Erkek Arkadaşım Neden Bu Kadar Kıskanç

kıskanclıgında bi dozu olmalıı bencee nelerii kıskanıyo mesela

Sabahları o beni kaldırır telefonla arar aşkım uyan diye.. işe geç kalacağım zaman haber veriri mesajla ya da telefonla arar işe geç kalıyorsun..öğlen yemeğine çıktığında beni arar ya da mesaj atar nasılsın napıyosun yemek yiyip yemediğimi sorar .

işten çıktığım zaman mutlaka beni ara haber ver der. geç çıktığım zaman sorar neden geç çıktın der.. evde olduğumda haber ver der. arar mesaj atar.. muhabbet ederiz. 1-2 saat sonra arar yemek yiyip yemediğimi ne yaptığımı sorar. evde kim var napıyosun diye sorar.

film izlediğimi söylüyorum hangi film güzel mi konusu ne diye sorar. akşam yatmadan önce arar sorar konuşuruz muhabbet ederiz iyi geceler falan filan konuşuruz sonra uyuruz. her aramada mutlaka seni çok seviyorum ve seni çok öpüyorum diye söyler. ara sıra sen sadece benimsin der.

Arkadaşlarımla bi yere gittiğimde ya da bi alışverişe çıktığımda arar sorar napıyosunuz nasıl geçiyor der. bazen arkadaşlarımın sesleri geliyor mu gelmiyor mu diye dinler. vb.. her konuşması espirili güzel geçer ama kıskanç

burda aşırı şiddetli zarar verici bir kıskançlık yok bence. benim arkadaşlarımın sevgilisi kıskançlıktan dışarı adım atmalarına izin vermiyorlardı.

Bence son cumlende yazdiklarin disinda bunlar guzel ve normal seyler sana aşık olduğu besbelli :) ama arkadaslarnn sesini dnlemek istemesi filan tuhaf geldi bana

Normal mi yani bu Sürekli arıyor. cevap vermediğimde soruyor neden cevap vermiyorsun kızıyor.yanında kim var diyor, sanki hep birisi varmış onu aldatıyormuşum gibi davranıyor. Bu kıskançlık değil mi

Normal mi yani bu Sürekli arıyor. cevap vermediğimde soruyor neden cevap vermiyorsun kızıyor.yanında kim var diyor, sanki hep birisi varmış onu aldatıyormuşum gibi davranıyor. Bu kıskançlık değil mi
biraz paronoyakmış hakikaten
ne bileyim şüpheleri varsa bile seni boğup boğmaması önemli
evlenmeden önce iyi gözlemle derim gittkçe dozu artarsa bunları olmaz tabi
ama sadece soruyorsa sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…