daha birlikteligimiz 1 seneyi doldurmadi. Hersey ruya gibi basladi, sevgilim bana tutulmustu beni cok seviyor sahipleniyordu. Cok asikti. Hafif masum kiskanciklar, surekli etrafimda dolanmalar, gozume girme cabalari, supriz ustune surprizler, bunlar hep uzun aylar surdu. En ufak tartismamizda paniklerdi ve aninda duzeltmek icin cabalardi. Bende ona surekli sevgi verdim ama hep dozunda, asiriya kacmadan, hep mutlu etmeye calistim. Ama hep bisey eksikti aramizda bunlara ragmen. Sevgilimin beni gercek anlamda sevdigine, bana asik olduguna birturlu inanamiyordu ic gudum. kendimi onun yaninda guzel ve yeterli hissedemiyordum. Surekli gozune girme cabalari icersindeyim. Neden oluyor bu anlayamiyorum birturlu. Asik erkegin her tavrini yapti aslinda ama bir eksiklik var, cozemiyorum. Benim icin deli oldugunu goremiyorum, seni seviyorum derken bu yuzden inanmiyorum. Onunkisi sanki kendini ispat etmek, beni kenine asik etmek basindan beri.
Aramizda ilk aylar cok guzel duygusal bi bag vardi, birbirimizle saatler gecirmek istiyorduk, birden bire bu bag sondu yok oldu gbi. Erkek arkadasim mesajlari kisa keser oldu. Hala ilgili ama asiri kisa keser oldu. Sesimi duymadan edemeyen adam gitti, yerine benden artik hic etkilenmeyen biri geldi sanki. Isin ilginc yani tum bunar bir gunde degisti, bir anda.
Sizce ne yasiyorum?
Aramizda ilk aylar cok guzel duygusal bi bag vardi, birbirimizle saatler gecirmek istiyorduk, birden bire bu bag sondu yok oldu gbi. Erkek arkadasim mesajlari kisa keser oldu. Hala ilgili ama asiri kisa keser oldu. Sesimi duymadan edemeyen adam gitti, yerine benden artik hic etkilenmeyen biri geldi sanki. Isin ilginc yani tum bunar bir gunde degisti, bir anda.
Sizce ne yasiyorum?