- Emoji Skoru
- 12.630
- Puanlar
- 733
- Konu Sahibi birdishekimiyim
Ee ayrılmak da bir seçenek. Ayrıl kurtul. Göbeğin onunla kesilmedi.3 senelik sevgilim çünkü. Beraber hiçbir etkinlik yapamıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ayrılmak da bir seçenek. Ayrıl kurtul. Göbeğin onunla kesilmedi.3 senelik sevgilim çünkü. Beraber hiçbir etkinlik yapamıyoruz.
geçen şunu düşündüm: sanırım yani ben sürekki yanımda olan daha iyi maddi durumlu en azından beni şımartacak düşünceli birini istiyorum, sürekli sabret şu ay şöyle olcam bu ay böyle olcam diyip bekleten birini değil. hatta kendimi kötü de hissettim şu an aldatıyor muyum diye.Ee ayrılmak da bir seçenek. Ayrıl kurtul. Göbeğin onunla kesilmedi.
geçen şunu düşündüm: sanırım yani ben sürekki yanımda olan daha iyi maddi durumlu en azından beni şımartacak düşünceli birini istiyorum, sürekli sabret şu ay şöyle olcam bu ay böyle olcam diyip bekleten birini değil. hatta kendimi kötü de hissettim şu an aldatıyor muyum diye.
Bir erkek isterse vakitte bulur nakitte bulur ya başkası var yada sizi istemiyor net. Göz çizdirmekte fuzuli değil bu arada hayat kalitesini çok etkiliyor ama zaten 30-35 ten önce çizdirme önerilmiyor çok erken olmuş. Yaptırsa da zaten farketmiyor istese yapardı böyle insanları yapamadı diye sebep uydurmayın hayatınızda da tutmayın gençliğinize özdeğerinize yazıkaz önceki konudan sonra detaylıca anlatmak istediğim bir konu.
ben diş hekimiyim erkek arkadaşım mühendis. ikimiz de 20’li yaşlarımızın ortasındayız. Ben şu an son sınıfım o da 1 senedir işe girdi. 60-70 bin arası kazanıyor.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ancak işe girmeden önce bir hafta gelir kalırdı olduğum şehirde. Bir şekilde para bulurdu vs. hatta ben istanbulda yaşıyorum yazın marangozda çalışarak yanıma gelmişti.
geçen sene iznim yok diyerek gelemedi. Bu sene tatile gidelim diye anlaştık. Ben öğrenci halimle para biriktirdim. Baktım hiç ses çıkmıyor ve erteliyor. Kavga ede ede o tatil olmadı . Ben arkadaşımla gideceğim o zaman diyorum tamam git canım diyor yattı yani onunla. Ve onsuz gittiğim her şey için bana trip atan birisi.
Tüm parasını ailesine harcıyor. Düşünün maaşından hiçbir şey kalmıyor diye söylüyor. İstanbula gelecek parası yokmuş izni yokmuş vs. istese sadece haftasonu da gelirdi de neyse. doğum günüm çünkü haftaya.
Bana param yok diyordu gözünü çizdirdi bi anda. Parası olmayan insan böyle fuzuli hir şeyi yaptırır mı?
Ayrılım bence.Sizi düşünmüyoraz önceki konudan sonra detaylıca anlatmak istediğim bir konu.
ben diş hekimiyim erkek arkadaşım mühendis. ikimiz de 20’li yaşlarımızın ortasındayız. Ben şu an son sınıfım o da 1 senedir işe girdi. 60-70 bin arası kazanıyor.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ancak işe girmeden önce bir hafta gelir kalırdı olduğum şehirde. Bir şekilde para bulurdu vs. hatta ben istanbulda yaşıyorum yazın marangozda çalışarak yanıma gelmişti.
geçen sene iznim yok diyerek gelemedi. Bu sene tatile gidelim diye anlaştık. Ben öğrenci halimle para biriktirdim. Baktım hiç ses çıkmıyor ve erteliyor. Kavga ede ede o tatil olmadı . Ben arkadaşımla gideceğim o zaman diyorum tamam git canım diyor yattı yani onunla. Ve onsuz gittiğim her şey için bana trip atan birisi.
Tüm parasını ailesine harcıyor. Düşünün maaşından hiçbir şey kalmıyor diye söylüyor. İstanbula gelecek parası yokmuş izni yokmuş vs. istese sadece haftasonu da gelirdi de neyse. doğum günüm çünkü haftaya.
Bana param yok diyordu gözünü çizdirdi bi anda. Parası olmayan insan böyle fuzuli hir şeyi yaptırır mı?