• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım

tugce1290

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
217
0
96
Konya
Merhaba kızlar! Benim sorunum sımarık sevgilim... Normalde gayet olgun ama benim yanımda cok sımarıyor cocuk gibi davranıyor ben de bu tip seyleri hic sevmem uyarıyorum sımarma büyü biraz diiyorum ama degisen hicbisey yok o kadar sımarık davranıyorki bazen onun yanında hic konusmak istemiyorum. Bir de tartıstıgımızda yüzüm asılıyor o zamanda yapmadıgı maymunluk kalmıyor sürekli öpmeye elimi fln tutmaya calısıyor ben sinirliyken yapma böyle rahat bırak diyorum anlamıyor deli ediyor beni kızıncada sen ciddiyet istersen ben ciddide olurum o zaman görürsün diyor hic konusmuyor ortası yok yani yalakalık yapan sımarık insanlardanda nefret ederim bazen sabrım tasıyor ne yapmalıyım?

yalakalık mı?

tatlım senin sevgilinin sevgisini gösteriş tarzı bu.. bazı insanlar böledir..

sen bunu yakalalık olarak degerlendirebiliyorsan önce kendi sevgini sorgula derim...

ayrıca kimseyide değiştirmeye calısma.. oldugu gibi kabul edemiyorsan o hayatının erkegi degildir..

cok seviyo olsan boyle seyleri batmazdı gozune...

kim cıkıp da sana bole yap sole yap diyeblirki adam gayet guzel içinden geldigi gibi davranan bir adammış,

sevgi anlayıslarınız farklıysa tahammul edemem diyosan ayırırsın yolunu ne kendini nede onu üz

acıkcası biri beni bu sekilde dğiştirmeye calıssa uzulurdum.. hemde böle bi sebepten...

yalakalık mı?

sen bunu yakalalık olarak degerlendirebiliyorsan önce kendi sevgini sorgula derim...

ayrıca kimseyide değiştirmeye calısma.. oldugu gibi kabul edemiyorsan o hayatının erkegi degildir..

kim cıkıp da sana bole yap sole yap diyeblirki adam gayet guzel içinden geldigi gibi davranan bir adammış,

sevgi anlayıslarınız farklıysa tahammul edemem diyosan ayırırsın yolunu ne kendini nede onu üz

acıkcası biri beni bu sekilde dğiştirmeye calıssa uzulurdum.. hemde böle bi sebepten...
yanlıs anladınız sanırım beni ben sevgilimi cok seviyorum ama o kadar sımarıyorki kendini oldugundan farklı gösteriyor normalde sımarık biri degildir bi de ben sinirliyken beni kendi halime bırak gecer sinirim diyorum o sarılıyor zorla öpmeye calısıyor bunları beni sevdigi icin yaptıgını biliyorum ama benimde yapım bu sinirlenince kendi halime bırakmazsa gecmiyor sinirim belkide ben yanlıs yapıyorumdur

Sevgilinle nasıl tanıştınız ve sevgili olmadan önce ne kadar süreyi birlikte geçirdiniz?
Eğer karakteriyse, yüksek ihtimal yalnızca sizin yanınızda değil, sevgi gördüğü her ortamda bunu yapıyor olabilir..
Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.. Tabi şımarmaktan kastın ne olduğu da çok mühim...
Sürekli, tadını kaçırırcasına çocukluk elbette sizi sıkabilir..

İlişkinin ilk evrelerindeyseniz, yeni bir ilişkiyse.. belki bir süre sonra oturabilir.. Fazla aşk da bu şımarıklığı yapıyor olabilir..

Soruların cevaplarına bağlı...

Yasinizi sorabilirmiyim?

Bence ortada cok bir sorun varmis gibi gorunmuyor... Senin yaninda demekki adam cocuklar gibi mutlu oluyor birak simarsin sende simar hayati cokta ciddiye almayin henuz sevgilisiniz... Herseyin tadini cikarmaya bak.

Gun gelecek istesenizde istemesenizde ciddi olmak zorunda kalacaksiniz. Yarin birgun sevgilinin bu hallerini cok ararsin.

Yok ben rahatsiz oluyorum diyorsan simarma, yalaka gibi kelimeler kullanacagina (cunku bu bir insani rencide eder) oturup uslubunda derdini paylas seni seviyorsa zaten elinden geleni yapacaktir.

Cnm iliskimiz yeni sayılmaz 1.5 seneyi gecti önceden böyle sımarık degildi ama her dedigini yapıyorum onu ne kadar sevdigimi her fırsatta belli ediyorum cok kıskanctır bi de okula bile genelde o götürüp getirir her istedigini yapıyorum diye sımarıyor galiba sımarıncada argo kelimeler kullanabiliyor bende bu durumdan rahatsızım

yalakalık mı?

