• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve ailem...

seruz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
9
0
16
İstanbul
Merhaba sevgili ablalarım.
Öncelikle siz tecrübeli kişiler olduğunuzdan dolayı yardım istiyorum sizden.

2 aylık bi ilişkim var annesiyle beni 2. haftamızda tanıştırdı o günden beri onların evine hep gidip gelirim geçtiğimiz cuma mezuniyet balosuna götürdü beni bütün arkadaşları olsun falan hepsiyle tanıştım o gece her şey çok güzeldi. eve bıraktı beni gece geç saat olduğu için annemle tanıştırcaktım onu neyse geldi eve annemle komşumuz vardı. hemen komşumuz yok ''neden bu saatte geldiniz yok sabah kızı neden almadın sen bu kızla çıkıyosan senin işin bu olcak başka işin olmıycak kılına zarar gelsin dünyayı başına yıkarız falan dedi. annemde arada sadece haklı doğru diyo dedi annem öyle çıkışmadı yani.'' neyse erkek arkadaşım ben gidiyim dedi apartman girişine kadar onunla indim yok bitti biz birlikte olamayız artık ailen beni istemiyor çocuk muşum gibi muamele yaptılar bitti dedi.tamamen bitirdik o akşam. 2 gün sonra onların evine gittim. konuştuk anneside konuştu benle neden böyle yaptılar ben seni kızım gibi gördüm birisi sana laf etsin bu mahallede gidip hesabını sorarım benim oğlum annenin düşmanı değil ki falan dedi. bende ne kadar haklısınız desemde boş. erkek arkadaşımla konuştum sonra özel olarak. nereye kadar gitcek böyle elbet bir yerde patlak vercek benim hayallerim vardı o gün benm mezun olduğum gün en mutlu günümdü annene senle olan hayallerimi anlatcaktım. her ne kadar aklımdan ayrılık geçsede bir türlü ikimize ayrılığı yakıştıramıyorum ayrılsak bile ben hep seni izliyo olucam dedi. gözleri doldu ağlamaya başladı bende ağladım bu sefer sarılarak bir birimize ağladık. neyse barışmadık ama. dün tekrar konuştuk çok çaresizim napıcağımı bilmiyorum tekrar barışalım ama kimse bilmesin arkadaşların bile öğrenirlerse biter dedi. herkesten gizlemeye çalışıyo şuan ben fotoğraflarımızı koymak istiyorum faceye yok koymıcaksın ilişkide yapmıycaz facede diyip duruyo. yani şuan herkesten gizliyo barıştığımızı. bide ben tekirdağlıyım. işte neden fotoğrafları koycan tabi siz çingeneler hava atmayı seviyorsunuz diyip duruyo. akşamdan beri kafama takıldı beni herkesten sakladığına göre başka kızlara mı fırsat vermeye çalışıyor? bide iki yaka bir araya gelse ben annenle yan yana gelmem diyip duruyor. yorumlarınıza ihtiyacım var.

ben 17 erkek arkadaşım 19 yaşında.

3. cümleden sonra yaşlarınız kaç diyecektim :)

Ben şu yaşıma kadar bir dolu şey öğrendim, ama en önemlisi, erkek arkadaşla aile arasında mesafe olması gerektiğiydi :)

Sevgiliniz de sizi ne kadar seviyormuş komşunun 2 lafına ayrılmış, yok efendim barışcaz kimse bilmicekmiş falan filan. Bunun altına başka birşey var gibi geliyor bana. İstemeyeni kovalamayın, zaten kovalamayınca gelir tekrar size :)

komşunuzun sözlerinden dolayı ayrıldınız öyle mi? Kusura bakma ama çok çocukça geldi bana.Seni sevse böyle bir bahane üretmez.Ki bu yaşta gerçek bir sevgiye de inanasım gelmiyor nedense,olsa bile çok nadirdir.

"siz cingeneler" diyor asagliyor...bu nasil sevgiymis...

2.haftada aileyle tanis,ne olacak 17 yasindasin demis komsunuz belki annneniz bunu demesini istedi..

bosver canim hnüz kücüksün hic ugrasma gecer gider,tarihin tozlu sayfalarinda yerini alir hic ugrasma

2.haftada ailesiyle tanisma bana da biraz cok erken geldi. Yani iki haftada siz birbirinizi ne kadar tanidiniz ki? Bunun yani sira ailenizden gelen tepki de yanlis. Komsunuz nasil böyle bir müdahelede bulunur. En sevmedigim cümlelerde biridir, kizimiza iyi bak bakmazsan... ile baslayan cümleler...
Bence annenizin cikismasina da gerek yok DOGRU HAKLI diyo falan demesi de yanlis.

