim. Sizce neyapmam lazim siz olsaniz neyaparsiniz
İçinde kalacağını düşünüyorsan hiç kabul etme. O kıza nişan yapmış sonuçta bitmiş. Bunu istemek senin en doğal hakkın. Bence kendinden ödün verme. Kendine güvenmeyen adam evlenmesin. Şimdi moda nikahtan gitmek bazı kızlar asla düğün istemem diyo. Ama isteyen de var. Ben olsam isterdimErkek arkadasimla evlenmeti dusunuyoruz.memleketlerimiz farkli biz kiz tarafı olarak nisan dugum yapacagiz ama o benim borcum var (daha oncr nisan atmis ondan kalan borçları varmis) dugun yapacak durumum yok elimdeki ile gelinlik damatlik alirim nikah salonunda nikah yapariz oyle dugun takiya gerek yok diyor.ailemde emeklo karismasinlar birsey yapmasinlar diyor.benim ailemdr emekli 1 kizim daha once evlenmedim sevgilimde olmadi benim yani kusurumda yok.bende calisiyorum.
Dugun istediğimi kuru nikahla ailemin omay vermiyecegini de soyledim. Bunun omur boyu üzüntüsünü yasayacagimisa dedim. Sizce neyapmam lazim siz olsaniz neyaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?