erkek arkadaşıma moral paketi

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
sevgili hanımlar aslında büyük bir sorunum yok ama düşünüp duruyorum kaç saattir çıkamadım için içerisinden hani yere konu açacağımı da bilemedim buraya yazıyorum, yanlış yerdeysem kusura bakmayın lütfen ...

erkek arkadaşım bir senedir gececi olarak çalışıyor /kendisi polis ama sivil içerde çalışıyo/ onu gündüze çekmişler daha yoğun daha stresli :( iki gündür morali çok bozuk geceye geçmek için uğraştı ama en azından bir ay gündüzde kalması gerekiyormuş. bende yarın onu ziyarete gideceğim , çikolatayı falan çok sever bir de gs nin tükenmez kalemini istiyodu :) abur cubur ve kalemi alayım küçük notlar hazırlayayım üzerine de "moral paketi" yazayım götüreyim diyorum :1:

ama bu moral paketinde neler olsun sizce ben işin içinden çıkamadım kararsız kaldım :26: yardım edin lütfen.

spordan anlamam pek ama gs maçi falan varmi yakinda , bilet alsaniz :)
çikolota ve gs li kalemde guzel az mi gelir diyorsun

sevdiginiz muziklerden bi cd yapabilirsin
resimlerinizden slayt yapabilirsin
i$ yeerinde kullanabilecegi ikinizi hatirlatan bi$ey olabilir, Masaya resim koymak için komiser mi olmasi lazim acaba tv deki gibi :)

spordan anlamam pek ama gs maçi falan varmi yakinda , bilet alsaniz :)
çikolota ve gs li kalemde guzel az mi gelir diyorsun

sevdiginiz muziklerden bi cd yapabilirsin
resimlerinizden slayt yapabilirsin
i$ yeerinde kullanabilecegi ikinizi hatirlatan bi$ey olabilir, Masaya resim koymak için komiser mi olmasi lazim acaba tv deki gibi :)

:)) peki bunları nasıl bi şeyde vermeliyim canım kutular hep cicili bicili :))))

kutunun dI$INI SIZIN RESMINIZle kaplasan olurmu?
yada gs renkli bi baskiyla :)

kutu kaplamayla ilgili çok çali$ma yapiyolar el emeginde ama ben hiç anlamam
404 le yapi$tirinca olur herhalde :44:
resminizi de guzel bi baskiyla çikartacaksiniz yazicdan

Erkek arkadaşıma fanatik olduğu için ona takımının amblemi olan bir plaket almıştım..

Yılın en sıkı taraftar ödülü diye yazdırıp ona vermiştim..

İş yerinde çalışma masası varsa koyabilir veya odasına..

Sizde buna benzer birşey yapsanız ? Ben paket maket pek anlamam o yüzden bu fikri paylaşayım dedim..

Erkek arkadaşıma fanatik olduğu için ona takımının amblemi olan bir plaket almıştım..

Yılın en sıkı taraftar ödülü diye yazdırıp ona vermiştim..

İş yerinde çalışma masası varsa koyabilir veya odasına..

Sizde buna benzer birşey yapsanız ? Ben paket maket pek anlamam o yüzden bu fikri paylaşayım dedim..

teşekkür ederim, sabah bi gs store u tarayıp gidicem yanına :))

kutunun dI$INI SIZIN RESMINIZle kaplasan olurmu?
yada gs renkli bi baskiyla :)

kutu kaplamayla ilgili çok çali$ma yapiyolar el emeginde ama ben hiç anlamam
404 le yapi$tirinca olur herhalde :44:
resminizi de guzel bi baskiyla çikartacaksiniz yazicdan

:46: evet canım bu güzel olur bak

Back
X