Erkek Arkadaşım İnternet Bağımlısı Olmak Üzere.....

zeynep01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
27
0
36
Adana
Erkek arkadaşımla Allah izin verirse bir ay sonra sözleneceğiz.Ama son günlerde internette oynadığı bi oyunu hiç bırakmıyor.Sabahları telefonla konuşamadığımız için akşamları konuşuyoruz.Onu o kadar çok seviyorum ki sesini duymadan asla yapamıyorum.Ama kendisi akşamları benle konuşrken bilgisayarla ilgilendiği için beni dinlemiyor, sorduğum sorulara geçiştirmeli ve geç cevaplar veriyor.Ona diorum benimle konuşurken şu oyunla oynama zaten gün içerisinde konuşamıruz birde bu şekilde böyla yapman beni çok üzüyor diyorum.Bu söylediklerim onun umrunda bile olmuyor.Yada çok uykusu geliyor konuşmak istemiyor benimle.Belki bazılarınız buda dertmi diyebilir.Ama 3 senedir ona öyle bi bağlanmışımki bu hareketlerini kaldıramıyorum.Onu tekrar eski haline döndürebilmek için ne yapabilirim sizce......

3 yil kisa bir süre degil, iliskinizin ilk aylarinda/döneminde oldugu gibi olmayabilir elbette.
Zamanla insan "dikkatini" farkli yönlere yöneltebiliyor.

Ayrica kendinde yazmissin, buda dert mi diye, dua et oyun oynuyor.
Sonucta net bu, baska seylerde yapabilirdi...

Biraz zaman ver, eminim zamanla bikar :)

Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
canım benimkide öyle tv izliyorsa veya oyun oynuyorsa,düzgün dinlemiyo beni,ama önemli olan yanyanayken sana olan ilgisi,mesela evlenince sende onunla oyna en azından onun sevdiği ortak bir paylaşım yapmış olursunuz,allah ayırmasın mutluluklar:)

benımkıde ılıskımın bıtmesıne yakın bır oyuna daldı arasam ewdeyse kesınlıkle benle konusmaz ılgılenmezdı sonuc fınısh

karşına alıp konuş canım senin bu tavırların bu oyun tutkun yüzünden ilişkinizin kötü etkilenceğini söyle belki kendini toparlar

Bu erkeklerin hepsi aynı sanırım benimki de play station manyağı, çocuk gibi işten doğru eve ve oyun başına. Serzenişte bulunduğumda da suçlu ben oluyorum.. Saldım gitti bende başka şeylerle oyalanıyorum farketmiyorum onun beni ihmal ettiğini :)

Bu erkeklerin hepsi aynı sanırım benimki de play station manyağı, çocuk gibi işten doğru eve ve oyun başına. Serzenişte bulunduğumda da suçlu ben oluyorum.. Saldım gitti bende başka şeylerle oyalanıyorum farketmiyorum onun beni ihmal ettiğini :)

evet bende çoğu kez serzenişte bulunuyorum dediğin gibi yine suçlu ben oluyorum canım....hep kendi söyledikleri doğru zaten..hiç bi zaman benim söylediklerimi kabul etmez...

aynı sorun bizdede var. bizimki sürekli facebookta poker oynuyor. gece üçe dörtlere kadar ve sabah kalkıp işe gidiyor. üstelik bankada uzman olarak çalışıyor nasıl bu hıza yetişiyor anlamadım. evlendikten sonra böyle olursa heralde çok kötü kavga ederiz

benim sevgilimde çalıştığı yerde evde tek kalıyo.bana sunduğu bahane ise zamanının ancak oyunlarla geçtiğini sölemesi..tamam oyununu istediği kadar oynasın ama benide ihmal etmesin ve şu internete bağımlı hale gelmesin yoksa hayattan kopuyo

Bence umursama, çünkü sen o oyuna takıldıkça o kendisinin ve oyunun daha da kıymete bindiğini düşünüyor. Ve bu yüzden de onu bıraksan eminim " Vay be, 3 yıl çıktık, hiç değerimiz yokmuş meğer. Bir oyunla ilgileniyorum diye bıraktı gitti beni, ben böyle bir kıza hayatta dön demem." deyip hayatına devam edecektir. O yüzden tavsiyem umursama ve hatta sen de kendi çapında başka şeylerle ilgilen, başka şeylere yoğunlaş ki o da biraz senin hissettiğini anlayabilsin. İnşallah her şey düzelir, sıkma canını. :34:

Son düzenleme:
aynı benim sevgilim ya... sabahlara kadar oynar oyunu ben bıraktım kendi haline artık..

aynı benim yöntemim napayım basa cıkılcak gibi değil evlenince beraber oynıcakmısız bide hey allahım yaaa:36::36:

Aynenn ya bendede var aynisindan. Sinirden catliyorum. Gecen sene bi oyuna takildi ve ben dirdir ettikce daha cok oynamaya basladi. Sonra ben oyunun sitesini engelledim acmamasi icin. Kolayca geri acti, benim amacim zaten artik gercekten biktigimi belli etmekti ve bunu anladi. Bi sure hic sesimi cikarmadim ve ben hic farkinda bile varmadan o oyunu birakmisti..ama simdi bi baska oyuna basladi malesef delircemm:84:

Back
X