Neyse onu gectim, siz CINGENELER hava atmaya bayilirsiniz da nasil bir üsluptur öyle? Erkek arkadasiniz saygi bekliyor ama kendi de saygisizlik etmis.

Bana hic güvenilir bir tip cizmedi bu insan...2 haftada tanistirmasi tamamen sizi cabuk asik etmek amacli gibi. Sonra da sadece birr olayda hop diye sizi silip sizin zorlamanizla tamam iliskimizi saklayalim ama falan demesii....TEKIN DEGIL.

Seven bir insan anneni ikna edecegim ne olursa olsun demeliydi. Ya da izin ver annenle konusayim demelidi. Tabi kimse yasadigi durumla karsilasmak istemez ama seven katlanir birazcik.

Bu arada her aglayan erkege de kanmayin tavsiyemdir, süper aglama taklidi yapan ama taklit oldugunu yillar sonra da ortaya koyan yetenekli beylerimiz var...

Merhaba sevgili ablalarım.
Öncelikle siz tecrübeli kişiler olduğunuzdan dolayı yardım istiyorum sizden.

2 aylık bi ilişkim var annesiyle beni 2. haftamızda tanıştırdı o günden beri onların evine hep gidip gelirim geçtiğimiz cuma mezuniyet balosuna götürdü beni bütün arkadaşları olsun falan hepsiyle tanıştım o gece her şey çok güzeldi. eve bıraktı beni gece geç saat olduğu için annemle tanıştırcaktım onu neyse geldi eve annemle komşumuz vardı. hemen komşumuz yok ''neden bu saatte geldiniz yok sabah kızı neden almadın sen bu kızla çıkıyosan senin işin bu olcak başka işin olmıycak kılına zarar gelsin dünyayı başına yıkarız falan dedi. annemde arada sadece haklı doğru diyo dedi annem öyle çıkışmadı yani.'' neyse erkek arkadaşım ben gidiyim dedi apartman girişine kadar onunla indim yok bitti biz birlikte olamayız artık ailen beni istemiyor çocuk muşum gibi muamele yaptılar bitti dedi.tamamen bitirdik o akşam. 2 gün sonra onların evine gittim. konuştuk anneside konuştu benle neden böyle yaptılar ben seni kızım gibi gördüm birisi sana laf etsin bu mahallede gidip hesabını sorarım benim oğlum annenin düşmanı değil ki falan dedi. bende ne kadar haklısınız desemde boş. erkek arkadaşımla konuştum sonra özel olarak. nereye kadar gitcek böyle elbet bir yerde patlak vercek benim hayallerim vardı o gün benm mezun olduğum gün en mutlu günümdü annene senle olan hayallerimi anlatcaktım. her ne kadar aklımdan ayrılık geçsede bir türlü ikimize ayrılığı yakıştıramıyorum ayrılsak bile ben hep seni izliyo olucam dedi. gözleri doldu ağlamaya başladı bende ağladım bu sefer sarılarak bir birimize ağladık. neyse barışmadık ama. dün tekrar konuştuk çok çaresizim napıcağımı bilmiyorum tekrar barışalım ama kimse bilmesin arkadaşların bile öğrenirlerse biter dedi. herkesten gizlemeye çalışıyo şuan ben fotoğraflarımızı koymak istiyorum faceye yok koymıcaksın ilişkide yapmıycaz facede diyip duruyo. yani şuan herkesten gizliyo barıştığımızı. bide ben tekirdağlıyım. işte neden fotoğrafları koycan tabi siz çingeneler hava atmayı seviyorsunuz diyip duruyo. akşamdan beri kafama takıldı beni herkesten sakladığına göre başka kızlara mı fırsat vermeye çalışıyor? bide iki yaka bir araya gelse ben annenle yan yana gelmem diyip duruyor. yorumlarınıza ihtiyacım var.

ben 17 erkek arkadaşım 19 yaşında.

