- Emoji Skoru
- -11
- Puanlar
- 1
EngelledimAdam bir değişik geldi yeni boşanmışken hiç gereği yok
Biraz kendinizle baş başa kalın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EngelledimAdam bir değişik geldi yeni boşanmışken hiç gereği yok
Biraz kendinizle baş başa kalın
Siz buralarda harcanıyorsunuz bu IQ ile yazıkNeden boşandığınız belli oluyor.
Bu işlerden uzak dur. Onun derdi başka.Selamlar ... İki ay önce eşimden ayrıldım . Bipolar olduğum için anlaşamıyorduk. Daha doğrusu beni bir türlü anlayamadi veya ben de onu zorladım bilmiyorum.. bu aralar benimle iletişime geçmeye çalışan biri var . Açıkçası ben de hayatıma birini almak konusunda çok kararsızım çünkü kullanılmaktan korkuyorum. Malum yeni boşandım üstelik bipolar hastasıyım. Mani döneminde taşkın davranışlar vs . Olabiliyorşimdi esas mesele bu adam da bipolar olduğunu söylüyor ve güya beni çok iyi anlıyor . Ona güvenmemi her zaman yanında olacagini söylüyor. Fakat bana yalan söylüyor gibi geliyor açıkçası . Yani bence bipolar filan değil sırf bana daha da yaklaşabilmek için uydurdugunu düşünüyorum.Mesela ilkin bana benim de intihar edesim filan var dedi. Daha sonra ben de bipolarim dedi. O dönemlere dair ayrıntılı birşey yok . Ben birşeyler anlattıkça ekleme yapıyor . Geçen kullandıgim ilacı sordu rexapin 2.5 mg dedim . Lityum var onda diyor . Olanzapin etken madde dediğim halde diretti. Bu konulara çok girmeyelim tetikleniyorum diyor . Ama çok sık alkol alıyor . Bilemiyorum yalan kokusu alıyorum sizce?
Engeli bastım hergeleyeBu işlerden uzak dur. Onun derdi başka.