Erkek arkadaşım ve ben

Sarisinmelekk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
3.227
5.556
158
Mrb arkadaşlar.
Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim.
Içime boşaldı gibi.
Vajına bölgeme ve çok az içeriye bu durumda hamile kalma riskim var mı ?

Evet cunku canli olduklari icin sperm hucreleeri bide eger sildysen sileyim derken itmiste olabilrsn canim :)
Bende kararsızım karışık duygular içindeyim hem istiyorum hem istemiyorum sevgilime kaçtı dedim olsun dedi bilerek yapmadı ama hamile kalırsam çok sevinir

Bende kararsızım karışık duygular içindeyim hem istiyorum hem istemiyorum sevgilime kaçtı dedim olsun dedi bilerek yapmadı ama hamile kalırsam çok sevinir
Bende evlenir evlenmez kalmistm ne takip ne bisey yapmazdim tabi hangisnde tuttu bilemem :) gerci kalbi gelismi durdugu icin aldrdik cok kararsz kalirsan erken gebelik testleri var onlardan yapa bilirsin varsada allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin :)

Bende evlenir evlenmez kalmistm ne takip ne bisey yapmazdim tabi hangisnde tuttu bilemem :) gerci kalbi gelismi durdugu icin aldrdik cok kararsz kalirsan erken gebelik testleri var onlardan yapa bilirsin varsada allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin :)
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın :)
Regl geçtikten sonra yapılmıyor mu erken gebelik testi bi de 2 gün önce ilişkiye girdim çok erken değil mi

Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın :)
Regl geçtikten sonra yapılmıyor mu erken gebelik testi bi de 2 gün önce ilişkiye girdim çok erken değil mi
Reglin den sonra daha 2 gun once girdiysen tabi hemen cikmaz bunu soylememistin ben surekli olan birsey sanmistim :)

Şöyle gösteriyim
kalp olan yerde ilişkiye girdim 12 sinde

Back
X