Canim onclikle senin icin cok uzuldumu bilemni isterim. Ben 23 yasindayim ve nisanliyim. Annem nisanlimi kabul etmedi ve benden ayrilmami istemisti. Ama ben yinede iliskimin arkasinda durdum. Nisanligim cok zoruna gitti tabiki gururu incildi. Aslaha benden sinirini cikarmadi bana kusmedi beni inciltecek bisey yapmadi. Cok konustuk cunku zoruna gittigi her halinden belliydi ozamanlar. Benim nisanlim bikere birini sildimi tamamen siler.. yani hic arkasina bakmaz..ve beni annem yuzunden silmedi.

Simdi oncelikle her insanin farkli oldugunu unutmamaliyiz. Senin sevdigin kisi ve benim nisanlim cok ayri insanlr ve ikisi ayni olaya cok farkli tepki verebilirler. Sen anladigim kadariyla su an sevgisinden supheleniyosun. Ben senin yerinde olsaydim annemle ilk olarak konusurdum ve annemin ilk adimi atmasini isterdim. Eyer erkek arkadasin seni gercekten seviyosa bence anneni geri cevirmez.. Gururda biyere kadar bence...

Annen belki boyle biseyi yapmak istemez, benimkisi daha hic yapmadi cok inatcidir :)), erkek arkadasinla konus. Bence ya erkek arkadsina nasil his ettigini anlat cunku eyer guvenmekle zorluk cekiyorsan cok aci cekersin ve iliski istenmiyen noktalara gelebilir. Seni sevdigini sana his etirebiliyomu? sana ona guvenmen icin nedenler gosteriyomu?
Belki onun aylesi baski yapiyodur ona, olabilirmi? Veya arkadaslarina anlatmistir olanlari ve gurur yapiodur ogrenmelerini bu yuzden istemiyodur?

Bende senin yerinde olsaydim ayni seyler dusunurdum canim

Çok haklısınız ablalarım.

Onun yanındayken her şey çok güzel. ama tek kaldığım zaman düşünüyorumda sevgisinden şüphe duyuyorum. bu zamana kadar her ayrılığımızda hep ben bi adım attım barışmamız için. annem 2 gündür konuşuyo zaten böyle olmasını bende istemezdim. annemle babam ayrı abimde geceleri gidiyor işe. akşamları annemle tekiz anlıycağınız. işte annem sonuçta baban yok evde ben seni büyütüyorum ilk defa erkek arkadaşınla tanışıyorum böyle düşünmem normal. ben zaten çok çıkışmadım sadece biraz geciktiniz diye sinirliydim söyle ona konuşmak isterse her zaman beklerim falan dedi. dün bi söyliyim dedim '' yok ben bidaha annenin yüzünü göremem bulsunlar sana istedikleri birilerini elbet ayrılcaz bigün böyle nereye kadar gitcez. eğer gitcekse de gizli olcak'' dedi. Kafam o kadar karışık ki ben bu olaydan sonra '' ne olursa olsun ben bırakmıycam seni annen görsün senden vazgeçmediğimi '' demesini isterdim bunu söyledim ona ben öyle diyemem beni kabul eden bu şekilde eder falan dedi. bu akşam son kez konuşmayı düşünüyorum eğer devam etmek istiyosan herkes bilsin istemiyosan tamamen bitirelim diycem onu ok sevdiğimi biliyo bunu kullanıyomuş gibi geliyor bana. bikeresinde beni kullanıyo musun dedim bana etmediği laf kalmadı kullansam senle devam etmem , ailemle tanıştırmam vs vs... :(

Çok haklısınız ablalarım.

Onun yanındayken her şey çok güzel. ama tek kaldığım zaman düşünüyorumda sevgisinden şüphe duyuyorum. bu zamana kadar her ayrılığımızda hep ben bi adım attım barışmamız için. annem 2 gündür konuşuyo zaten böyle olmasını bende istemezdim. annemle babam ayrı abimde geceleri gidiyor işe. akşamları annemle tekiz anlıycağınız. işte annem sonuçta baban yok evde ben seni büyütüyorum ilk defa erkek arkadaşınla tanışıyorum böyle düşünmem normal. ben zaten çok çıkışmadım sadece biraz geciktiniz diye sinirliydim söyle ona konuşmak isterse her zaman beklerim falan dedi. dün bi söyliyim dedim '' yok ben bidaha annenin yüzünü göremem bulsunlar sana istedikleri birilerini elbet ayrılcaz bigün böyle nereye kadar gitcez. eğer gitcekse de gizli olcak'' dedi. Kafam o kadar karışık ki ben bu olaydan sonra '' ne olursa olsun ben bırakmıycam seni annen görsün senden vazgeçmediğimi '' demesini isterdim bunu söyledim ona ben öyle diyemem beni kabul eden bu şekilde eder falan dedi. bu akşam son kez konuşmayı düşünüyorum eğer devam etmek istiyosan herkes bilsin istemiyosan tamamen bitirelim diycem onu ok sevdiğimi biliyo bunu kullanıyomuş gibi geliyor bana. bikeresinde beni kullanıyo musun dedim bana etmediği laf kalmadı kullansam senle devam etmem , ailemle tanıştırmam vs vs... :(

