Erkek arkadasima cok kotu davrandim...

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.941
2.668
333
Merhaba kizlar,

Ben yakin zamanda cok agrili bi surec gecirdim. Ve neyim oldugunuda bilmiyodum, hastaneler doktorlar gezdim ve sonuc cikolata kistim varmis. Bu donemde erkek arkadasima cok kotu davrandim, mesela o benle hic durmadan ilgileniyodu mesaj atiyodu nasilsin falan diye, ben tersliyodum. Sonunda bikti.. Su an ayriyiz
Kizlar ben sucluyum demi, hangi psikolojide olursam oluyum ona kotu davranmamaliydim sonucta o benim yanimda olmaya calisiyodu? Ama bi yandanda diyorum o beni kotu gunumde birakti benden ayrildi... Bilmiyorum yani
Ama size gore haksizsam gonlunu almak istiyorum hediye fikirleri, ne diyebilirim falan yardimci olursaniz..
Cok tesekur ederim

Biz şimdi senin sevgilinin zevkini rengini nerden bilelim :)

Alakası yok. Kotu zamanimda bende herkese catarim bu senin haksiz oldugunu gostermez

Pat diye "bu tavirdan skildim ayrilayim" diye dusunduyse ihtimaller;
1- biraz sakinlesmenizi bekliyor,
2- hep eglenelim hep gulelim aman naz yapmasin, hic cekemem basarim tekmeyi
Zamana birakin bence

O sana nasılsın diyor sen kötü davranıp tersliyorsun,kaybettin sen onu,bugün olmazsa yarın.Ya kuyruğu dik tut barışma,ya da sonuçlarına katlan.

Kötü zamanlarınız olabilir, geçmiş olsun, her insanın kötü zamanı olur. Ama biz kötü günler yaşarken dünya bizim etrafımızda dönmez ki. Bir insanı bir terslersin, iki terslersin ama üçüncü tersleyişinde karşındaki de bıkar. Yani bir tahammül eder, iki eder ama üçüncüde tahammül edemez. Beni zor zamanımda bıraktı demekle kendini haklıymışsın gibi boş yere avutma bence. Kırmışsın belli ki. Gönlünü alman lazım. Sert biri mi bilmiyorum erkek arkadaşının yerinde olsam beni sürekli tersleyip kıran birinin daha sonra gelip de "çok zor günler geçiriyordum" falan demesiyle ne kadar yumuşardım bilemiyorum. Sana nasıl olduğunu sorup seninle ilgilenen birini kim bilir nasıl kötü tersledin de çocuk bıktı ve ayrıldı. Ben olsam o kişinin yerinde, barışmam. Kendin bilirsin.

Herkez tersini soylemis ama, bilemedim simdi. Bende kendimi suclu hissediyodum. Bazende ama o benim yanimda olmadi diyede dusunuyorum

nasıl kotu davrandın ne kadarlık bir surecti bu bide bıktırmısda olabilirsşn ama benim yanımda olmalıydı diyorsun olmus zaten ama terslemissin bir bakıma oda haklı

Sizce gonlunu almam lazim yani oylemi

:) diyelim ki öyle.. ona hediye aldın, kendince haklı sebeplerini söyledin.. açıklama olarak da ne diyeceksin?? aşkım kusura bakma çok üstüne geldim, çok ihmal ettim seni.. ınan ki tüm suç benim şu cikolata kistlerim den kaynaklanıyor muş.. mu diyeceksin??
Değer verip gerçekten devam etmek istiyorsan; ne bir hediye ne bir bahane gerek.. açık açık kendi sorunların ve egon yüzünden aranıza giren mesafeleri artık kapatmak istediğini söylersin.. sonuçta kistlerinin ve ağrılarının sebebi bu çocuk değil ya..

nasıl kotu davrandın ne kadarlık bir surecti bu bide bıktırmısda olabilirsşn ama benim yanımda olmalıydı diyorsun olmus zaten ama terslemissin bir bakıma oda haklı
Bir iki hafta cok kotuydum. Uzun suredir agrilarim var ama en kotu zamanim o iki hafta icindeydi ve o zaman ona kotu davrandim. Mesela bi gun hastaneden geldim, bana mesaj atti "hadi odana cik konusalim, aricam seni"yazdi bende yatiyorum ama iyim.merak etme yazdim konusmadim. Bi suru bu gibi sacma sey...

Herkez tersini soylemis ama, bilemedim simdi. Bende kendimi suclu hissediyodum. Bazende ama o benim yanimda olmadi diyede dusunuyorum
Ne yaptı da olmadı mesela?

Nasıl yanında olmalıydı? Sana "nasılsın" diye soran birinin daha ne şekilde yanında olmasını bekliyorsun? Sen olsan sana senin yaptığın gibi negatif yaklaşan, tersleyen birinin yanında nasıl olurdun? Tersini söyleyenlerin kendi fikri, ben bu konuda kadın dayanışması ayaklarına yatıp da haksız olduğun bir durumda sana haklısın diyemem.

ozaman ara ve agrılarının psikolojini etkiledigini anlat ve hastalık teshisinin gec konulmasının seni daha cok strese soktugunu soyle en azından sen bunu yap o kabul etmese bile senin icin rahatlayacaktır

Haklisiniz, ben o.zaman gonlunu almaya calisim, olmazsada olmaz

ozaman ara ve agrılarının psikolojini etkiledigini anlat ve hastalık teshisinin gec konulmasının seni daha cok strese soktugunu soyle en azından sen bunu yap o kabul etmese bile senin icin rahatlayacaktır
Tamam yapicam yarin bunu, belkide benden bi adim bekliyo cunku artik daha iyi oldugumu biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…