Erkek Arkadasim ve Ailesi: Dinsel Farklilik

Benim cehalete ve gaddarliga tahammulum yok arkadaslar. Kusura bakmayin. Bu da son yorumum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katiliyorum sana. Gaddarlik yapiyorlar, alay ederek, senin inancsizliginla. Sen nasil onlarin inanclariyla alay etmiyorsun, ayni saygiyi sana da gostermelilerdi. Ama yanlis yapiyorlar, ve Allah bunun hesabini eminim ki onlara sorucaktir.

Bende inancim yuzunden cok alay edildim, yuzume karsi hakaret yedim, okulda okurken. Bunun kalbimde nasil bir derin yara birakmis oldugunu iyi biliyorum. O zaman onlar gucluyduler inanan insanlara gerketen de bazi zamanlarda eziyetler oldu, ki basima geldi. Simdi ise durum bazi yerlerde tersine cevriliyor. Buna da hayir diyorum. Ozgurlukse, saygiysa herkese saygi.

Leküm diniküm veliyedin ( senin dinin sana benim dinim banadır) peygamberimiz bile karşındaki inanmayan insanlara güzel yaklaşmışken sadece öğretmeye tebliğ etmeye calışmışken rabbim onlar bilmiyolar bilseler yapmazlar derken bize ne oluyo ne bu saldırganlık evet doğru değil konu sahibi yanlış yolda inanmamak kadar acı bişe yok.ama inandığınızı sevdirin buğz ettirmeyin. Konu hedefini aştığı için bunları yazıyorum rabbim doğru yolu buldursun kardeşim ben böyle iyiyim diyosan yolun açık olsun. Konuna gelince durum zor inandığın herneyse yardımcın olsun ama şunu bil ki böyle zor ve çetrefilli durumlarda insanın inanıp dua ettiği yardım beklediği bi kapısının olması çok güzel hayırlı geceler

Benim cehalete ve gaddarliga tahammulum yok arkadaslar. Kusura bakmayin. Bu da son yorumum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

_________
Sırf bu sebeplerden içinde din olan konular açılması yasak ya zaten...

Sonu hep kavga, polemik, hakaret.

Back
X