kızlar merhaba benim 2 yıldır süren bi ilişkim var ve sevgilim biraz kıskanç ve kısıtlayıcı farklı şehirlerdeyiz bu yüzden o yokken bi yere gitmemi istemez 2 yıldır bu böyle aramızda bu bazen sorun olsada ben ona alıştım artık idare ediyorum ve onu çok seviyorum bazen çok abartırdı tartışırdık arada isyan ederdim olurdu geçerdi.. geçende yine başka bişey için tartıştık 10 dkka sonra aradı bundan sonra seni kısıtlamıyorum istediğin yere git akşamda çıkabilirsin falan dedi bende şaşırdım ne alaka şimdi dedim bundan sonra hiç bişeye sinirlenmiycem dedi kavga yok dedi ve ben böle bişeye hala inanamıyorum.. bak bu bizim huzurumuzu bozar daha çok kavga ederiz eski haline dön benim itirazım yok dediysemde hala bi rahat tavırlar
şaşkınım kızlar napmalıyım sizce. az önce aradım ben akşam eğlenmeye gidicem arkadaşlarla dedim duraksadı huzursuz oldu birsürü soru sordu tam hah şimdi hayır diycek derken tamam git dedi :S neden böle oldu bu durum moralimi çok bozdu.. daha ne istiyosun diyceksiniz ama ben onu eski haliyle seviyodum alışık değişim ki afalladım onun bu rahat haline ki ailemle bile çıktığımda içi rahat etmezdi 40 kere arardı... huzursuzum kızlar offf
(