yanlıs anladınız sanırım beni ben sevgilimi cok seviyorum ama o kadar sımarıyorki kendini oldugundan farklı gösteriyor normalde sımarık biri degildir bi de ben sinirliyken beni kendi halime bırak gecer sinirim diyorum o sarılıyor zorla öpmeye calısıyor bunları beni sevdigi icin yaptıgını biliyorum ama benimde yapım bu sinirlenince kendi halime bırakmazsa gecmiyor sinirim belkide ben yanlıs yapıyorumduryalakalık mı?
tatlım senin sevgilinin sevgisini gösteriş tarzı bu.. bazı insanlar böledir..
sen bunu yakalalık olarak degerlendirebiliyorsan önce kendi sevgini sorgula derim...
ayrıca kimseyide değiştirmeye calısma.. oldugu gibi kabul edemiyorsan o hayatının erkegi degildir..
cok seviyo olsan boyle seyleri batmazdı gozune...
kim cıkıp da sana bole yap sole yap diyeblirki adam gayet guzel içinden geldigi gibi davranan bir adammış,
sevgi anlayıslarınız farklıysa tahammul edemem diyosan ayırırsın yolunu ne kendini nede onu üz
acıkcası biri beni bu sekilde dğiştirmeye calıssa uzulurdum.. hemde böle bi sebepten...
yalakalık mı?
tatlım senin sevgilinin sevgisini gösteriş tarzı bu.. bazı insanlar böledir..
sen bunu yakalalık olarak degerlendirebiliyorsan önce kendi sevgini sorgula derim...
ayrıca kimseyide değiştirmeye calısma.. oldugu gibi kabul edemiyorsan o hayatının erkegi degildir..
cok seviyo olsan boyle seyleri batmazdı gozune...
kim cıkıp da sana bole yap sole yap diyeblirki adam gayet guzel içinden geldigi gibi davranan bir adammış,
sevgi anlayıslarınız farklıysa tahammul edemem diyosan ayırırsın yolunu ne kendini nede onu üz
acıkcası biri beni bu sekilde dğiştirmeye calıssa uzulurdum.. hemde böle bi sebepten...
Yazilarini takip ediyorum cok dogru seyler yaziyorsun
Erkekler gec olgunlasirmis... Sanirim seninkide o durum calisiyormu yada ne yapiyor ? Mesela Calisan kendi ayaklarinin üzerinde duran insanlar daha cabuk olgunlasirmis.. birde bos sahislar var malesef hayat sadece gülüp oynamaktan ibaret sananlar senin yazdiklarini okurken kendimi senin yerine koydum ve sunu söylim ben hemen ayrilirdim yani böyle seyler gözüne batiyor ya ya birak herkess kendi yoluna gitsin yada onun eksiklerini degilde artilarini görmeye calis....
Calısıyor erkek arkadasım bu aralar cok ilgi gösterdim universiteyi kazanamadı üzülmesin diye cok fazla ilgi gösterdim sanırım ondan böyle oldu yoksa normalde cok olgundur onu cok seviyorum asla ayrılmayı aklımdan bile gecirmem
Haklısın abarttım sonucta o beni seviyor bende onu ben bugun ona cok sinirlendim birazda ondan abarttım
Ayrılmadıgınıza sevindim ayrılsanız cok pisman olurdunuz bende onu annesinden kıskanıyorum bazen. Annesine bebegim hayatım fln diyor sanki benimle konusuyormus gibi.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?