Ah canım ya, daha yaşın çok küçük...
Ne diye böyle şeyleri kafanıza takar sorun haline getirirsiniz anlamam ki.
Karşındaki insan kim ki "beni kabul eden böyle eder" diyor... :19: Fe subhanallah.. Noluyor bu gençlere...

Sana abla olarak verebileceğim nasihatler şunlar olacaktır:
1- karşındaki insan sana değer veriyorsa, annenin ağzından çıkan her kelimeye iyi ya da kötü değer verir, asla annene karşı bu şekilde söylemlerde bulunmaz
2- seni seven insan seni gizlemez, tam tersine sana olan sevgisini cümle aleme ilan etmek ister, çünkü içi içine sığmaz bi defa, dediğin gibi başka kızlara açık kapı bırakma derdinde olabilir
3- daha yaşın 17, hayatında o kadar farklı insanlarla tanışacaksın ki (sadece sevgili olarak değil, başkalarının hayatlarından da tecrübe edineceksin) o yüzden bu kadar üzme kendini
4- sana bugün değer vermeyen insan, yarın farklılaşacak zannetme.. ben "7sinde neyse 70inde de odur" lafına %90 inananlardanım...

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Son düzenleme:
2 haftada ailelerle ne tanışması ya. Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var? Gece geç vakitte 17 yaşında bir genç kız sevgilisi takılabiliyor güzelmiş :) Ne demek kimse bilmeyecek beraber olduğumuzu felan? Tehdit mi ediyormuş sevgilin? Bir de size çingene demiş. Senin hiç gururun yok mu güzel kardeşim? Ben olsam o sözden sonra ağzına bir yumruk geçirir, haydi eyvallah derdim.

Aslında şuan sizin verdiğin cevaplar ve yorumlar benim gerçekten yapmak istediğim şeyler ona yol vermeyi bende istiyorum ama kalbim her defasında gururun önüne geçiyor. engel olamıyorum. ama bu hareketlerinden dolayı soğuyorum. aynısını onun annesi yapsa bana ben asla vazgeçmezdim ve beni onu saklamak istemiyorum niyetim hava atmakta değil ayrıca. belkide benim ona yaptıklarımı , fedakarlıklarımı aynısını ondan beklediğim için kaybediyorum. yada insanlar iyi yönümü kullanıyo hep bilemiyorum gerçi dediğiniz gibi daha 17 yaşındayım kimler gelip kimler geçicek ama ben hiç bişeyin geçici olmasını istemiyorum şuan hayatımda o varsa hep onla gitmek istiyorum. Galiba çok olgun düşünüyorum yaşıma göre. çünkü etrafımda herkes daha üni var başkasıyla çıkarsın elbet ayrılcaksın diyorlar. ben öyle düşünemiyorum işte. yaşıma göre fazla olgunum sanırım :/

Hayat cok kisa sana deyer vermiyene uzulmekle gecmemeli, dunyaya 1 kere gelmecez yapilacak cok sey var uzme kendini. Hem haklilar daha cok kucuksun sana deyer vereni buldunda anlicaksin bu cocuk icin zamanina yazik etimi cnm

Hayat cok kisa sana deyer vermiyene uzulmekle gecmemeli, dunyaya 1 kere gelmecez yapilacak cok sey var uzme kendini. Hem haklilar daha cok kucuksun sana deyer vereni buldunda anlicaksin bu cocuk icin zamanina yazik etimi cnm

'barışalım ama kimse bilmesinn ' bir bayan için çok gurur kırıcı bir söz birazda nasılsa biticek havasında sanırım arkadaşın , işine gelirse modunda seni parmağında oynatıcağını düşünüyo . Sende ağırlığını koyup düşüncelerini söyle zatn olmaz derse sen gözünde bitmişsin uzatmaları oynusyosunuz demektir . Daha hayat yeni başlıyoo senin içinnn mezuniyetinide yapmışsııın 17 yaşındasııınn yazın keyfini çıakr gez toozzz, o düşünsün seni kaybettiğine seviyosa zatn gelir peşinden hiiiç üzme kendinii :)

zaten ilişki tek taraflı ilerliyo benim ısararlarım olmasa çoktan ayrılmıştık.

