erkek arkadaşım ve ben ne yapacağımı bilmiyorum artık

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
öyle moralım bozuk kı anca yaşayan anlar bunu çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz hersey yolunda ama aılesı benı ıstemıyor..6ay boyunca sonbaharda aramızdakının adı olsun dıye anlattı durdu hayallerını ama ondan sonra aılem ıstemıyor dedı bır baksanız cok sıkısınca ben evlılıge hazır degılım dedı..aslında mevzu oyle uzun kı nerden baslasam bılmıyorum..bızım aramızda 1 bucuk yas var aılesı bunun bıle lafını yaptı..babam suan bıtırdık bılıyor..annem artık gorusmeyın ben senı ıdare edemem dıyor..cokda sevıyorum bıtırmısde degılız ama nereye gıdecegını de bılmıyorum..bana bır akıl verın dıyeceksınız kendı aklın yok mu destege ıhtıyacım var..

Canım onun doğru insan olduğundan eminsen yani tek sorun onun ailesi ise diren derim ben, aileler de bir yerden sonra pes ediyor tabi ama bir de ne kadar karşılar onu bilmek lazım... ikna edilebilir düzeyde mi? onlar kesinlikle hayır diyorsa sevgilin buna karşı durabilir mi? tek basına üstesinden gelincek bir durum değil sevgilinin de kesnlikle senin yanında olması lazım seviyorsa seni onları karşısına alabilmeli

Ailesi sadece yaş sorunu yüzünden istemiyor,değildir heralde.neden istemediğini daha açık yazarsan yardımcı oluruz canım.Bence seven bir kişi ne olursa olsun sevgisine sahip çıkar,onun bunun lafına bakmaz.Tamam ailesi sonuçta ama ne olursa olsun herşeyi göze alabilmeli diye düşünüyorum,değilse zaten sevmemiştir.Hep mutsuz evlilikler zaten bu yüzden ortaya çıkıyor.Sevenler sevdiğiyle evlenemiyor maalesaffAllah hakkında hayırlısı ne ise onu versinn canım bnm

aslında tek sorun bıle yok ıstemıyceklerı..yasım ve nısan atmısım ben..ama suda var 2 ablası var ıkısıde bosanmıs gorucu usulu ıle evlenmısler..benım nısan atmam mı ayıp yanı dıyorum..gecen gun sıkıstırdım gel babamla tanıs dıye annem ıstemıyor dıyen kısı sımdı evlılıge hazır degılım dedı..ne zaman bulussak evlılıktende bahsedıyor sabır dıyo o gunler gelecek anlamıyorum bı oyle bı boyle olmasını..annesı harıs tanıstım..oda babam harıc tanıdı aılemı..aılemın fıkrını de bılıyor gorusme amacımızda bellı..tamam ben 28 yasındayım ama benı sevmeyen ıstemeyen sevgısının arkasında durmayacak bırı ıle evlenecek degılım..babam bılmıyor annem sureklı baskı yapıyor onla gez dur karsına bır suru kısı cıkıyor yasın geldı falan dıye psıkolojım alt st oldu..gorusurken bıle babam eve geldımı yok ne dıycem bunaldım..

Son düzenleme:
bugune kadar tabıkı bırılerı oldu ama hep sorunlar yuzunden anlasamadıgım ıcın bıtırmek zorunda kaldım sımdı analasıyorum ama sorun baska turlu...

Canım nişan atmış olman seni istenmeyen bir insan yapmamalı...bak ablası evlenip boşanmış..kii evlenip boşanmış bile olsan buda istenmeyen bir insan yapamaz..Hayatta herşey biz insanlar için değil mi zaten..yaş farkına gelince öyle uçurum bir fark yok ..abartılcak bir yaş yok..bence erkek arkadaşınızda ne istediğini bilmiyor..belli bir yaşa gelmiş ama halaa hazır değilm diyor..inşallah yoluna girer bir an önce ,sevgilerimle....

ebrum yazdıkların için teşekkur ederım ben boyle severken olanlar içimi burkuyor yanlız hıssedıyorum kendımı cok mu duygusalım yoksa ben
bana dıyor kı ablamlarla tanısınca cok ısteklı olursan cok heveslı yası gelmıs meraklı derlermıs..yuz vermessem burnu havada ya benım yasımda ne var anlamadım evlenılecek yası gecıyormuyum da evde kaldı gıbı konusuluyor yasımı 22 23 zannedıyorlar calıstıgım yerde bıle yasım battı herkese 2 senen var evlendın evlendın yoksa gec olur falan dıyorlar...

yaşa baya takmış anlaşılan erkek arkadasınız.2 ablasıda acı da olsa bi tecrübe yasamışlar(Allah kimseye yasatmasın,normal birşey ama yinede acıdır elbet) hiç sizin hakkınızda öyle düşünceklerini sanmıyorum ..ki istekli olmanız kadar doğal neolabilirki..tabiki de her genç kız gibi evliliği düşünüp istekli olabilirsnz...bence canım hiç kendinizi üzmeyin yalnız hissetmeyin,sonuçta herşey olcağına varıyor..erkek arkadaşınızda sizi gerçekten seviyorsa hep yanınızda olacaktır..

bence yaşınızı siz de dert etmeyin artık ve kimsenin dert etmesine de iizin vermeyin. erkek arkadaşınızın iki ablası da bu tür tecrübeler yaşamış ve kısmetin nerede ve ne zaman karşılarına çıkacağını bilemeyeceklerini anlamış insanlar. o yüüzden bu ailenin sizin nişan atmanızı bahane ettiklerini düşünüyorum sadece. emin misiniz başka problemlerinin olmadığından? siz de üstelemeyin bence, ayrılın diyemem elbette ama arayı biraz açmaya en azından umutlanmamaya gayret edin bence..

Kimler kimlerle evleniyor şaşarsın. Nişan atmak ta neymiş... Bunu kendinize dert yapmayın ve kendinize güvenin, sahip çıkın. Aynı şekilde sevgiliniz de size sahip çıksın, "ben kabul ettim başkasına ne" demesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…