Erkek arkadaşım öpüşemiyor ve bunu kafasına çok takıyor yardım edin kızlarr :(

Burcumsuu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
6
0
16
Antalya
Kızlar konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın benim size birşey danışmam lazım erkek arkadasımla çıkmaya baslayalı 23 gün oldu çok olmamasına rağmen 40 yıldır tanısıyormuscasına yakınız, samimiyiz. Tek problemimiz sevgilimin öpüşememesi, şimdi diyeceksinizki bunu bir kız nasıl söyler, illaki iyimi öpüşmeli çocuk, öpüşmeyi bilmeyen insanların öpüşmeye hakları yokmu ama benimki tamamen farklı ben onu her sekilde seviyorum bu durumdan kendide haberdar biliyor yani kendini zorluyor hatta ama yok ben kendim için değil tamamen onun için üzülüyorum bu duruma özgüveni sarsılıyor beni öptükçe, bir yandanda sevdiğinden çok öpmek istediği anlaşılıyor gözlerinden, arkadasımla paylasmıstım ben bu problemi oda sevgilimle ortak bir arkadasına anlatma salaklığından bulunmus yok yanlıs anlamıs onlar ben öyle demedim hayatım diye mırın kırın etsemde inanmadığını gözlerinden anladım gururu kırıldı besbelli ben hep öpüşmenin duygusal birsey olduğunu o andaki duygularına göre hareket edildiğini savunmusumdur gel gelelim suanki erkek arkadasımda bu durum söz konusu olamıyor ne yapsam bilemedim ben tam öpüyorum çocuk rezil ediyor sonrada kendini çekiyor gözüme bakamıyor umrumda olduğundan değilde benim açımdan, çocuk takıyor yardım edinnn !!!

bence de opusmek tamamen kendiliginden oluyor, en azindan benim kendi tecrubem bunu gosteriyor, bence sevgilin iyi opemicem diye kafasina takiyor, soyle boyle yapmaya çalistigi için olmuyor olabilir...
simdi o olaydan sonra daha da takmistir kafasina ve taktikça olmaz...
onu rahatlatman lazim, içki içiyorsa mesela biraz içtikten sonra opse belki olur...
ya da sana biraksin fazla bisey yapmasina gerek yok yavas yavas olur...
o iyi opemese de sen çok guzel oldugunu soyle...

k.bakmayın içimde tutamayacağım, siz bu hızla giderse 40 günde çocuk yapma eyleminde bulunursunuz
biraz alçaktan uçunda yere sert çakılmayın!!

23 gün olmuş ve öpüşmeye başlamışşsınız
Allah akıl fikir versin...

Konu sahibini tanımıyoruzki.. Kimse kimseyi yargılamamalı bana göre.
k.bakmayın içimde tutamayacağım, siz bu hızla giderse 40 günde çocuk yapma eyleminde bulunursunuz
biraz alçaktan uçunda yere sert çakılmayın!!

23 gün. Neyse yargılamıyorum.
Öpüşmeyi siz öğretemezsiniz bunuda bilin istedim.

öncelikle ne olursa olsun aranızdakiler aranızda kalmalı buna dikkat edin lütfen .

öpüşmek için filmleri dizileri izlesin ort. 0,1 öpüşme / dk. var

1 haftada duygu yüklü öpücük
2 haftada biraz şehvetli
3 haftada french kiss e bağlarsınız

canım dikkat edin 3 haftadan sonra fren e basın istenmeyen sonuçlar ortaya çıkmasın

Psikolojik, bir çeşit fobi. Gereksiz bir rahatsızlık duyuyor ve yapamıyor. Düzeleceğini zannetmem çünkü bir çeşit bilinç altına dayanan kökleri derin bir tabu. Başka fobileri de vardır belki, genelde sorunlu bir çocukluk geçiren kişilerde görülür bu tür durumlar. Devam edeceksen öyle kabul edeceksin. Ayrıca 23 te bu mesaj bi ay sonra artı 18 sorular sormazsın inşallah.

Amuda kalkıp deneyin , olmadı erkek arkadaşın evde elleriyle alıştırma yapsın , ilk söylediğim daha etkili olur bak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…