- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
sevgili hanımlar aslında büyük bir sorunum yok ama düşünüp duruyorum kaç saattir çıkamadım için içerisinden hani yere konu açacağımı da bilemedim buraya yazıyorum, yanlış yerdeysem kusura bakmayın lütfen ...
erkek arkadaşım bir senedir gececi olarak çalışıyor /kendisi polis ama sivil içerde çalışıyo/ onu gündüze çekmişler daha yoğun daha stresli
iki gündür morali çok bozuk geceye geçmek için uğraştı ama en azından bir ay gündüzde kalması gerekiyormuş. bende yarın onu ziyarete gideceğim , çikolatayı falan çok sever bir de gs nin tükenmez kalemini istiyodu :) abur cubur ve kalemi alayım küçük notlar hazırlayayım üzerine de "moral paketi" yazayım götüreyim diyorum 
ama bu moral paketinde neler olsun sizce ben işin içinden çıkamadım kararsız kaldım :26: yardım edin lütfen.
erkek arkadaşım bir senedir gececi olarak çalışıyor /kendisi polis ama sivil içerde çalışıyo/ onu gündüze çekmişler daha yoğun daha stresli

ama bu moral paketinde neler olsun sizce ben işin içinden çıkamadım kararsız kaldım :26: yardım edin lütfen.