Erkek arkadaşım var ama İlan-ı Aşk ettiler:(

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Şu KK'da olmasa ne yapacağım bilemiyorum:)
Erkek arkadaşım var ve gayet mutluyum.
Fakat problem bu değil tabiki de. Lise 3'ü bitirdim ve sınıfımda çok sevdiğim, kardeşim dediğim bir arkadaşım vardı. Anlayacağınız üzere erkek. Ama hiçbir şekilde başka bir şey hissetmedim. İnsan olarak çok çok çok seviyorum. Dertlerimi onunla paylaşıyorum.

Birkaç haftadır oturduğum sıranın üzerinde kağıt buluyorum. Üzerinde "Merhaba, adımı henüz bilmiyorsun ama seni çok seviyorum. Şimdilik bunu bilsen yeter.", "Kim olduğumu merak etmemen ilginç ama ben senin en sevdiğin renge kadar her şeyi biliyorum. Sen benim için çok özelsin biliyor musun?" vs gibi notlar yazıyor. Tabiki kalbim bir başkasına aitken bunları bulmak hem beni rahatsız ediyor, hem üzüyor. Ki bunları yazan en yakın arkadaşlarımdan olunca. Yazıdan tanıyamadın mı diyeceksiniz ama kendi yazmamış. Hiç bir şekilde umut verecek bir davranış göstermedim. Bütün herkese nasıl davranıyorsam öyle davrandım. Erkek arkadaşımla ilişkim çok yeni. Bunu da bunları yazan arkadaşımla paylaşmadım. Çünkü okulun son günleri pek sık gitmedim, gittiğimde de o yoktu. Aynı şehirde olmadığımız için erkek arkadşaımı da tanımıyor zaten. Sadece başkasından hoşlandığımı biliyordu. Son olarak şöyle bir mektup aldım bugün:

Merhaba Joule,
Bu kaçıncı kağıt bilmiyorum, hep filmlerde olur sanırdım aşkını itiraf edecekleri zaman kağıdı buruşturup buruşturup atmalar... Seni 3 yıldır tanıyorum, 3 yıldır seviyorum. İnan zor oldu beklemek ama söylemek çok daha zordu. Sen beni hep bir abi, bir kardeş, bir dost olarak gördün ve öyle sevdin biliyorum. Ama bunu söylemekle bir şey kaybetmeyeceğimi düşündüm ve artık kendi kimliğimi açıklamaya karar verdim. Seni çok sevdiğimi ve seveceğimi bil ve bunu aklından çıkarma.

........

Evet arkadaşlar bu arkadaşımla iyi anlaşan bir erkek arkadaşım daha vardı. Mektubu alınca hemen onun yanına gittim o da bunu kendi yazdığını ve o arkadaşımın yazdırdığını doğruladı. -Bu arada bu mektubu yazan arkadaşım okula gelmedi, mektubu sırama o çocuk bırakmış. Karnesini de annesi aldı, hastaymış.-

Eve geldim direk bilgisayarımı açtım, mesaj hakkı olmadığını bildiğimden. O da msn'de ve ben bir şey yazmadım hala. O da yazmadı. Ama eminim ki yazacak. Yazmasa bile ben kendimi çok kötü hissediyorum. Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım ve dostum. Ne yapacağımı bilmiyorum, nasıl yaklaşacağımı da. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Erkek arkadaşım olduğunu elbette söyleyeceğim ama bunu kendim yapmak istiyorum. Nasıl cevap vereyim ne yazayım nasıl onu kırmadan reddedeğim? Bir akıl verin lütfen... Üzülüyorum onu da üzmek istemiyorum.

Merhaba xxx
Mektupları senin yazdığını öğrendim,çok şaşırdım.
Senin de belirttiğin gibi,ben seni bir abi,bir kardeş,bir dost olarak görüyorum.
Ve öyle kalmanı istiyorum.Başka türlü bir arkadaşlığımız olmasını düşünmüyorum.
Seni kırdıysam özür dilerim ama sana ümit verecek bir davranışta bulunduğumu sanmıyorum.
Umarım bu konu,arkadaşlığımızın bozulmasına yolaçmaz.

Merhaba xxx
Mektupları senin yazdığını öğrendim,çok şaşırdım.
Senin de belirttiğin gibi,ben seni bir abi,bir kardeş,bir dost olarak görüyorum.
Ve öyle kalmanı istiyorum.Başka türlü bir arkadaşlığımız olmasını düşünmüyorum.
Seni kırdıysam özür dilerim ama sana ümit verecek bir davranışta bulunduğumu sanmıyorum.
Umarım bu konu,arkadaşlığımızın bozulmasına yolaçmaz.

