Merhaba burada yeniyim ve size anlatıp tavsiye almak istediğim bir konum var. Üniversiteye şehir dışında okumaya başladım ve üniversiteye ilk girdiğimde bir sevgilim oldu çok geçmeden hemen sevgilim olduğu için ona çok zaman ayırarak pek fazla arkadaş edinmedim. Yaklaşık 4 sene sürdü bu ilişki sonrasında ilişkimiz biraz kötü bitti ve haksız olan ben olduğum için arkadaşlarımızın hepsi de ortak olduğundan herkes benimle iletişimini kesti. Sadece birkaç arkadaşım kaldı fakat onlar da yakın olduğum insanlar değillerdi ve benden çok daha yakın oldukları insanlar vardı. Ben de üniversiteyi uzattığım için memleketime geri döndüm ve olan arkadaşlarımla da arama çok fazla mesafe girdi zaten çok yakın olmadığımız için arkadaşlıklarım bitti. Buraya geldikten sonra da bir çocukla tanıştım ve hayatımın en sağlıklı ilişkisini yaşamaya başladım. En sağlıklısı diyorum çünkü bundan önceki bütün ilişkilerim gerçekten bana sen cidden bu kadar yanlışı nasıl buldun diyeceğiniz kadardı. En azından bana hiç uygun olmayacak şekillerde. Şimdi de memleketimde de hiç arkadaşım kalmadı uzun yıllar üniversitede olduğum için kimsem yok ama gerçekten kimsem yok yani telefonumu bir ay boyunca kenara koysam elime aldığımda sadece erkek arkadaşım beni merak etmiş olur. Memlekete Döndüğüm için ailemle de adaptasyon da sıkıntı yaşıyoruz. Üniversiteme gidebilirim zaten uzattığım için zorunluluk değil ama küçük bir şehirde hiç arkadaşımın hatta erkek arkadaşımın da olmadığı bir yer olduğu için gitmeyi hiç istemiyorum hepten yalnız kalacağım için. Ayrıca benimle görüşememe kararı almış eski arkadaşlarımla da arada da olsa denk geleceğiz illaki arkadaş edinmek de benim için çok zor oluyor çünkü ben gece hayatı sevmiyorum ekonomik özgürlüğüm iyi bir bölümde okusam da şuan öğrenci olduğum için yok ve yapabileceğim aktiviteler de çok sınırlı bu yüzden. Evde mesajlaşacak bile kimsem olmadığı için biraz sevgilime bağımlı yaşamak zorunda kalıyorum ve bu çok zoruma gidiyor olabildiğince kendimle ilgilenmeye ve kimseye rahatsızlık vermemeye çalışıyorum fakat erkek arkadaşımın bunaldığını da zaman zaman hissediyorum. O da üniversiteyi burada kendi memleketinde okuduğu için çok çok fazla arkadaşı var fakat arkadaşlarıyla ayrı zaman geçirmeyi seviyor ve hemen hemen hepsi erkek olduğu için de onlarla da pek arkadaşlık kuramıyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum bana tavsiye verebilecek olanlarınız varsa ya da öylesine konuşabileceğimiz bana çok iyi gelir şimdiden teşekkür ederim.