- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Merhaba kızlar hergün yeni bi krizle karşınızdayım..3,5 aylık bir sevgilim var.Birkaç hafta önce okulumdan birisi fb tan mesaj atmıştı beni tanımak istediğine dair, bunuda erkek arkadaşım görmüştü gayet kibar bir dille cevap vermişti.Neyse o olay öyle kapandı.Dün akşam yine bakınıyodum nette bianda mesaj geldi,yine aynı kişi..sürekli beni görüp acı çektiğini, duygularına hakim olamadığını bide iyi bayramlar demiş,bende bu sefer erkek arkadaşımı karıştırmadan cevap verdim sonra erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diye oda girmiş okumuş konuşmaları..Sonra bianda bana sinirlendi neymiş efendim ben ona haber vermemişim ona söyleyip karışmıcakmışım o halletmeliymiş baya bi atıştık..Bende son zamanlarda ilgisizliginden yakınıyorum.Sen yoksunki dedim.Siniri bianda arttı demekki ben olmayınca başkalarıyla konuşcaksın güvenimi yitirdin ayrılalım dedi baya bi kızdı..Çocuga verdigim cevapta şuydu:erkek arkadaşımın yerine koy kendini lütfen rahatsız etme beni tarzı bi mesajdı..Sonra bu sabah uyandım fb mu dondurmuş şifresinide degiştirmiş çocugada kendisinden cevap yazmış senin yüzünden homeostasın özgürlügünü kısıtlıyorum huzurumuzu bozuyosun diye..Ve benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım sizce?