erkek arkadasim neden boyle yapiyor?

Duygu4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
55
11
38
daha birlikteligimiz 1 seneyi doldurmadi. Hersey ruya gibi basladi, sevgilim bana tutulmustu beni cok seviyor sahipleniyordu. Cok asikti. Hafif masum kiskanciklar, surekli etrafimda dolanmalar, gozume girme cabalari, supriz ustune surprizler, bunlar hep uzun aylar surdu. En ufak tartismamizda paniklerdi ve aninda duzeltmek icin cabalardi. Bende ona surekli sevgi verdim ama hep dozunda, asiriya kacmadan, hep mutlu etmeye calistim. Ama hep bisey eksikti aramizda bunlara ragmen. Sevgilimin beni gercek anlamda sevdigine, bana asik olduguna birturlu inanamiyordu ic gudum. kendimi onun yaninda guzel ve yeterli hissedemiyordum. Surekli gozune girme cabalari icersindeyim. Neden oluyor bu anlayamiyorum birturlu. Asik erkegin her tavrini yapti aslinda ama bir eksiklik var, cozemiyorum. Benim icin deli oldugunu goremiyorum, seni seviyorum derken bu yuzden inanmiyorum. Onunkisi sanki kendini ispat etmek, beni kenine asik etmek basindan beri.

Aramizda ilk aylar cok guzel duygusal bi bag vardi, birbirimizle saatler gecirmek istiyorduk, birden bire bu bag sondu yok oldu gbi. Erkek arkadasim mesajlari kisa keser oldu. Hala ilgili ama asiri kisa keser oldu. Sesimi duymadan edemeyen adam gitti, yerine benden artik hic etkilenmeyen biri geldi sanki. Isin ilginc yani tum bunar bir gunde degisti, bir anda.

Sizce ne yasiyorum?

Değişir de bir günde değişmez. Burda bi sıkıntı var.
Nolduğunu öğrenmeye çalış. Kesin bişey var böyle bir anda olduysa

Sana her hoşluğu yapıyor diyorsun,
Sonra kendini yeterli bulmadığını söylüyorsun
Sonra da sana deli olmadığını görüyorum diyorsun
Ben var bişey anlamamak
:deli:
Nasil anlatsam bilmiyorumki, her hoslugu yapiyor ama cozemedigim birsey var. Ic gudum bana asik olmadigini soyluyor. Asik biri gibi davraniyor, bunu cok iyi yapiyor, ama icgudum bu iste bir yanlislik var diyor. Mesela yuzune bakarken asik birine bakiyor gibi hissetmedim hicbirzaman. Ama yaptigi seylere bakarsan asik erkegin yapacagi seyler dersin. Asiri dusunceli mesela. Veya surprizleri, mesajlardaki ilgisi.

Konu başımı döndürdü hiç bişey anlamadım kim ilgili ?kim ilgisiz ?ne oldu ?neden sen ona yetmiyomuşun gibi hissediyorsun ?kafamda deli sorular

Nasil anlatsam bilmiyorumki, her hoslugu yapiyor ama cozemedigim birsey var. Ic gudum bana asik olmadigini soyluyor. Asik biri gibi davraniyor, bunu cok iyi yapiyor, ama icgudum bu iste bir yanlislik var diyor. Mesela yuzune bakarken asik birine bakiyor gibi hissetmedim hicbirzaman. Ama yaptigi seylere bakarsan asik erkegin yapacagi seyler dersin. Asiri dusunceli mesela. Veya surprizleri, mesajlardaki ilgisi.
Bişey sorucam bi ilk ilişkin mi?belki aşkı tam olarak tanımıyorsun evet kalıplaşmış bi ilişkin var ama senin aşk nedir ?ne olsa bunun adı aşk dersin mesela?

daha birlikteligimiz 1 seneyi doldurmadi. Hersey ruya gibi basladi, sevgilim bana tutulmustu beni cok seviyor sahipleniyordu. Cok asikti. Hafif masum kiskanciklar, surekli etrafimda dolanmalar, gozume girme cabalari, supriz ustune surprizler, bunlar hep uzun aylar surdu. En ufak tartismamizda paniklerdi ve aninda duzeltmek icin cabalardi. Bende ona surekli sevgi verdim ama hep dozunda, asiriya kacmadan, hep mutlu etmeye calistim. Ama hep bisey eksikti aramizda bunlara ragmen. Sevgilimin beni gercek anlamda sevdigine, bana asik olduguna birturlu inanamiyordu ic gudum. kendimi onun yaninda guzel ve yeterli hissedemiyordum. Surekli gozune girme cabalari icersindeyim. Neden oluyor bu anlayamiyorum birturlu. Asik erkegin her tavrini yapti aslinda ama bir eksiklik var, cozemiyorum. Benim icin deli oldugunu goremiyorum, seni seviyorum derken bu yuzden inanmiyorum. Onunkisi sanki kendini ispat etmek, beni kenine asik etmek basindan beri.

Aramizda ilk aylar cok guzel duygusal bi bag vardi, birbirimizle saatler gecirmek istiyorduk, birden bire bu bag sondu yok oldu gbi. Erkek arkadasim mesajlari kisa keser oldu. Hala ilgili ama asiri kisa keser oldu. Sesimi duymadan edemeyen adam gitti, yerine benden artik hic etkilenmeyen biri geldi sanki. Isin ilginc yani tum bunar bir gunde degisti, bir anda.

Sizce ne yasiyorum?
Bir günde değiştiğine göre bence adam birine fena aşık olmuş.
Zaten sana da aşık olmadığını söylüyormuş ya...

Her şey dozunda güzel. Bazı heyecanlari çabuk tuketmissiniz. Birde kadınlar hisseder diyorlar ya hakikaten de öyle. Aşık olmadığını dusunuyorsaniz değildir. O uzaklaşma olayı da 1 günde olmaz. 1 günde oldu diyorsaniz başka biri ihtimali gelir benim aklıma.

Belki de sen aşık değilsin, sadece onun ilgisini seviyorsun ve o yüzden tam hissetmiyorsun.
Senin ilgin başka yöne kaydi, yada aşık olmadığını anladın..

Bence kendinizi o kişinin sevgisine layık gormuyorsunuz ve o kişinin yaninda kendinizi ezik ve yetersiz hissediuorsunuz. Buyuzden sevgisine inanamiyorsunuz. 1günde olan birsey için tüm iliskiyi çöpe atamazsiniz. Belki morali bozuktur bir derdi vardir. Bunlari sorgulamak yerone kendinizi düşünmeniz garip

Bence sorun onda değil sende.
Zira son paragrafa kadar erkek arkadaşınızın, anlattığınıza göre, olumsuz bir yanı yok.
Baştan beri sadece negatif olan taraf sisiniz. Eksik gören, inanamayan,güvenemeyen. Belki de vakti zamanında yara alıp güven problemleri çekiyoe olabilirsinizc olağan şeyler. Ama dediğim gibi, güvenemediğinizi hissetmiş, o eksik olan bir şey dediğiniz şey belki de gerçwkten yoktu, siz buna kendi açınızda sorun edip ona da yansıtmoş olabilirsiniz. Ve elbette bunun sonucu olarak gerçek bir sorun ortaya çıkmış oluyor.

Çok özür dileyerek söylüyorum ki, bazen şu insanoğullarına cidden rahat batıyor. Sorun yokken sorun yaratmanın manası bu zannımca.

Back
X