Kızlar konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın benim size birşey danışmam lazım 
erkek arkadasımla çıkmaya baslayalı 23 gün oldu çok olmamasına rağmen 40 yıldır tanısıyormuscasına yakınız, samimiyiz. Tek problemimiz sevgilimin öpüşememesi, şimdi diyeceksinizki bunu bir kız nasıl söyler, illaki iyimi öpüşmeli çocuk, öpüşmeyi bilmeyen insanların öpüşmeye hakları yokmu ama benimki tamamen farklı ben onu her sekilde seviyorum bu durumdan kendide haberdar biliyor yani kendini zorluyor hatta ama yok ben kendim için değil tamamen onun için üzülüyorum bu duruma özgüveni sarsılıyor beni öptükçe, bir yandanda sevdiğinden çok öpmek istediği anlaşılıyor gözlerinden, arkadasımla paylasmıstım ben bu problemi oda sevgilimle ortak bir arkadasına anlatma salaklığından bulunmus yok yanlıs anlamıs onlar ben öyle demedim hayatım diye mırın kırın etsemde inanmadığını gözlerinden anladım gururu kırıldı besbelli ben hep öpüşmenin duygusal birsey olduğunu o andaki duygularına göre hareket edildiğini savunmusumdur gel gelelim suanki erkek arkadasımda bu durum söz konusu olamıyor ne yapsam bilemedim ben tam öpüyorum çocuk rezil ediyor sonrada kendini çekiyor gözüme bakamıyor umrumda olduğundan değilde benim açımdan, çocuk takıyor yardım edinnn !!!