Yazilarini takip ediyorum cok dogru seyler yaziyorsun :46:

Erkekler gec olgunlasirmis... Sanirim seninkide o durum calisiyormu yada ne yapiyor ? Mesela Calisan kendi ayaklarinin üzerinde duran insanlar daha cabuk olgunlasirmis.. birde bos sahislar var malesef hayat sadece gülüp oynamaktan ibaret sananlar senin yazdiklarini okurken kendimi senin yerine koydum ve sunu söylim ben hemen ayrilirdim yani böyle seyler gözüne batiyor ya ya birak herkess kendi yoluna gitsin yada onun eksiklerini degilde artilarini görmeye calis....

Son düzenleme:
21 yasındayım haklısınız belki abartıyorum ama bugun beni aradı beni görmüs seni görüyorum fln dedi nerdesin dedim evdeyim dedi o zaman nasıl görüyosun dedim görüyorum iste mobeseden dedi anlamadım ne alaka dedim dalga gecmeye basladı sinirleniyorum bak dalga gecme dedim cnm sıkıldı kendime eglence arıyorum dedi bnde baska eglence bul kendine dedim yuzune kapattım yani bazen abartıyor sinirlendigimi bile bile devam ediyor sonra kavga ediyoruz. Tabi bu basit bir örnek

Yazilarini takip ediyorum cok dogru seyler yaziyorsun :46:

Erkekler gec olgunlasirmis... Sanirim seninkide o durum calisiyormu yada ne yapiyor ? Mesela Calisan kendi ayaklarinin üzerinde duran insanlar daha cabuk olgunlasirmis.. birde bos sahislar var malesef hayat sadece gülüp oynamaktan ibaret sananlar senin yazdiklarini okurken kendimi senin yerine koydum ve sunu söylim ben hemen ayrilirdim yani böyle seyler gözüne batiyor ya ya birak herkess kendi yoluna gitsin yada onun eksiklerini degilde artilarini görmeye calis....

Calısıyor erkek arkadasım bu aralar cok ilgi gösterdim universiteyi kazanamadı üzülmesin diye cok fazla ilgi gösterdim sanırım ondan böyle oldu yoksa normalde cok olgundur onu cok seviyorum asla ayrılmayı aklımdan bile gecirmem

Calısıyor erkek arkadasım bu aralar cok ilgi gösterdim universiteyi kazanamadı üzülmesin diye cok fazla ilgi gösterdim sanırım ondan böyle oldu yoksa normalde cok olgundur onu cok seviyorum asla ayrılmayı aklımdan bile gecirmem

O zaman dedigim gibi Artilarini getir gözünün önüne onlar beraberken mutlu oldugun zamanlari ... :34:

Haklısın abarttım sonucta o beni seviyor bende onu ben bugun ona cok sinirlendim birazda ondan abarttım

insan okurken hep kendi yaptiklari geliyor aklina :)

Biz üc kardesiz aramizda annemize en düskün olan benim neyse biriyle tanistim asik oldum vs. annem beni paylasamiyordu diye erkek arkadasimin herseyine birsey buluyordu :) Mesela otursa niye oturdu oturmasa niye oturmadi :) Misal bizim eve geliyordu yemek masasini kuruyorduk cekindiginden ben masaya davet etmeden kalkmiyordu annem hemen onu bahane edip bana kötülüyordu böyle minacik seyler zamanla cogalmaya basladi bende hep annem ne diyorsa o dogrudur diyordum diye az kalsin ayriliyordum yani adeta sogumustum neyse sonunda oturdum düsündüm o mutlu oldugum zamanlari ve annemin beni paylasamadigi icin öyle yaptigini anladim.. Ve su anda Nisanliyiz hani hayat sonucta yani hergün bir önceki gün gibi olmaya biliyoruz... :34:

Ayrılmadıgınıza sevindim ayrılsanız cok pisman olurdunuz bende onu annesinden kıskanıyorum bazen. Annesine bebegim hayatım fln diyor sanki benimle konusuyormus gibi.d

Ayrılmadıgınıza sevindim ayrılsanız cok pisman olurdunuz bende onu annesinden kıskanıyorum bazen. Annesine bebegim hayatım fln diyor sanki benimle konusuyormus gibi.d

Evlenince degisir :) o zaman hani kendi eviniz oldumu bas rolu sen oynuyorsun :D

Back
X