Sizce gonlunu almam lazim yani oylemiBiz şimdi senin sevgilinin zevkini rengini nerden bilelim :)
Hic bisey yapmayim yani, ondan bekleyimAlakası yok. Kotu zamanimda bende herkese catarim bu senin haksiz oldugunu gostermez
Herkez tersini soylemis ama, bilemedim simdi. Bende kendimi suclu hissediyodum. Bazende ama o benim yanimda olmadi diyede dusunuyorumKötü zamanlarınız olabilir, geçmiş olsun, her insanın kötü zamanı olur. Ama biz kötü günler yaşarken dünya bizim etrafımızda dönmez ki. Bir insanı bir terslersin, iki terslersin ama üçüncü tersleyişinde karşındaki de bıkar. Yani bir tahammül eder, iki eder ama üçüncüde tahammül edemez. Beni zor zamanımda bıraktı demekle kendini haklıymışsın gibi boş yere avutma bence. Kırmışsın belli ki. Gönlünü alman lazım. Sert biri mi bilmiyorum erkek arkadaşının yerinde olsam beni sürekli tersleyip kıran birinin daha sonra gelip de "çok zor günler geçiriyordum" falan demesiyle ne kadar yumuşardım bilemiyorum. Sana nasıl olduğunu sorup seninle ilgilenen birini kim bilir nasıl kötü tersledin de çocuk bıktı ve ayrıldı. Ben olsam o kişinin yerinde, barışmam. Kendin bilirsin.
Sizce gonlunu almam lazim yani oylemi
Bir iki hafta cok kotuydum. Uzun suredir agrilarim var ama en kotu zamanim o iki hafta icindeydi ve o zaman ona kotu davrandim. Mesela bi gun hastaneden geldim, bana mesaj atti "hadi odana cik konusalim, aricam seni"yazdi bende yatiyorum ama iyim.merak etme yazdim konusmadim. Bi suru bu gibi sacma sey...nasıl kotu davrandın ne kadarlık bir surecti bu bide bıktırmısda olabilirsşn ama benim yanımda olmalıydı diyorsun olmus zaten ama terslemissin bir bakıma oda haklı
Ne yaptı da olmadı mesela?Herkez tersini soylemis ama, bilemedim simdi. Bende kendimi suclu hissediyodum. Bazende ama o benim yanimda olmadi diyede dusunuyorum
ozaman ara ve agrılarının psikolojini etkiledigini anlat ve hastalık teshisinin gec konulmasının seni daha cok strese soktugunu soyle en azından sen bunu yap o kabul etmese bile senin icin rahatlayacaktırBir iki hafta cok kotuydum. Uzun suredir agrilarim var ama en kotu zamanim o iki hafta icindeydi ve o zaman ona kotu davrandim. Mesela bi gun hastaneden geldim, bana mesaj atti "hadi odana cik konusalim, aricam seni"yazdi bende yatiyorum ama iyim.merak etme yazdim konusmadim. Bi suru bu gibi sacma sey...
Haklisiniz, ben o.zaman gonlunu almaya calisim, olmazsada olmazNe yaptı da olmadı mesela?
Nasıl yanında olmalıydı? Sana "nasılsın" diye soran birinin daha ne şekilde yanında olmasını bekliyorsun? Sen olsan sana senin yaptığın gibi negatif yaklaşan, tersleyen birinin yanında nasıl olurdun? Tersini söyleyenlerin kendi fikri, ben bu konuda kadın dayanışması ayaklarına yatıp da haksız olduğun bir durumda sana haklısın diyemem.
Tamam yapicam yarin bunu, belkide benden bi adim bekliyo cunku artik daha iyi oldugumu biliyoozaman ara ve agrılarının psikolojini etkiledigini anlat ve hastalık teshisinin gec konulmasının seni daha cok strese soktugunu soyle en azından sen bunu yap o kabul etmese bile senin icin rahatlayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?