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim arkadaşım ama şöyle bir şey de var. Ben onu kaybetmek istemiyorum ama böyle de arkadaşlığım ne kadar sürebilir bilemiyorum. Çünkü öyle böyle değilmiş. O yakın arkadaşıyla konuştum başkasından hoşlandığımı söylediğimde ağlamış bir şey yememiş vs. Beni erkek arkadaşımla görecek yarın bir gün ne diyeceğim ne yapacağım of:(

onu kaybetmek istemiyorsun onu da anlamak lazzım seviyor olabilir ama çıktığın olduğu bile bile onun yanında olman ona daha çok zor olur diye düşünüyorum bir süre görüşmesen mesela okullar acılana kadar onun içinde iyi olur belki onu kırmadan bu durumu açıkla ilişkim yeni diyorsun ne kadar oldu ve seviyormusun sevgilini ona anlattın mı bu durumu

Son düzenleme:
şimdiki erkek arkadaşını seviyosun,mektup yazan arkadaşıda bi abi bi kardeş olarak görüyosun.
velhasıl kelam o seni pekte kardeşi olarak görmemiş..belkide görememiş..
senin erkek arkadaşın olduğunu öğrendiğinde üzülüceni söylemişsin..
üzülücek diye bunca yıl tanıyosun diye onunla olma gibi bi zorunluluğun yok..arkadaşlığınızın artık eskisi gibi
sürüceni de inanmıyorum.. sanmıyorum..
zaten ortada arkadaşlık adına bir şey kalmamış..belki kalbine söz geçiremedi v.s v.s..
daha yaşınız küçük emin ol geçicektir..
senin şu an yapman gereken tek şey,
onu sadece arkadaşın olarak gördüğünü söyleyip bundan sonra böyle bi konunun asla ve asla açılmamasını istediğini söylemendir. erkek arkadaşının olduğunu söylemen ona bi nebzede olsa belki ayrılırlar düşüncesinden başka bir şey katmıycaktır. dediğin gibi de üzülücektir.

ayrıca arkadaşlığınıza devam etmenizi önermem.
şu anki sevgilinin sana böyle bir şey yapmasını istemezdin değil mi?

Merhabalar arkadaşım:
Evet erkek arkadaşımı seviyorum. Haklısınız erkek arkadaşımın da böyle bir şey yapmasını istemezdim. Arkadaşlığımın devam edeceğini zaten sanmam. Erkek arkadaşım da böyle mesajlar aldığımdan haberdardı fakat kim olduğunu söylemeye fırsatım olmadı daha bugün öğrendim çünkü. Cevabınız için teşekkür ederim...

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim arkadaşım ama şöyle bir şey de var. Ben onu kaybetmek istemiyorum ama böyle de arkadaşlığım ne kadar sürebilir bilemiyorum. Çünkü öyle böyle değilmiş. O yakın arkadaşıyla konuştum başkasından hoşlandığımı söylediğimde ağlamış bir şey yememiş vs. Beni erkek arkadaşımla görecek yarın bir gün ne diyeceğim ne yapacağım of:(

Biri özel duygular beslerken onu arkadaş olarak hayatınızda tutmak imkansız... Arkadaşınız olabilecek olsa öyle kalırdı zaten... "Başkasından hoşlandığınızı söylediğinizde" yemeyip içmediğine de bakmayın... Böyle böyle büyüyüp olgunlaşacak... Onun sizi erkek arkadaşınızla göreceğinde ne hissedeceği değil, erkek arkadaşınızın hisleri önemli... Haklı olarak, arkadaşça bile olsa hayatınızda olmasını istemeyecektir, istememeli...

Biri özel duygular beslerken onu arkadaş olarak hayatınızda tutmak imkansız... Arkadaşınız olabilecek olsa öyle kalırdı zaten... "Başkasından hoşlandığınızı söylediğinizde" yemeyip içmediğine de bakmayın... Böyle böyle büyüyüp olgunlaşacak... Onun sizi erkek arkadaşınızla göreceğinde ne hissedeceği değil, erkek arkadaşınızın hisleri önemli... Haklı olarak, arkadaşça bile olsa hayatınızda olmasını istemeyecektir, istememeli...

Çok ama çok haklısınız kendisine anlattım ve zaten büyük bir tepkiyle karşılaştım. O da arkadaş kalmamı katiyyen istemediğini, sonuçta onun bana ilgisinin geçici olduğunu ve ilişkimizi yıpratabileceğini bunun olmasını istemediğini söyledi. Bende ona da size de hak veriyorum. Fakat takdir edersiniz ki 3 yılımda kötü günümde, hastalığımda, sevincimde, mutluluğumda sürekli destek olan bir insan var karşımda. Üzülmesini istemem. Ama sanırım üzülmemesi de imkansız. İçimde büyük sıkıntı oldu. Ben arkadaş olarak devam etmeyi bunları bilmemeyi çok isterdim. Son 3 yılımda her günüm onunla geçmişken boşluğunu yaşayacağım. Ama tabiki de onun istediği bir gözle ona bakamayacağımdan ve erkek arkadaşımla mutlu olduğumdan arkadaşlığımı da bitirmek zorundayım:( Hadi bitirdim diyelim, 1 sene her gün yüz yüze bakacağız... Of :(

Back
X