mezuniyet gecesi hep çok sıkılmıştım onun mezuniyeti sonuçta kimseyi tanımıyorum etmiyorum bütün gece oynadı benle 1 kere bile tek bırakmadı normalde ben oynamam sen sıkılma diye oynadım falan dedi.
bir keresinde yine onlardaydım. İşte seni kimse almaz sen evde kaldın kimse bakmaz sana falan dedi. öyle mi dedim öyle dedi. Alınıyorum kaç kez uyardım seni bu konuda dedim. kusura bakma benim şakalarım böyle kaldırabiliyosan durursun yanımda yoksa güle güle dedi. tamam o zaman bitti ayrıldık dedim kalktım çıkıcam evden tuttu kolumdan gitmiceksin ya tamam demiycem bir daha diyor. Yok hayır bitti diyorum tutuyo beni zorla bırakmıyo gitmiyceksin diyip duruyo. eskiden olsa ilk haftalarımızda git dese gitmezdim artık ben ayrılalım diyince şaşırıyo çünkü yalvarmamı bekliyo eskisi gibi. ama artık öyle değilim işte. ani duygu değişimleri yaşıyor.

Bir keresinde tekrar kavga ettik sil beni faceden istemiyorum dedi sildim ilişkiyi de kaldırdım. Msj attı neden sildin beni diye. böyle biri işte ya çözemiyorum onu şimdi çok iyiyse 1-2 saniye sonra çok kötü olabiliyor.

senin komşu densiz annen sanane demediği için enteresan

erkek arkadaşın ve sen 3.bi şahıs için ayrılacak kadar çocuksunuz...

ne denebilir ki

Ona kaç kez bende dedim araya hep 3. kişiyi sokuyosun dedim ama yok dinlemiyo.
geçen gün eski sevgilimin ailesi hiç böyle değildi dedi. onu ondan duymak çok üzdü beni.

önceliklşe ilişkinizin 2.haftasın da ailelerle tanışma olayı cok erken ve fazlasıyla gereksiz olmuş.

hele önce siz birbirinizi tanıyın edin de,sonra aileleri tanımaya çalışın .aileler ilişkiden ne kadar uzak

olurlarsa ilişki o kadar saglam olur ,siz hatayı başta 2.haftalık ilişkide tanıstırmakla yapmıssınız.

bunun dışın da yanlış yapılan dığer olay ise; afadersınız de komşunuz kım oluyor da

sevgilinize öyle ileri geri konusuyor.orada annen dururken laf komsuna mı dustu .

komşunuz fazlaca patavatsızlık yapmıs,ama bu patavatsızlıgı yapmasına sebep olan da

hatta ızın veren de annenız olmus .ona ızın vermemelıydı .bırsey soylenecek ıse ,kendısı soylemelı .

komsu degıl .herkes yerını konumu bılmelı .dış faktörler bu kadar herseye muhalefet olmak zorun da olmamalı :20:

bu konu da sevgilin oldukca haklı .ama sevgilinizin bu kadar abartıp tavır takınması da cocukluktan baska bırsey degıl .

Evet doğru diyorsunuz. ben zaten hatayı bizim tarafta buluyorum bunu onda annesinede söyledim. Ama abarttıda abarttı yok yer gök bir araya gelse ben annenle yan yana gelmem. ilişkimizi gizliden yaşıyalım falan demeler. bu akşam son kez konuşcam bilcekse herkes bilsin saklamanın alemi yok. he saklıycaksan da güle güle diycem. içim hiç rahat değil gizli böyle gizli gizli.

Mezuniyet diyince ben de üniversite mezuniyeti sandım ne bu acele yav daha bir eğitiminizi tamamlayın ondan sonra tanışma filan ciddi şeyler düşünün sonra böyle çocukça her şeye küsmeler bitti ayrılıyorum demeler bir düşünün hiç olgun, karakteri oturmuş sorumluluk alabilecek bir insan davranışı mı bu şimdi? 17-18 yaşında sanki 25-30 muş gibi davranmayın artık biraz yaşının insanı olsun artık şu gençler yahu ne bu acele ne bu telaş nereye yetişiyorsunuz noluyor anlamış değilim.

Back
X