Erkek arkadaşım evli olduğunu gizledi?

bence sizi sevmiş ve evliliğinde mutsuz. ama boşanmak o sanıldığı kadar kolay değil. arada kalmış. tabi yaptığı hoş hiç değil. intikam almak yersiz gerçeği söylemekten çekinmiş olabilir sizin tepkinizden korkmuşta olabilir ki olan olmuş beklediği gibi.

6 ayınızla kaldığına şükredin Allah'tan böyle şerefsiz daha fazla yıllarınızı çalmamış. Onun söylediği hiçbir şeye inanmayın bir daha da görüşmeyin. Sizin duygularınızdan faydalanmak isteyebilir. Beter olsun.

6 ay güzel bir beraberligimiz vardı bana bosandigini söyledi tabi burda bir is için burdaydi ama genelde haftasonlari cocuklarin yanina gidiyordu ve telden konuşmuyorduk. kimligini gördüm evli yazıyordu ve bana 4 yıl önce boşandım dedi yenilenme tarihi 2014 eşinin facebookunu buldum bizim ilişkiye başladığımız tarihlerde beraber cekildikleri fotograflari gördüm. sordum inkar etti benimle ciddi oldugunu onun için değerli oldugumu söyledi v. sama hep kafami kurcaladi budurum artik yüzyüze tekrar konuşup olmayacagini soyleyecektim haftasonu aradım acmadi pazartesi donucem dedi tamam görüşelim dedim ne o aradı ne ben 15 gün sonra tesadüf yolda gördüm iyimiyim sence kötüyüm dedi gözleri doldu ne o ne ben birşey söyleyemedik. ama aptal yerine konuldum
yok artık. tövbe tövbe.
resmen adam başka bi hayat yaşamak istemiş. gelmiş geçmiş. ne kolay onlar için.
bi daha ilişkilerde dikkat edin.
iyi araştırmak lazım. yakınlarından arkadaşlarından vs

Ben dayanamayıp gider bi tokat patlatırdım. O şerefsiz gece aynı yataga girdigi kadından hic mi utanmamısta seninle altı ay beraberlik yasamis. Allah karsımıza hayırlı insanlar cikarsin kalpleri gecmisleri ve gelecekleri temiz olan.

Back
X