• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar ... İki ay önce eşimden ayrıldım . Bipolar olduğum için anlaşamıyorduk. Daha doğrusu beni bir türlü anlayamadi veya ben de onu zorladım bilmiyorum.. bu aralar benimle iletişime geçmeye çalışan biri var . Açıkçası ben de hayatıma birini almak konusunda çok kararsızım çünkü kullanılmaktan korkuyorum. Malum yeni boşandım üstelik bipolar hastasıyım. Mani döneminde taşkın davranışlar vs . Olabiliyor😕 şimdi esas mesele bu adam da bipolar olduğunu söylüyor ve güya beni çok iyi anlıyor . Ona güvenmemi her zaman yanında olacagini söylüyor. Fakat bana yalan söylüyor gibi geliyor açıkçası . Yani bence bipolar filan değil sırf bana daha da yaklaşabilmek için uydurdugunu düşünüyorum.Mesela ilkin bana benim de intihar edesim filan var dedi. Daha sonra ben de bipolarim dedi. O dönemlere dair ayrıntılı birşey yok . Ben birşeyler anlattıkça ekleme yapıyor . Geçen kullandıgim ilacı sordu rexapin 2.5 mg dedim . Lityum var onda diyor . Olanzapin etken madde dediğim halde diretti. Bu konulara çok girmeyelim tetikleniyorum diyor . Ama çok sık alkol alıyor . Bilemiyorum yalan kokusu alıyorum sizce?
Bu işlerden uzak dur. Onun derdi başka.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X