• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımdan itiraf :S

S.Atacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
52
0
86
İzmir
bugün konuşuyorduk beni ciddi manada düşündüğünü söyledi bazı şeyleri anlattı :S:S

bir gün ksk-göz göz kavgasına gitmiş arkadaşı yüzünden.arkadaşının kardeşine gözgözlü biri zorla tecavuz etmiş bu da araba ile alsancağa gelip adamları dövmeye gitmiş. adam silahını çıkartıp havaya sıkmış herkes kaçarken asıl zanlıyı görmüş kovalamış sahile kadar...sahile kadar da bizimki arkadaşınnın peşinden gitmiş kötü birşey yapmasın ayırayım diye.sahile geldiklerinde arkadaşı silahını çıkarıp tecavuzcuyu kafasından vurmuş o kadar çok acı ki bana resmen gozleri dolu anlatıyordu kafasından kanlar masalara fışkırdı biz zor kaçtık polislerden çocuğu garsonlar yakalamış biz can havli ile kaçtık cocugun boyle birşey yapacagını kestiremedik diyordu ayy çok uzuldum yaa ne zaman oldu bu olay dedim ben 16 yaşımdayken dedi ayy dedim kıyamam sana iyiki alet olmamışsın bu olaya...çok kötü birşey arkadaşlar paylaşmak istedim allah var ki karışmamış bu olaya alet olmadan sıyırmış kendini

:gitme::gitme:

Son düzenleme:
ayy gerçekten kötü bi olay ya :1no2: erkek arkadaşınız hala taşıyodur heralde izlerini atlatmak kolay olmasa gerek böyle bi şeyi :çok üzgünüm:

ayy gerçekten kötü bi olay ya :1no2: erkek arkadaşınız hala taşıyodur heralde izlerini atlatmak kolay olmasa gerek böyle bi şeyi :çok üzgünüm:

bana anlatırken o kadar gözleri dolduki nerdeyse ağlıyıcaktı cnm bnm ya çok uzuldum bende bir insanın kafasından vurulup kanların fışkırıp masaya dokulmesini anlatırken gozlerinden yaşlar geldi resmen çok kotu bir olay bunları tecrube etmek...çok üzüldüm akşam akşam =(=(=(

oofff cok kotu bır sey ya...ınsan nasıl dayanır o gordugu karsısında...cıdden sınır bozucu..
oldum olası anlamam su ksk-gozgoz muhabbetını bırbırlerını lınc etmekten baska bır sey yapmıyolar ya..goztepenın kurulusunda da ksklıler basmıstı goztepeyı accayıp olay cıkmıstı,bırını denıze mı ne atmıslar bıcaklamıslar mı ne..anlayamıyorum bunları...

Atlatılması çok zor bir olay..
Ben de ailemdeki birine tecavüz edilse bir şey yapılsa kesin cinnet geçirir ve öldürürdüm açıkçası...Allah korusun diyorum hepimizi böyle şeylerden..:Saruboceq:

oofff cok kotu bır sey ya...ınsan nasıl dayanır o gordugu karsısında...cıdden sınır bozucu..
oldum olası anlamam su ksk-gozgoz muhabbetını bırbırlerını lınc etmekten baska bır sey yapmıyolar ya..goztepenın kurulusunda da ksklıler basmıstı goztepeyı accayıp olay cıkmıstı,bırını denıze mı ne atmıslar bıcaklamıslar mı ne..anlayamıyorum bunları...

çok kötü bir durum allah kimseye yaşatmasın çok acı tecrübeler yaaa o kadar üzüldümki bu akşam uyuyamayacağım resmen :'( :'( hele o anlatırkenki hali aklıma gelmiyormu çok kötü OFFFFFFFF

birincisi erkek arkadaşının eline sağlık dedim içimden bunu saklamıcam.
ama kanunen çok büyük bir suç işlemiş. eğer iş ortaya çıksın istemiyorsan bence bu konuyu biran önce kapattır, suç duyurusu yerine geçebilir. sitenin yönetimine de polis bir ulaşsa, site yönetimi senin adresini vermek zorunda kalacaktır. erkek arkadaşının sırrını hele de böyle bir şeyi nasıl buraya yazmaya cesaret ettin bravo yani.

ama kanunen çok büyük bir suç işlemiş. eğer iş ortaya çıksın istemiyorsan bence bu konuyu biran önce kapattır, suç duyurusu yerine geçebilir. sitenin yönetimine de polis bir ulaşsa, site yönetimi senin adresini vermek zorunda kalacaktır. erkek arkadaşının sırrını hele de böyle bir şeyi nasıl buraya yazmaya cesaret ettin bravo yani.

december senin de uykun gelmişkaydirigubbakcemile3

erkek arkadaşı değil,erkek arkadaşının arkadaşı...yerimseniben

¤ decemBer ¤;9338956 .!.:

polis istesede birşey yapamaz kendisi ne yataklık etti ne yardımcılık sadece tecavuz edilen arkadasına yardım etmek istemiş ama arkadaşının boyle birşey yapacagını tahmin edememiş, ayırmak için peşinden koşmuş ama adam çıkarıp silahını çocugu vurmuş başından :'( :'( olayda zaten yeterince tanık var diğerleri herkes kaçtı gitti kimse çocuğa bulaşmadı çocuk kendi silahı çıkarıp vurdu diyor zaten çocuk cezaevinde nesini soruştursunlar allah aşkına garsonların önünde olmuş bitmiş tanık çok nedeni de belli...kendisi hak hukuk bilir o yüzden söylemek için kendini zorlamadı ama gene de o anı görmek çok acı birşey :(:(:(:(=(=(=( ben yıkıldım resmen ben böyle birşey görsem heralde terapi görürdüm aylarca =(=(=(

bu olay taa 6 sne once olmus kndisi 22 ysnda su an çok fena durumlar ama ya off bir insanın başından vurulmasını izlemek çok kotu heleki istemeden OFFF aklıma geldikçe uykularım kaçıyor :(:(:( keşke anlatmasaydı ya OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Son düzenleme:
offffff aklımda hala yaa o olayı gözümde canlandırmak bile istemiyorum ama gecelerime girdi resmen off yaaa acayip üzülüyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:uhm: valla uykusuzluğun verdiği bi aptallık mı bilemiyorum ama anladım :S şimdi vurulan erkek arkadaşının arkadaşı mı CADIARZU
Bide olan olmuş güçlü ol destek ver erkek arkadaşına.

:uhm: valla uykusuzluğun verdiği bi aptallık mı bilemiyorum ama anladım :S şimdi vurulan erkek arkadaşının arkadaşı mı CADIARZU
Bide olan olmuş güçlü ol destek ver erkek arkadaşına.

erkek arkadaşımın arkadaşı vurmuş tecavüzcüyüüüü...ama gözleri ile kafasından vuruluşunu izlemiş.....offffffffff

çok zor bi durum :((
ben hastanedeyken yanmda biri vefat etti de hala etkisindeym mafoldumben

yanlz anlamadıgım gözgözlü ksk-göz göz ne demek cnm :hulya:

Back
X